2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok.Levi sem válogat,hogy kieteti csak kaja legyen bőven.Nagyon szereti a hasát.
A tejbegríz nem tartozik a kedvencei köze,bár a tejpépeket sem szereti.Tegnap este választási lehetősége volt a gríz és a krumplis tészta között és a tésztát választotta,de abból még repetázott is.
Sziasztok !
Mi jól vagyunk,Dávid most jött át, de Alíz még alszik, de ébresztőt csinálok. Nálunk általában mindegy Alíznak ki eteti csak minnél hamarabb meg minnél több kaja jusson a pocakba.Nagyon kis éhbél gyerek :-)
Én próbálkozok hogy hátha egyszer egyszer apa is meg tudná etetni és a görcs a hátamból kicsit lazulna, de reménytelen. Régen ment neki cumisüvegből, de a gyereknek megjött az önálló akarata és így már csak én vagyok képes mindenre ami vele kapcsolatos :S (de jó)
Ma megyünk csontrendszeri szűrésre majd Dévényre.
Ti hogy vagytok? Mi a program mára?
Sziasztok!
Azt az egy napot megkaphatná szabinak:)
Jó reggelt.
Mi ismét hármasba vagyunk.Szimin és a Levin nem jött ki eddig a himlő.Kristófon sem jött 2 napja újabb,így pénteken már megy suliba.
Hogyne! :)
Épp a Karib-szigetekről írok, gondoltam kicsit gépezek, mert már szottyosra áztam a vízben, de most megyek, mert 4 macsó azon versenyez, hogy melyikük tud nekem finomabb koktélt keverni!!!!
Gyertek ti is!
Sziasztok!
Elmentetek szabira anyucik?
Sziasztok!
De van, és nem is jutott eszembe:(
Köszi az ötlete, remélem megül majd egy kicsit:)
Sziasztok!
Nálunk nem volt áram tegnap délután öttől éjfélig, hát nagyon rossz volt.Korán el is aludtak a gyerekek aminek az eredménye az lett hogy éjfélkor felkelt a kisasszony úgy gondolta már kialudta magát.... Egy órámba telt mire visszaaludt.
Köszi a gratulációkat!
Szerencsére fájdalom mentes volt. Egy kis nyügivel átvészeltük!
A bredon katalógusban láttam, de nem tudom a babák mennyire viselhetik el.
Jó éjt!
Gratulálok a fogacskához!
Megszenvedtétek, vagy fájdalom mentes volt?
Az a baj, hogy akkor kapcsoltam amikor már bezárt a patika:(
Nasivinnal fújkálom, de azt csak kétszer lehet egy nap:(
Ja, és ha kérhetnélek titeket, légyszi kattintsatok egyet:
Megpályáztam egy nyereményjátékot kisfiam, Mór fényképével. Nem kell regisztrálni! Egy IP címről egy szavazatot vesznek csak figyelembe, ezért kérlek, ha van rá lehetőséged, több számítógépről is szavazz. Szavazni 2010. szeptember 30-ig lehet.
A képekre a kép nagyítása alatt lévő csillagokra kattintva lehet szavazni. A csillagokra állva az egérrel a sárga csillag jelzi hogy 1-5ig hány pontot adunk a képre. Szavazás megtörtént után a csillagok pirosra váltanak.A végeredménynél a szavazatok darabszáma dönt, ami az oldalon nem szerepel. Nem a csillagok száma.
Köszönöm szépen!
Jó éjszakát mindenkinek!!!