2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Gratulálok minden anyukának na és a babáknak is:)
Én már tudom,hogy 11.11.én fogok szülni, ugyanis programozott császár lesz.
2 héttel előbb indítja meg, mert a cukorbetegség és az előző császár is közrejátszik.
puszi mindenkinek!!!!!!!!
:))
Igen, tényleg már csak néhány nap...vagy már annyi se :)
Gratulálok én is!
Jó egészséget Nekik!
Mi épp csuklunk, meg úgy jönnek a jóslók...majd be...
Picilány teszteli anyát rendesen... :O
Sziasztok!
micsoda remek hírek!
Gratulálok az újdonsült anyukáknak!!!
Mondtam is a kislányomnak, hogy most már ne legyen ilyen makacs, kövesse a jó példát.. olyan sokan várjuk idekinn!!!!
Sziasztok!
Már ezer éve nem jártam a fórumon, s most olvasom, hogy sorban érkeztek a babucik. Gratulálok a boldog anyukáknak, s bízom benne, hogy hamarosan én is soron következem.
Sok szeretettel gratulálok Nektek!
Jó egészséget és jóóó sok tejecskét! :)
Szia anyuka!!!
Gratulálok:):)Hatalmas egy babókád lett ügyes voltál!!!:):):)
Sziasztok!
Gratulálok én is az újdonsült anyukáknak. Ha lehetne mindenkit meglátogatnék.
Én már nagyon türelmetlen vagyok. Szeretnék már babázni. :)
Sziasztok,itt van november és látom megindult a babadömping.Már 5 baba megszületett,vajon ki lesz a következő?
Én éjjel kétszer felébredtem,hogy fáj a hasam de ennyi most már semmi,de azért a baba hazahozós ruciját előkészítettem biztos ami biztos.
Minden újdonsült anyukának és babának gratulálok,jó egészséget,sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok.
Megyek,megnézem az Álom.net filmet :P
Pussssssszzzzzzzz
Jucka amikor elment a magzatvized és jöttek a fájások,mozgott Milka?
Azon gondolkodom,amikor elkezdődnek a fájások,akkor már a picik nem mocorognak? -nem tudom,miért...ezen szoktam gondolkodni...meg hogy előtte belassulnak? vagy ez nem mérvvadó...
Sziasztok!
Mindenkinek szívből gratulálok! Jönnek kifelé a babucik rendesen! Ivibaba, Te vagy a következő! :)
Jaj, azt nem is tudom, Josefin baba okt. 31-én született? Mert beírtam a táblázatba, de azt csak sejtem...
Pöttömke tegnap nagyon aktívan tolta magát kifelé mindenhol a hasamon...olyan volt, mintha csak a bőrömön kívül lenne helye. Elég fájdalmas volt és nem akarta abba hagyni! Most pedig nagyon nyom lefelé...lehet leszállt a hasam...a méhszájam is beszúrt vagy 2x...és pisilnem kell már megint...rosszabb vagyok, mint a niagara...
GRATULÁLOK én is minden újdonsült ANYUKÁNAK és BABÁNAK!!!
Sok egészséget és tejcsit mindenkinek:))
Sziasztok!
NAGYON GRATULÁLOK MINDENKINEK!!!!ÉS SOK SOK EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK!
Látom jól belehúztatok, minden napra jut egy baba:))))