2009 novemberi babák (beszélgetés)
Bűnözni voltam...Anyukám hozott nekem finom túróspitét, s hívogattak, hogy egyem meg őket.
Megtettem. Most muszáj kidőlnöm. Púpon vagyok!
akkor nagyon ügyes vagy!
Télibaba korházban van?
Már ha létezik az a barátnő... sokan így árulnak, pont ezért. Meg így több helyen is hirdetik, több néven.
Remélem, minden rendben lesz. S nem lesz szükség a telefonra, mert az elemek meggyógyítják!
Na ugye, hogy nem csak nekünk nem volt jó a gyógyszertári. (egyik fajta sem.)
Mondjuk nekünk a sudo sem volt jó.
Így igaz, minden bébi más.
Így nagyon valószínű, hogy amit a fiamnál kitapasztaltam, kezdhetem előről. Lehet, hogy most jó lesz a gyógyszertári...az nem baj..olcsóbb. :-)
Anno, amikor a vezetés elején tartottam semmitől nem tartottam úgy, mint a parkolástól... Szerencsére soha nem volt kocc, vagy huzi ezokból.
Bezzeg a hülye visszapillantó tükör! Mint tudjuk minden kocsié mást mutat. (csaló gonosz tükrök!) Így sikerült tolatáskor 1X meghúzni a kaput (a kocsin nem lett semmi :-) ), illetve 1X a sziklakertre parkolni. ( a ködlámpa bánta-nade az első! Tolatásnál!) Ez apum akkori kocsija volt... A "kölcsönt" azóta visszaadta, amikor elkérte a kocsim ( régen kombim volt-jó hosszú), s vagányul tolatott, majd betörte a lámpám. jobb ha mindenki a saját kocsiját vezeti. :-)
Sziasztok!
Nekem a patikai popsikrémtől első bekenés után rögtön kiütéses lett a kicsim popsija:-( Nekünk első perctől a sudocrem vált be. ennél nincs jobb sztem. Fürdetőből először a naturland-os fürdetőkrémet vesszük meg a gyógyszertári hintőport. ezek jók voltak. De minden baba más...
Amúgy licitálós oldalon vetted?
Ha igen, remélem, jó negatív véleménnyel jutalmaztad!
Ez tényleg gáz.
Mondjuk ez a jobbik eset, hogy a bébiőr rész nem mőködik...
azt olcsóbban lehet venni, mint a légzésfigyelőt.
De szerintem nézesd meg egy rádiószerelővel, azok olyan kis ügyesek!
Nekem volt vicces storym a bébiőrünkkel. Befogta a barátnőm tesójáékét, s az én gyerekem helyett, az övét hallgattam. Majd sávot váltottam, s megint az ő gyerekét hallottam..kiderült ő is sávot váltott. (kár volt neki mondani-legközelebb már nem is szóltam neki..)
:-) igen fel van tekerve. A légzésfigyelő funkció az jó, az jelez.
Ugy tünik most belehúztam a használt tárgyak terén, mert megbeszéltem a csajszival akitől vettem, hogy 1000 lesz a postaköltség, 3000 lett. :-(
Annyira ígérte, hogy az elemeket is küldi hozzá (pedig nekem az eszembe sem volt) hát nem küldte + még egy adapterrel kevesebbet is küldött.
+ még a használati utasítást sem. Bár ez utóbbi nem gond mert neten rátaláltam.
Akkor a légzésfigyelő funkciója jó, ezek szerint.
Nem nézlek csacsinak, de véletlenül előfordulhat: hangerő fel van tekerve?
Nekem ilyen volt, csak babaőr nélküli. A babaőr része nem továbbítja a hangot? (gondolom)
U.azon a sávon van az adó és a vevő rész?
Segítséget szeretnék kérni!!!!
Vettem egy angelcare ac 301r -es légzésfigyelőt, használtan, de nem akarja továbbítani a hangot, lehet, hogy aztán mi vagyunk bénák hozzá és nem tudjuk jól beállítani, de az is lehet, hogy hibás.
Szóval ha valakinek van ilyen és nekik ez működik, akkor légyszi írja le, mit, hogyan, hova kell állítani. Előre is köszi!!