2009 novemberi babák (beszélgetés)
tegnap este mi is így jártunk:) megyek, mert sír. kicsit simogatom a pociját, meg lassan már enni is kér.
Nekem a kis drágám ma hajnalban derékig kakilta össze magát......persze pelus csere után:)
Szia!
Remélem nem lesz rá szükség, csak kibírja a derekam, amíg szoptatok. Szegénykém most épp a kiságyban nyüglődik, nem akar jönni a kaki. De ha sikerül, akkor szépen megpakolja a pelust:)
Jó reggelt mindenkinek!
Mi ma vagyunk 4hetesek,és vasárnap egy hónaposak.
Én a doktor néni hasonló tanácsai miatt fordultam be pillanatoka alatt főleg amikor a gyermekem üvöltött.....szóval én ösztönből cselekszem,az anaytej az nem árt....tápszer? Érdekes,hogy nem ajánlotta fel az anyatejes pótlást,az sokkal jobb mint a tápszer szerintem....
Hogy vagytok ma????
jó reggelt!
ma vagyunk 1 hónaposak. tegnap voltunk doki néninél, 4950 g,de centit nem mértek. azt mondja doki, hogy naponta csak 6x szoptassam, de akkor mind1 mennyit eszik. aranyos, de az én gyerekem még a 3 órát sem bírja ki nem még a 4-et. meg ő már tudja, hogy többször kell enni kevest:) hát nem fogom éheztetni.
amúgy rendes a doki, mert írt fel tápszert vészhelyzetre, ugyani már 1,5 hét alatt 4x becsípődött a derekam. így most nyugodt vagyok, mert, ha lerobbanok, akkor is lesz mit ennie Izának.
jó reggelt lányok!
nagyon fáradt vagyok pedig végig aludtunk,illetve egyszer kelt!Kicsit meg viselte a tegnapi szuri
Jajj, de jó nektek:) Mi holnap leszünk 5 hetesek és már nagyon várom hogy mosolyogjon:D
Hát én meg mivel nem tudtam ugye rárakni rendesen a fóliát, esélye sem volt, hogy befülledjen, mert a fólia tökre elállt a babakocsitól :-). Ha nem fúj a szél és csak szemerkél az eső, akkor ok. De különben 1 nagy sz...r :-(
Szió,
mi tegnap voltunk 7 hetesek és kb. 3 hete mosolygunk. :-)
Shania is akár pelus csere közben is, mikor beszélek hozzá. Vagy van 1 nagy, piros, plüss szív, na hát azt nagyon szereti és folyamat dumál meg mosolyog neki. Édes nagyon! :-)
Pár perc és megérkeznek Iviék:) el sem hiszem,hogy ilyen rendes csajszi!!!
Milus is mosolyog, olyan 6 hetes kortól már mosolyognak :)
Az én fiam már mosolyog kb 2 hete!Ha beszélek hozzá még a pelus csere is mosolyal megy!:)
Ez jó kérdés,bár Marco nemcsak álmában,hanem cicizés közben is szokott mosolyogni.....
Mikor kezdenek el mosolyogni a babák?
Az én babócám csak álmában mosolyog, de akkor óriási tátott szájjal:)
És már nagyon szeretném látni mikor fent van akkor is:)
Mennem kell Fanni felkelt.
Ne is mondd, összejönnénk 4-5-en és útnak indulnánk. A járókelők az hinnék nekü nk szerveztek kirándulást. :D
Lehet, mondjuk Fanni össze vissza alszik most. Éjjel 3-tól fenn voltunk fél 5-ig, ez egy kicsit bekavarta a napunkat, de séta után mindig alszik 4 órát egyhuzamban.
Állandóan, ha kell ha nem. Nemtudok a seggemen ülni egész nap. :D
Halásztelken lakunk. Lakihegy után van. :)
Idén én már nem leszek itt, holnap megyünk vidékre. Zoli jön vissza dolgozni. :(
De ha visszajöttünk mi is akkor kijöhetnétek hozzám és ellennénk itt egy egész nap is. Sétálnánk, főznénk, babáznánk, dumálnánk.
Elméletileg szegénykém már úton van.Meg sem érdemlek ekkora áldozatot.....
örülj neki mert nekem tényleg van nap, hogy mozdulni sem tudok tőle... akkor alszik mikor én :)
hihetetlen ma mennyit alszik a fiam :) volt már olyan nap amikor reggel 9-től éjfélig fent volt, 10 percekre aludt csak be párszor. Hogy bírja ezt?
Jaj csajok olyan jó lenne bandázni veletek....
Csajok létezik ilyen? A kincsem aludt 3h-t,majd felkelt evett,és most megint alszik....lehetséges,hogy megint alszik 3h-t egyfolytában???
én is ugyanezt :)
Ti merre is laktok most? mert majd valamikor mi is összehozhatunk egy talit, talán még az idén lesz téligumim :) vagy akár egy babakocsis sétát egyszer, mert ahogy nézem te is jössz-mész mindenfele :)
Opp fele lemaradt, 1 vékony sapi, 1 vastag sapi.
Body, rugdalózó, overáll, 1 vékony sapi meg ( mert az összes vastag sapi nagy rá) 1 vastag pléd rá meg a babkocsi védő huzata vagy mi a lóf.sz az.
én kipróbáltam egyszer a fóliát és hiába van rajta nyílás, nagyon befülledt és Milus sírt, úgyhogy le kellett vennem, szerencsére csak ködszitálás, volt nem esett
az én babakocsim is ilyen. Most megint elszunnyadt, de gondolom nem alszik sokat. Mindjárt jön apu, leviszem ebeket, utána Milust is egy 20 percre. Ti hány réteg rucit adtok rá ha kiviszitek?
További ajánlott fórumok: