2009 novemberi babák (beszélgetés)
Nekem ömlik a tejem.
Pont most akarom használni a mellszívót, de nem akar menni.
Sziasztok! Rég jártam erre. Vagyis tegnap,csak annyi időm volt,hogy gyors küldtem pár jelet. :)
Mindjárt visszaolvasok,aztán megint mennem kell.
Majd talán még ma jövök.
Remélem minden baba-mama jól van!
Sziasztok!
Újra itt én is.
Jól vagyunk nagyon, köszönöm a gratulációkat.
Igyekszem visszaolvasnni.
Nagyon gyors és könnyű szülésem volt.
Az utolsó 1 óra tágulás volt kicsit kemény, akkor már semmivel nem tudtam a fájdalmon enyhíteni, de megérte.
Azt mondják, hogy általában a legtöbb baba az első két hétben nagyon jó..vagyis nem utal semmi pocakfájásra..csak esznek-alszanak, aztán utána kezdődnek a nyűgös napok..ha kezdődnek. Ha nem: szerencsés a baba + a mama.
Ha már az elejétől elkezdődött: szegény baba+ mama! kitartást!
Azt olvastam okos könyvekben, hogy nem szabad kérdezgetni a "nagyot", hogy "szereted-e a tesót?", meg azt sem szabad mondani neki "hogy te vagy a nagy...stb".
Tudom már! A suttogó titkai II. foglalkozik a témával egy fejezeten keresztül.
Sziasztok!
Valóban, most, hogy egyre több baba van pocin kívül pikk-pakk visszaolvas az ember!
GRATULÁLOK MINDENKINEK, AKINEK EDDIG MÉG NEM GRATULÁLTAM! :-) Már kicsit elvesztettem a fonalat úgy potyognak itt a babák! :-)
Szerencsére a kislányom nem hasfájós. (fiam sem volt az szerencsére) Már a pancsival is megbarátkozott, s nagyon szépen gyarapodásnak eredt. Ma 3 hetes vénlány!
Nexike: Amíg ilyen szép idő van, vétek lenne kihagyni a levegőzést! Ilyen jó időben ki is viheted pár percre, az ablaknyitásos kezdethet az igazi télben ragaszkodnak az okosok.
Remélem, jobban van a sebed!
Én még ma is ha meg kérdezem azt mondja nem!Sőt ha azt kérdezem engem szeret e arra is azt mondja hogy nem!
Szerintem majd ha otthon lesz a pici akkor fogja majd fel rendesen hogy ott a tesó!
Egyébként nálunk az vált be hogy mikor haza jöttünk mondtam neki hogy jöjjön oda fogja meg,simizze meg ilyesmi!
Először is szép napot mindenkinek!
@ Nexike: én a varratomra ARNICA C30 homeos bogyót szedtem, hogy gyorsabban gyógyuljon a seb (napi 3x5 golyócska) és nagyon jó hatással volt rá! Próbáld ki, biztos neked is segít. (Nekem nagybátyám élettársa ajánlotta, ő is ezt szedte szülés után és az orvosok csodálkoztak, hogy milyen gyorsan gyógyul).
Drágám pihenj csak,aztán pár hét és jobb lesz :)
Próbálj mindig aludni vele...nekem jót tesz :D
Ez csak természetes. :))
amúgy jól viseled a végét?? nekem már nagyon fárasztó volt!
Sziasztok! Megjöttem a kórházból. A varrat kapott külsőleg egy fertőzést, valami baktériumtól lehetett, úgyhogy kipezsegtették és kétnaponta kell járnom átkötésre :(
Éjszaka is nagyon átvérzett, úgy megijedtem. Nagyon remélem hogy minél hamarabb rendbejön mostmár.
Gyönyörűen süt nálunk a napocska, délben beöltözünk overálba és 5 percig levegőzünk.
Sziasztok!
Köszi Ivi,jól esik hogy valaki még velem is foglalkozik.:-) bennt nem marad az tuti:-)
Pár nap remélem és én is a babás gondokról, örmökről írhatok:-)
Jó reggelt!
Gondolom mindenki babázik vagy alszik!
Nos én már ébren,Bence játszik Nándi meg alszik...
Én meg itt nyomulok...
Sziasztok Anyucik, Babucik, Kismamik!
Először is nagyon köszönjük a gratulákat!
Jól vagyunk, csak mint a mellékelt ábra is mutatja, nem nagyon jutok géphez... (tegnap sikerült először bekapcsolnom)
Látom szépen gyarapodunk, MINDEN ÚJ ANYUCINAK SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!
Amint lesz levegővételnyi időm a gyerekek mellett, leírom a naplómba, hogy velünk mi és hogy történt! :)
Puszilok mindenkit!
Jó éjszakát! Kitartás az anyuciknak és a kismamiknak :))
Puszika