2009 novemberi babák (beszélgetés)
Menj csak...én meg nézem apafej,hogy szerel:)
Jó éjt mindenkinek:)
Milusnak attól volt szorulása, meg minden mástól, mármint konkrétan a hozzátáplálástól... de ez a komfort most jó :) amúgy 5ször eszik egy nap, abból 2 már kaja, reggeli gyümi és ebéd főzi.
Ne hari, de lépek, mert imádom a Született feleségeket.
Jó éjt Ildi
fúú, hát minden nap lázmérővel kínozni, ne tudd meg... üvöltött szegény, de máshogy nem ment neki.
Márk jól van? Milyen az albi?
köszi :)
pus
Ennek nagyon örülök,hamar utóléri Fefe a többieket ez tuti:)
Manó nagyon jól van mi pedig hulla fáradtak,de azért nagyon jó így is:)Jobb itt,mint otthon....
Jó éjt mindenkinek!
MFPI: köszönjük jól vagyunk. Hallása tökéletes, végre valami :)
Ti hogy vagytok?
Szia csajok, ide értem bár gondolom már mindenki alszik.....holnap sem tudok hamarabb jönni,mert rohangálunk össze-vissza.
Adri,Andi köszönöm a tegnapi napot a
segítséget,nagyon jó volt veletek!!!!!
Ivi szorítok nektek pénteken!!
Pandera....Fefe hogy van? bocsi de nem tudom követni a fórumot....
remélem minden baba,és mama is van.
persze, ő nem emlékszik rá...csak emlékszem Anya hogy ki volt,mikor 1éve kivették kisebbik húgom manduláját..és mondtam,ne aggódjon...na most már érzem azt,amit ő érzett a gyermekért való aggódásként! :(
Remélem gyorsan elmegy ez a pár nap és kedden már nagyon boldog leszek jön haza Szerelmem :)
na fekszem jóéjt anyucik :)
Ivi, kitartást Nektek!
Ditti, én Rubint Réka DVD-re szoktam tornázni heti 3-4 vagy 5 alkalommal. Attól függ, hogy van időm rá. Ja, és este, mivel ugye napközben nincs rá lehetőségem. Ha esetleg el is alszik Shania, ki tudja meddig, 20 perceket meg nem szeretek tornázni. Ha már neki állok, akkor csinálom rendesen = min 40 perc.
20 perc has az mindig van (mert nekem a legproblémásabb testrészem) és ehhez jön még felváltva 20 perc comb vagy csípő & derék vagy felsőtest vagy 40 perc teljes test.
Én a terhesség alatt összesen 14 kg-t híztam és most már csak + 1 kg van rajtam.
Diétázni egyrészt nem tudok, mert szoptatok, másrészt soha nem is tudtam diétázni.... :-( Imádok enni! :-) Még az édességről sem tudok lemondani! :-) Úgyhogy marad a torna. Ja, megy ugye a hegymászás babakocsival, nagy séták kenguruval..... :-)
Nekünk még születés után pár nappal csinálták a kórházban a hallásvizsgálatot, azt mondták minden ok.
Nem sok helyre hanem nagyon sok helyre kell menni. Na de most ezt is csökkentjük mert ez nem lesz így jó, hogy folyamatosan megyünk. Minden hétköznap úton vagyunk. Mi nem eszük csak kb 1-2 körül, a gyereket meg elringatja az autó vagy szenved az autóba. Szűkítem és csak Dévényre fogom hordani.
Nekünk a kis fülhallgató után csináltak egy olyan vizsgálatot ami 3 pontos érintette a fejét. Egy a fülébe, 1 alatta és egy felette volt, így látták hogy eljut-e a hang az agyáig és fel is dolgozza. Így tudjuk hogy jó a hallás, de figyelni kell hogyan változik.
Nektek sok helyre kell menni?
Hamar túl lesztek rajta és mi szorítunk értetek :-)
Kicsit elmentek, ketten lesztek, összebújtok majd. Pindurid meg nem fog emlékezni ezekre, és Te is elfelejted a rossz érzést majd. Fel a fejjel!
Nekünk pont fordítva, bal füle tökéletes, a jobb füljárata olyan szűk, hogy még nem is tudták megcsinálni, majd a következő kontrollon.
Fefének is jó sok helyre kell járni, ti se sokat pihiztek.