2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Nagyon Boldog Első Születésnapot Kívánunk a gyerkőcüknek :)
Sziasztok lányok!
Ma délután megyünk vásárolni. Remélem, sikerül mindent megvenni a sütéshez-főzéshez.
Kicsit nőtt a létszám a "zsúrra", ugyanis nagybátyámák most jönnek BABANÉZŐBE!!!
Egy év alatt nem értek ide. Jó 400 km-re laknak, s volt közben náluk egy komoly betegség is...
de azért sikerült volna ám, ha összeszorítják a fogukat. Mind1. Kicsit mérges vagyok, hogy miért pont most, de azért örülök is, hogy vééégre ideérnek. :)
Nagybátyám végülis már látta egyszer Luncikát, amikor egy estére sikerült a közelben félretennie a kamionját. :)
2 unokatesóm jön velük. A harmadik és a családja nem jön. Rájuk kicsit mérges vagyok. Na nem azért, hogy most nem jönnek, hanem azért, mert amikor nyáron itt voltak a Balcsinál ide se jöttek.
Mi hülyék meg lerövidítettük a nyaralásunk tavaly Hajdúszoboszlón, hogy el tudjunk menni hozzájuk, megnézni az akkor született gyerekét.
Ez van. Nem vagyunk egyformák. :)
Ők ilyenek. Az esküvőmről is majdnem elkéstek. :D Ja, meg az esküvői vacsora is miattuk nem kezdődött el időben...
Bocsi...törnek fel az emlékek! :DDD
Mint ahogy Liza születésének az emléke is. :)
Mi köszönjük jól vagyunk,csak az időmet alig tudom beosztani!Olyan hamar el telik egy nap hogy csak figyelek!
Sokszor annyit szaladgálok a két fiú után....áááá Nándika egy igazi kis duracel nyuszi!:p
Nálunk az alvással nincs gond!ha délelőtt alszik,akkor délután csak 2 órát alszik,de ha nem akkor képes 12-4-ig aludni,és éjjel sincs gond!:)
azt hiszem ezen a téren szerencsém van!:)
Ildi ha erre jártok gyertek nyugodtan!:)
Sziasztok, sajnálom, hogy elfogytak a kukacok Dunakeszin, már nyitott szemmel járunk majd, hátha látunk máshol.
Többi picur alszik rendesen? Nálunk már megint csak délután fél óra sikerült. Ha hajnalban nem tutulna, akkor szemet hunynék e fölött, de így???
Sziasztok,most jöttünk a boltból postáról.megint otthagytam egy csomó pénzt,de utálom,már kár kimozdulni itthonról.
gyerekeim éppen verdákat néznek
Jó reggelt neked,és mindenkinek:) de jó,hogy benéztél:) láttam a képeket nagyon szépek,hamarosan arra járunk,s ha gondolod bekukk hozzátok:)
Mivel szép idő van,gondolom mindenki a levegőn van.Bagya alszik aztán mi is megyünk sétizni:)
SZia!
MI jól vagyunk, minden rendben van. :)
Veletek?
Sziasztok!
Rég jártam erre!Kivel mi újság?Hogy vagytok?
Kicsi manók hogy vannak?
Jó reggelt.Apa elment dolgozni én meg nem tudok aludni.
Petrának és Manuelnek boldog 1. születésnapot kívánunk.