2009 novemberi babák (beszélgetés)
Képzeljétek az éjjel meg hangosan nevetett álmában, azt hittem fent van, de be volt csukva a szeme. Olyan édi volt.
Kellemes délutánt mindenkinek, én már nem valószínű hogy leszek, mert séta után apuci átveszi a gépet:(
Jön a jó idő egyre kevesebbet leszünk itt.
Apuci hazaér és megint megyünk sétálni, délelőtt már voltunk egyszer.
ti már ültetitek a babát? az én manómat nem nagyon érdekli a kinti élet, állandóan bealszik a babakocsiban:)
:9 és tetszik?? Jaj,olyan izgi :) milyen lesz :) na megyk is :))
ebédelek,aztán anyuhoz....csavarogni :)
sziasztok :)
Én is 2 napja átalakítottam a mózest sportra. Így tud nézelődni.
Én se leszek, mert kint nagyon jó idő van.
na jól van :) örülök :)
j csatangolást, délután mi is megyünk be anyuhoz, aztán 1hós Ruben babát látogatunk meg :))
jupijéééééééééééééé
evett a fiam cumisüvegből :) az én tejem :))) jaj de jó :))))))))))))))
nekem újszülött korában is csak 1szer kelt, illetve ha azt vesszük 2szer, mert 3 körül meg 6 körül, de én akkor még 10-ig alukáltam vele...
De végül is ha csak 6kor kel először, az már nekem tök jó :)) ezért is visel meg, ha többször kel, nem szoktam hozzá
Sziasztok,a frontok is megviselik a babákat.
Levi ma éjjel aludt kicsit nyugtalanul,de mikor átmentem hozzá elég volt a cumit a szájába dugni és rögtön megnyugodott.
Mára jó beszélgetést kívánok,én nem leszek mert a nagy fiam születésnapja van és estére jönnek nagymamák és a keresztszülők így én nekiállok kicsit összepakolni aztán befejezem a sütit és még vásárolni is el kell menni.
Jó beszélgetést majd holnap,vagy ha nem leszek nagyon fáradt akkor este visszaolvasom a mai termést.
Már itt is tök jól eldumáltam egy kismamival csípőszűrésen,csak lüke voltam,hogy nem kértem el a számát :) mondjuk neki se jutott eszébe...
Én szeretek ismerkedni...
Na tisztába teszem a fiam, aludt szépen másfél órát :)
Ebben igazad van,csak aza baj,hogy manó megszokja/megszokta az apja állandó jelenlétét,és ha elmegy majd dolgozni én szívom meg.
Jah és most 3h elteltévek újra evett......érdekes napunk lesz..........szorítok hogy neked is egyre jobban legyenek az éjszakáitok:)!!!
Jucka meg Adrika mázlisták vagytok :))
majd eljön a mi időnk is remélem :)
ez se valami sok...de legalább neked segít a férjed :) ez jó :)))
nekem nincs ki visszaaltassa...csak én :P