2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Jucka, hogy is van ez? Holnap megindítják a szülést? Kicsit le vagyok maradva! :)
Én még azért a sima sszülésért szorítok. Nagyon nagyra növesztetted ezt a gyerkőcöt. :)
Hát így már nem hiszem, hogy sokat csalna a becsléssel ha már másnak pont eltalálta.
Szia!
Én is ma voltam pont dokinál és én is a Hádánál vettem rózsaszín overáltkát. :)
Olyan édes lesz benne, abban hozom haza.
Sziasztok!
Most beszéltem Mukival,téves riasztás:)
Voltunk ma UH, CTG, labor, minden okés:)
Szépen fejjel lefelé kuksol a Kismukink!:)
Eluralkodott rajtam vmi kisimult boldogság, nem tudom mire vélni.
Beszéltem a szülésznővel, azt mondta málnalevélteát a a betöltött 39.hétig igyam csak, utána, ő a 35 évnyi tapasztalatával azt mondja, h inkább csak késleltette a szülés elindulását.
Betévedtem HADa-ba, vettem hazajövősnek egy fehár plüs macifül-kapucnis overálféleséget, ócsóóóért:Dnagyon szép, már ki is mostam:D
Csajok annyi mindent kaptam a szomszédtól, vagyis nem sok mindent, de hasznosat. Av.nt kézi mellszívó, 4 db szoptatós melltartó, alvós zsákok. Naon jók, de örülök.
Ettem egy narancsot kicsit jobban is vagyok, a hasam görcsölget és a védőnő még sehol.
Sziasztok.
Úgy látom nem nagy itt a forgalom.
De lassan érkeznek a babák is.
Nekünk még 11 napunk van a kiírt napig, de ha még 8 napot bent marad akkor örülök neki. Csütörtökön voltam uh-n és azt mondták kisebb lesz mint a fiam volt. A fiam 3600 grammal született és most 3 kiló körülire saccolták, pont emiatt csütörtökön megint megyek uh-ra, kíváncsi vagyok mit fognak mondani, egy kicsit félek is.
Szép napot mindenkinek.
beírom a receptek közé :)
akkor te egy nappal hamarabb kerülsz sorra!!! Nagyon foglak irigyelni jövő szerdán :)
Sziasztok!
Mennyi minden történt itt tegnap este óta.
Reggel voltam uh-n, minden rendben, baba becsült súlya 2898 gramm , a gép 2 nappal idősebbnek vett. Voltam ctg-n is, vannak már összehúzódásaim, legalábbis a gép szerint. Most kicsit lepihenek, mert rosszul vagyok. Reggel megint öklendezéssel indult, fél órát küszködtem mire lebirtunk indulni. Lemerültem minta lapos elem.
Mi november 4-én kerülünk kilakoltatásra. Már nem is gondolom, hogy magától fog jönni.
A süti recepteket közzé tennéd v. esetleg elküldenéd e-mailben?
Jó reggelt Lányok!
Húú, Mukiért izgulhatunk - lehet, h.tényleg szült az éjjel????
Ivi - gyönyörű lett a kiságy, gratulálok!
Jucka - kitartás, már max.2-t kell aludni :)
Itt nálunk sincs semmi hír, nekem max.1,5 hét - nov.5-én tuti császár, de jó lenne, ha addig valami beindulna :)
Ma folytatom a karácsonyi kekszek sütését: ma a mézes puszedli van soron (már pihent 1 éjszakát a hűtőben) és az ördögpirula, mivel az első adagnak akkora sikere lett, h.készítek még 1 jó nagy adagot :)
Ivi!
Nagyon klassz minden nálatok. Hát nektek ezzel kellene foglalkozni. Férjed gyártaná a bútorokat, anyukáddal ti ketten meg a bele való dolgokat. Gratula!
Jó reggelt!
Jucka drágám, nem biztos hogy császár lesz, gondolom burkot repeszt majd a doki,hogy azért megpróbáld kipréselni a pindúr-pandúrt :P és ha nem megy,akkor szoktak császározni. Én szurkolok,hogy minden rendben menjen,akár így-akár úgy!
Nem aludtam sokat,nem tudom miért.....olyan fittnek érzem magam,mintha nem is lennék terhes :P
Háááát remélem majd írsz még...én fekszem :P
Sok sikert...ha esetleg nem tudnál kinek írni : 20/241-90-24 egy sms-t is dobhatsz..meg bárki :))))
Puszika
mert? hogy? micsodaaa???
Honnan tudod? olyan?
vIZED MEGVAN MÉG?
Köszi csajok :))
Megy a KING KONG :))
Na tényleg lépek!
puszka
Jucka te meg szüljjjjj....:D:D:D Ezt kívánom :PPP