2009 novemberi babák (beszélgetés)
Nagyon rendes, jó kislány! Remélem, nem csak egyenlőre. Pont olyan ,mint a bátyja volt.Eszik, alszik, nézelődik..s csak nagyon picit sír peluscserekor, meg pancsikor.
Ma jön a gyerekorvos, kíváncsi leszek sír-e majd..(mármint a gyerek. :-) ) a tesó nem sírt.
Mi is be oltatjuk magunkat!Én nagyon féltem a kis családom!
Mi meg hétfőn leszünk egy hónaposak!Hihetetlen hogy telik az idő!
És milyen baba a kicsi lánykád?
Amúgy kislányom ma 1 hetes!
Gondoltam is rá, amikor reggel szopizott, hogy na pont egy hete préseltem ki ezt a édeskét!
Visszaolvastam, s most nézem csak DETTINEK IS JÖVÖK EGY GRATULÁCIÓVAL!
Az ember kihagy egy napot, s csak úgy jönnek ezek az új babucik!
Vajon, ki a következő???
Sziasztok!
Hogy vagytok?
TÉLIBABÁNAK NAGYON NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK!
Télibaba, én is gratulálok Liához!!!!
Most már én jövök a sorban, legalábbis a naptár szerint...de ez nem jelent semmit, hétfőn kell befeküdnöm a kórházba. Addig jó lenne, ha megindulna magától:))
SZÜLNI AKAROK!!!!!!! (hétfőig)
Próbáld úgy is hogy kamilla teába teszel sót is és úgy gőzölsz!
Más nap már nem lesz el dugulva az orrod!Ez tuti..
Sziasztok lányok!
Végre van pár percem,hogy írjak.Köszönjük,hogy szorítottatok értünk is.Minden rendben velünk,remélem a többi mamával és babával is minden oké.
Gratulálok mindenkinek aki már szintén anyuka lett és kitartást azoknak akik még várakoznak.:))
Az anyaság tényleg fantasztikus dolog,amit míg nem él át az ember lehetetlen elképzelni.
Remélem azért aktív marad majd a fórum a babucik megszületése után is,mert biztosan sok tapasztalatot lehet így megosztani,amik hasznosak lehetnek ugyanúgy,mint a terhesség idején is.
ja és tettem fel egy pár képet én is Majáról.
Forrásba lévő vízbe belerakod a kamillát leveszed a tűzről,és feléhajolsz a fejeden egy törölközővel.....ha nem kapsz levegőt búj ki alóla,majd vissza.
A kis srác el van mozgolódik,várja,hogy végre egyszer kész legyena császár morzsa:)
Remélem, bár egyre kevesebbet mocorog. Mondjuk reggel vissza is aludtam, 10-kor keltem fel. Most meg összekapom magam és elmegyek a pékségbe kajáért. Hogy kell ezt e gőzölést csinálni? Megfőzöm a teát és fölé hajolok?
Márkó béby?
Ma nagyon hisztis vagyok. Annyira bánt, hogy letaknyosodtam, viszont ami jó, hogy a torkom már abszolult nem fáj, csak az orrom ömlik. Lehet mert szakadozik. Tegnap azért mértem lázat is, de hál istennek semmi.
Gratulálok Télibabának, na már a 15-ről csak én nem babázok.
Engem 18-án vizsgál meg a doki,hogy-hogy ál a méhszájam,szerencsére eddig nem mattatak ott nagyon, ez az egy ilyen vizsgálat lesz utána cska születés.....sosem lehet tudni,meglátjuk mikor indítanak.
Köszönöm aranyos vagy:) Fel kell még festenem tigrist,szamarat,és két "csoport" képet.Ezt estére tervezem,addig vasalás,császármorzsa készítés a terv.Mert ha elkezdem a rajzolást,festést nem bírom abba hagyni...hihi:)