2009 novemberi babák (beszélgetés)
Kundera és pici Kundera köszöni a bókot:D
szééép.tetszik nagyon.Ugy irigyellek titeket,már majdnem mindegyikötöknek van kocsija,csak nekünk nincs....
Igen van 1-2 ely ahol elfogadják...szerencsémre:)
Miért ? azzal is lehet fizetni???
Nos képzeljétek ,hogy hát szóval van már babakocsink meg hordozónk is csak nem az igazi...:d
Rokonoktól kaptuk, de ma egy használt bababoltban rábukkantam életem babakocsiszerelmére:)
20 e ft babahordozóval együtt , semmi baja nincs:)
Szerintetek miyen? fent van az adatlapomon...
Ok, majd átmásolom magmnak is.
Igazad is van, én nemtudtam sajnos ezen átlendíteni magam.
Én sok jót nem tudok mondani, igyekszem ezzel nem terhelni a babym. De szerintem hamarosan borítom a bilit.......jah hamarosan fent lesz a jegyzet.
mIRE GONDOLSZ? A babacucokkal még sehogy sem állok, addig nem akarok már semmit venni míg el nem költözünk.
Mostmár minden rendben van. :) Remélem nálatok is. :)
Igaz huncutkodni nem sikerült, de nem is bántam, mert Fanni annyit mozgott és úgy, hogy fájt is.
Majd ma rávetem magam.
Nem ittam semmi tejtermelő teát vagy ettem bogyókat,ami nálam bevált az a sok folyadék és sok-sok tejtermék.Nem szabad idegeskedni és akkor lesz tej.
Bár így lenne, bár hiszem így lesz, sok-sok tejcsi:)
Nem hiszem,hogy ez majd megnehezíti a szülést és az első gyerek előtt nekem sem volt.Viszont 11 hónap tudtam szoptatni és még tejtestvére is volt mert rengeteg tejem volt.
Nekem még nem fáj,remélem ez nem fogja megnehezíteni a szülést......és előtejem sincs,de ettől nem tartok.
4D-re holnap megyek végre közönhető az üdülésicsekknek:)
Nekem is nagyon korán elkezdett fájni a szeméremcsontom kb 20 hetesen,de sajna ez így is fog maradni szülésig mert igazodik a medence meg minden a baba születésére.Nekem a bal lábam emelése még elég jól megy,de a jobb lábamat szinte kézzel kell segítenem mikor a kádból szállok ki.Felkeléskor is rossz,de sajna ezzel most együtt kell élnünk.
Én szundítottam egy kicsit,de ma inkább pihizek,egy picit takarítok.Adri most már tessék megnyugodni:)
Bocsi itt vagyok csak a Szimi külön sporton volt és menni kellett érte.Szóval a hosszúkás eredeti példányát küldöm Budapestre a fénymásolatot viszem a munkahelyemre.
nekem is.föleg éjjel,na meg reggel amikor felébredek.normális ez ilyen korán 29+7?Mostanában kezdnek nekem is elöljönni ezek a kinlodások,derékfájás,itt szur ott szur....
Nagyon tündérien szép kiscsaj!!! :)
nekem meg a szeméremcsontom úúúúúgy fáj majd meg őrülök:(((( fekszem meg eszem ma ez a progi nem jóó de meg a derekem egyszóval nyügi vagyok:( mindennel készen vagytok már?
Főztem, pihenek, mert nagyon szurdos a hasam lent. Remélem nem fogok már most megszülni.
Várom a drágámat, mert telefont akarunk nekem venni.
Ti mi jót csináltok ilyen időben?
A hosszúkásra gondoltam, a többit bevittem én személyesen és elintéztem.
nagyon édes a picid Kundera:)))
Milyen igazolásra gondolsz?Van munkáltatód?Elvileg neki kell beregisztráltatni téged,ha ez megvan utána tudod te küldeni a többi táppénzes papírt.Az első papír az egy négyzet alakú azt nálam a munkáltatónak kellett adni és azt ő küldte el az adataimmal együtt.A hosszúkás papírokat már én küldöm.
Detti, már megint OEP-es ügyben zaklatlak. Ha megvan a kis igazolásom fogomo és beküldöm arra a címre ahova tartozom. Nem kell rá irni semmi mást?
Nagyon szép a babád. Nekem is fejvégű, de mást nem mondtak.
Nekem ma úgy befeküdt ott lenn, hogy azt hittem beszarok a fájdalomtól.
Kundera nagyon cuki a baba.Én jövőhéten megyek a 32 hetes ultrahangra,már nagyon várom pedig nemrég voltunk 4D-én.
Nekiláttunk ma a készülődésnek,hát nem irigylem azokat akiknek mindent meg kell venni mert első baba és esetleg nincs segítségük.Mostani vásárlás a babának 30000 forint volt,igaz mi ezzel 95%-ba meg is vagyunk azzal amit venni kell.Még jó hogy mindent elraktunk a nagyobbak után.Kiságyat jövőhéten kedden hozzuk haza és apa neki is áll összeszerelni.A kórházi csomag is megvan csak össze kell majd pakolni a táskába.Nálunk adnak mindent a kórházba esetleg pelusból kell majd plusz mert 5 darab jár 1 napra.A bugyit nálunk már engedélyezik,de 9 éve mikor a Szimi született még nem engedték és olyanok voltunk mint a kacsák csak topogtunk és szorítottuk a betétet nehogy kiessen.
Sziasztok!
Tegnap voltunk 4D-n megint, olyan szép!!!:DDDDDD
Nyújtogatta a nyelvét, ásítozott, aludt:D
Már két kiló:D
Hosszú lábú!
AZt mondta a dokinőci, h érik a lepény már, 1. fokzat, és szerinte nem biztos, h megvárjuk a 40.hét végét....
Mondtak vkinek ilyet közületek?
Fejvégű fekvésű már, 2-3 hete kb.Érzem is:)
A kis drága...ebben a korban a legnehezebb velük.Az ösz és a tél nem kedvez az anyukáknak.Reméljük nem lesz kemény telünk,amugy sem szeretem a telet.Azon szoktam viccelni a barátnömmel,hogy a kicsivel majd csak tavasszal fogok kimenni sétálni..
Hááááát. nincs "szerencsém". Felébredt. Megnézem esik-e, s ha nem, akkor kicsit talán elmegyünk sétálni. De az udvart nem vállalom be...ugrálós, sárostappancsú kölyökkutya + a kisfiam. na ehhez most nincs kedvem!
óóó. nem esik. séééétaaa!
További ajánlott fórumok: