2009 novemberi babák (beszélgetés)
sziasztok
azt hittem nem lesz baba-mama tali,mert vagy 20centi hó esett tegnap :O én sajna meghültem,bár nem baci,hanem pulcsiban ültem a hideg kocsiban,de azért nem mentem,nehogy kockástassak,ha valaki esetleg mégis taknyos lett volna tőlem :( meg hát állandóan teli az orrom,nincs jó hangulatom ilyenkor :((((
mi meg egész 7végén pakoltunk , kicsi lakásból jöttünk...nem gondoltam volna,hogy ennyi cucc lesz :S alig férünk el....
Reggel és este is megcsinlájuk megelőzés képpen, mintha fogatmosnánk.
Ha már kialakunlt a szájpenész akkor naponta etetés előtt v. után ajánlatos.
Ez a tejtől szokott!Én legalább is így tudom!van a gyógyszer tárba egy ecsetelő rá,vény nélkül lehet kapni!
Én Bencénél azt használtam...
Köszi. Remélem gyorsan elmúlik majd.
Egyébként ez mitől alakul ki?
Fanninak a nyelvén vannak fehér foltok szerintem hójagocskák. Tuti szájpenésze lett.
Ezt lehet házilag kezelni?
A védőnőnk kedden lesz csak.
Hát bocsi!! azt hiszem elromlott a hőmérőnk.. :-P
Most 0-t mutat. de mindenesetre nincs olyan hideg.
Sziasztok!
Nálunk egész jó idő van semmi hó.
Lénusom most épp bealudt. Képzeljétek annyira folyik a nyála, nem győzöm törölgetni, ha nem törölgetem neki állandóan akkor bady csere, olyan szinten nyáladzik. Mi az átlag időkor amikor kibújik a foguk?
Jucka, Adrika néztem a képeket hát nagyon édesek a babók. Én is olyan szívesen elmennék egy ilyen babatalira, de sajna messze lakom. De majd bízom benne összejön az a balatoni terv!
Sziasztok!
Reggel óta szakad a hó!!! Esély sincs rá, hogy babakocsival le tudjunk menni, pedig egyik gyerek sem beteg már, jó lenne egy kis levegőzés:)
Hókotrót pedig majd csak akkor küldenek, ha Cegléddel végeztek....az nem most lesz....
köszi :) észre se vettem, annyi plédünk van :)
Szóval jó volt a buli???