2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok,tegnap mi is mamáztunk.
Ma itt is szép idő lesz,bár most kezd még csak előbújni a napocska,de sebaj mert mi 15 órakor szoktunk menni sétálni és akkor egy úttal a nagyokért is elmegyünk a suliba és az oviba.
Levi még nem fordul magától,de nem sok kell már neki is,hogy ügyesen ő is átforduljon a hasáról a hátára vagy éppen fordítva,igaz jelenleg hason feküdni nagyon nem szeret.Kész kínlódás neki ha hasra fordítom.
Én ma resztelt májat csinálok ebédre,nagyon szeretjük és gyorsan meg is van.Délelőtt volt egy kis vasalni valóm ezért készül ma gyors és egyszerű ebéd.
Sziasztok!
Itt bár nem süt a napocska jó idő van,így már voltunk egy gyors sétán...most a textol peluást rágja.Délután ejtünk még egy sétát:) Amúgy még mindig pakolunk,mert jön keriapu:)
Én még mindig a bunda overálba rakom,de leget lecseréljük mi is.
Köszi szépen!
Hát úgynézki tényleg túlöltözztettem! :P
Sziasztok!
Mi is nagy sétát terveztünk!
Itt is nagyon jó idő van!! :D
Mennyi rucit adtok ilyenkor a babákra, én félek túlöltöztetem?!
Sziasztok!
Olyan jó idő van, hogy el sem akarom hinni. Fanniak alszik, ha felkelt, megyünk sétálni, szolizni.
Ki mit csinál ma?
Ez az...ugye? Teljesen átérzem! :)
Én nem veszek úgy ajándékot, hogy a kezébe nyomjam...nehogymá'! :)
Én is a gyást várom és irány shopping! :D
Bezzeg amikor elkottyintotta, hogy ütvefúró kell neki ,addig kutattam, míg találtam neki egy faja márkás gépet és nem is volt olcsó (50), még akciósan se, de 1 nap alatt átcsoportosítottam a lóvét és elvonszoltam megvenni...a minap valami fűrészt meg mégegy ütvefúrót emlgetett...a végén kiderült, hogy vagy fél milláért kellene neki gép...és ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNNNNNNN? Azaz MIIIII????
sajnos itt nincs jó idő. a nap süt, de olyan erős szél fúj, hogy még a ruhákat is lefújta az erkélyen a szárogatóról:(
Nem is voltunk ma sétálni.
Suncika ezzel én is így vagyok, karácsonyra is megvettem magamnak sz ajándékot és a kezébe nyomtam, hogy ezt tőled kapom:) Pedig úgy szeretnék egyszer egy meglepi ajándékot.
Na meg ő is vesz magának fúrót, csavarhúzó készletet stb., én meg már 2 hónapja szeretnék egy botmixert. Na de majd megveszem én magamnak, csak jöjjön meg tgyás:)
Szia!
nekem meg a nagylánynak az Aperisan gél nagyon bevált fogíny gyulladásra. fogorvos ajánlotta. Kicsit rossz ízű, de hatásos.
Sziasztok!
Látom nincs túl nagy forgalom.
Nálunk így délutánra gyönyörű idő lett! (végre)
Dokinéni szerint is megkezdődött a fogzás, és azt nmondta v.színű, hogy nehezen viseli majd.
A náthából is kimásztunk, ígyhát jövőhéten szuri. :S
Ja és ma vagyunk 3 hónaposak! :D
csak most van kis időm fórumozni...
igen, a doki mondta, hogy jön a foga. Én nem látom duzzadtnak különösebben. De már ott tartunk, hogy hiába alszik éjjel 10-12 órát egyhuzamban, kb. óránként felriadok arra, hogy felüvölt álmában. -nem ébred fel általában. Van hogy beteszem a cumit és alszik tovább.
hahó!
Nálunk olyan szép idő van, hogy Petrus kint alszik a babakocsiban a napsütésben, mert bent már amúgyis nagyon nyűgi volt...
Apa dolgozik mecce sajna, de majd jön. Vasárnap lesz a névnapja...ő soha nem vesz nekem semmit, én mindig megsértődök, hogy bezzeg én már hetekkel előtte megveszem a meglepijét (mindig iszom szavait, mit szeretne és azt), most pl. képet szeretett volna vászonra. Nézegetett a minap szép festményeket a neten, letöltött párat, tegnap nézegettem, megkérdeztem, melyik tetszik neki a legjobban, szerencsére olyan volt, amelyik nekem is a legjobban tetszett, egy tájkép szarvassal, nagyon fainul néz ki és a szobánk falához is megy! Na, megrendeltem neki egy 65x45-ös vászonfotót. Remélem szépen fog kinézni annyi pénzért... (és akkor itt jön be, hogy ő szinte sajnálta tőlem (+Petrustól) a 12500 ft-os kisszekrényt-amit máshol nem is láttam, annyi pénzért meg egyszerűen álom!)
Pasik....
Ja, amúgy szőnyeget mosok épp..aztán mosogatok és megint van egy adag vasalni valóm, pedig tegnap vasaltam...esküszöm ez sosem fogy el! :D
Puszika Nektek!
sziasztok!
Mi jól vagyunk,Nándi meg Benci alszanak,én meg szenvedek az inny gyulladásommal,apánk meg tv-t néz!
Ti hogy vagytok?
Jó "reggelt" csajok!
Vasárnapi a forgalom...mindeki főz,stb:)
Ivi remélem sikerült a meglepid:)
Ki hogy van ma,babák,mamák????
na de most csend lett... akkor jó éjt csajok, megyek, mert fáj a derekam :(
és gyertek Ildi ha tudtok mukihoz :)))
és Adri, majd mi is talizzunk valahogy... kitaláltam, ha egyszer bent jársz Pesten, apu itt lakik a szomszédban, majd nála leszünk, ott nincs szőr, nagy 3 szobás lakás, elférünk :)