2009 novemberi babák (beszélgetés)
6héttől elvileg :)
Én már minden nap csinálok felüléseket..na nem sokat,csak ez is valami.
nem hinném hogy ez túlsúlly :) inkább van rajtad felesleg...én is 162vagyok és most 72vagyok és nem nézek ki tulsúlyosnak...csak sok ducika vagyok :O :P
Nekem apafej azt mondja,hogy így is szép vagyok,de biztos abban,hogy mire jön a strand idő bombasztikus formában leszek:)
Tényleg tudja valaki mikortól lehet elkezdeni tornázni???? Nekem sötétbarna a hajam,még nem döntöttem mit csináljak maradjon vagy legyek újra vörös:)???
ugyanez, csak én még 4 cm-mel kisebb vagyok :))
megkérdeztem L'Ore.. casting creme gloss
Én 3 kg-ot híztam a terhesség előtti súlyomhoz képest. Ezt mind hasra, ami még picit plötty is lett. Bár lassan egyre feszesebb újra.
Bár nem voltam sovány, szerintem enyhén túlsúlyos vagyok, de majd...
162 cm és 67 kg. De remélem, majd a későbbiekben még javulni fog ez. Adok magamnak max. 1 évet. (Bár nyárra jó lenne emberibben kinézni, de most nem ez a legfontosabb.)
aham, de megmondom őszintén nem tudom mi a márkája... de mondjuk mivel nekem az eredeti hajszínem is szőke, így nem kell leszivatni előtte, hanem befogja simán.
van szőkében is ammóniamentes??
igen, az ammóniamentessel
nekem terhesség alatt is festve volt a töve 2 havonta, mert csúnya a lenövés. Nem tiltják terhesség alatt sem, de azért én sem havonta festetem be és csak a tövét a lenövést
háátt....elvileg amíg szoptatsz nem ajánlatos..vagy van olyan hajfesték ami nem tartalmaz ammóniát...
Tényleg mikor lehet hajat festeni,mert látszanak az ősz hajszálak nem kicsit...:)
nekem ma szinte egésznap alszik, csak mikor a fodrász volt nálam akkor hisztizett cicért, de hát festékkel a hajamon nem szoptattam, apum volt itt próbálta nyugtatni, de ha cici kell neki... azóta 1 hangja sem volt, most is alszik... majd 6-7 körül kezdődik a műsor, a pocifájás egészen 10-ig, néha 11, utána alszik legalább
többet alszik :))) de aztán lehet nem ettől...:) én viszont jól :)
mondjuk én fitnesses kaját rendelek vagy testsúlycsökkentőt :P :))) ha már nem főzök :D
Szia baby írtam neked privit:)
Ruben hogy viseli a front változást???
na ahasam nekem is szottyi :S de viszont a combomról semmi nem ment le szinte így nem tudom felvenni a nacijaim :O meg a csípőm is szélesedett :( hát lehet az összes ruhámtól búcsúzhatok :O( bár azt mondják 1év mire visszanyerjük a terhesség előtti alkatunk!!
én csak 10kg-t híztam és kb 15-tel voltam könnyebb szülés után :) ugye fiam is közel 5 kg volt, plusz az a sok víz a bokámon, kezemen... de le van kakilva, majd leadja mindenki, a lényeg h egészségesek a babácskáink :)
Lassan én is fogyok,de még az elején vagyok a kismama farmert tudom felvenni,és a régi kabátokat még nem tudom begombolni.....bár közel 90kg voltam amikor szülni mentem.
nem tudom hány kiló vagyok, de azokat a ruhákat hordom amik nem jöttek rám, mikor terhes lettem Milánnal, most vékonyabb vagyok mint voltam, de a pocim még löttyedt nagyon...
csajok, nekem csak 4 hetes kora óta van hasfájás és frontérzékenység , előtte semmi sem volt, addig Milus is egyszer kelt enni... jó végül is most is mert a második már fél 6-6 fele van mindig és ha akarok még visszafekhetek fél 9-ig, és utána is alszik 12-13-ig... akkor kelt ma is, most tudtam visszaaltatni, de sztem max. fél-1 órát alszik csak.. nem baj, a lényeg h minden éjszaka alszik, úgyhogy egyáltalán nem vagyok fáradt
én 77 kilóval mentem szülni, most 70 vagyok:(((
és 5 kiló volt csak a gyerek... nem tudom h ez hogy lehet:)
Előtte 60 voltam:)
én 12kilót fogytam miután szültem...aztán most megint 3kilót...fokozatosan megy le :)))
sziasztok
mi 1kilót híztunk 1hó alatt :)
2napja egész jókat alszok, éjjel nálunk is pici fény van szopinál ha elalszik teljes sötét...és én sem beszélek hozzá.
Lassan rájön hogy mikor kell hosszan aludni :)
Sziasztok.Minket a hasfájás eddig elkerült szerencsére.Éjjel ugyan úgy mint eddig max egyszer kelünk enni,de van hogy reggelig alszunk.Ha éjjel felkel akkor én csak egy kis sólámpát kapcsolok fel,megszagolom,hogy kakis-e,ha nem akkor már állunk is neki szopizni ami csukott szemmel történik és kb 30 perc alatt végzünk és alszunk is tovább.Én nem csak,hogy nagy fényt ne csinálok éjjel,de nem is beszélek Levihez.Nálunk ez eddig bevált.
Ma voltunk utógondozáson a benyelt baci miatt,de szerencsére minden rendben és szépen hízott is a kis pasi.3450-el jöttünk haza 3 hete és ma 4100 gramm.Tegnap lemértem mennyit eszik és meglepődtem mert 150 ml tejet szopizott délbe,de mondjuk már múlt héten is 120 ml-t evett.
Talán a frontokat sem érzi meg vészesen.Legalább is nem nyűgös kb annyit volt fent ma is ebbe az esős időben mint máskor.
További ajánlott fórumok: