2009 novemberi babák (beszélgetés)
Helló!
Hát én nem tudom, hogy kinek van igaza és kinek nincs, én is azt tapasztaltam, hogy hajvágás után jóval erősebbnek tűnik a haj. Már amikor hosszabb is. Szerintem igenis erősebb szálú lesz, én a Mór haján tapasztalom. Nem csak egy tévhit, mert többen is ezt mondják. Ha konkrétan látom, hogy erősebb szálú a haj, akkor nem csak feltételezek, szóval én veled értek egyet inkább.
Ha jobb idő lesz, akkor szervezhetjük a vadasparkos találkozót. Nagyon szeretünk odajárni. Gabi mackó a kedvencünk :)
Ugyan már:)
Most te vagy anyahajó ahogy apafej mondaná.....
Mi is nagyon gratulálunk ! Könnyű babavárást és jó egészséget nektek !
Nálunk minden okés,eltüntem mostanában,sokat betegeskedtünk,meg Dávid most kezdte az ovit.Lassan megszokjuk az új helyzetet.
Alíz egyre többet dumál,nagyon kis édes,simán megérteti magát már. 82centi és 10,5 kiló.
lelassult a net :( kilépek....mert felidegesít a lassusága :(
Szép napot anyucik!!
Miért, cukros vagy? vagy sok az édesség??? :)
Amúgy ez azért nehéz szülés, mert nem tudhatod milyen lett volna ha nem vágod le neki :D
a vágástól nem tud sűrűsödni :) ha nem vágtad volna, akkor is elkezdett volna a többi hajhagymából nőni hajszál :)
erősödni sem erősödik, ez genetika, már foganásukkor megvannak ezek mint a szemszín, hajszín,bőre színárnylata stb :D
A hugomék is vágták...mert majd erősebb lesz, de csak egy darabig tűnik erősebbnek....amíg rövid.
Ez csak egy régi tévhit szerintem.
Mi is vágjuk, de egész egyszerűen azért,mert fiúnak szerintem nem illik hosszú haj :D :O))
Rajtunk van husi, de hurkák már nincsenek...:D jobb is,mert azt is szétcsipkedném :D:D:D persze finoman :)))
Azok bizony:)
Liának a combján olyan hurka van, hogy állandóan piros neki a hajlatban:(((
Tegnap megint levágtam a haját, mostmár nőjjön csak neki nagyra:))
Kis kopasz kópé lett:)
De szemmel láthatóan dúsúlt a haja az elő vágástól is!
Ezt egy fodrász ajánlotta....
Jaa, azt nem írtam, hogy egy hónapja 90 cm volt:)
Már olyan ruhákat hordunk, amik 3-4 évesekre jók:))
Miskolc nem épp közel van nekem :D
De majd meglátjuk, ha úgy van lehet leutazunk.
Most épp hiszti van...akaratmarci :O úgy tud sírni ha valamit nem lehet,mintha fájna valamilye....
okés:)
Mi már talizhattunk volna:))
Na majd megbeszéljük, egyébként a városba is talizhatunk csak egy sétára:D
Sziasztok!
Miskolci babatali minket is érdekelne! :)
Hol, mikor?
Ahha, az jó lenne:D
Mi arra gondoltunk, hogy vagy vadas vagy barlangfürdő...
A fürdő azért lenne jó, mert akkor lenne miért szoliba járnom(így nemsok kedvem van), meg erőt vennék és ledobnék vagy 4 kilót:DDD
Van egy másik kismama aki szivesen jönne , majd privibe leírom neked ki az:)
Na akkor hogy legyen....?
Más is jöhet természetesen:D
Szióka, hogy vagytok??
Írj majd te is mizujs :)