2009 novemberi babák (beszélgetés)
és milyen paradicsommal?
bébiétel?
én még nem is csináltam neki:s
de én tökbe keverek mindent, mert azt szereti:)
Jó reggelt csajok szerencsére jó éjszakánk volt.6kor átvettem magam mellé manót,és 7ig aludt.Viszont ma is nagyon anyás:)
Ki,hogy van?
Mi keltünk éjjel, vagyis apa valamikor én ki sem nyitottam a szemem :) aztán 3 körül volt büfi probléma, aztán most 6-kor mert ilyenkor gyógyszer van. Most meg alszik mindenki rajtam kívül persze :)
Elfelejtettem tegnap tejpépet venni vacsira és szerintem a tápival nem lakott túl jól Fefe és ezért kelhetett többször. Mostanában csak azért kel fel mert kicsit elzsibbad, de megmasszírozom és alszik tovább .)
Miskolcon is találkozhatunk majd. Nekünk mind1.
Szerintem Detti biztos tudna ajánlani olyan helyet, ahol többen összefuthatunk és az autókkal és kényelmesen le tudunk parkolni.
Mi ma többször fenn voltunk, fél 2-kor benyomott Mór 240 ml tápit. Reggel 6 óta talpon vagyunk, már nem aludt vissza. Pedig de jó lett volna...
Nálatok?
bancsi: szinted? egyet játszunk :)
Little: igazad van. Nem ismerek ott sok helyet, mi inkább bulizni jártunk Siófokra, így azokat nagyon jól ismerem :) a régi szép idők .... :D
Jó reggelt mindenkinek!
Éjszakák hogy teltek?
nekem a Farmerama van, ott vagyok a 8. szinten. A Farmvillet már nem játszom.
Te?
Sziasztok! Jó reggelt!
Nem gondolom, hogy ezt a balatoni találkozót nagyon túl kell lihegni. Legalább is szervezésileg. Az időpont azt hiszem megvan (augusztus 07. szombat).
Ki kellene tűzni egy időpontot (például 10 - fél 11 között) meg egy helyet és kész. Aki ott lesz ott lesz, aki nem, nem.
jó reggelt!
Keltem Vivit, gondoltam közbe bekukkantok.
Nekem is van farmom:D meg tanyám, meg kertem:)
most etettem a tyúkjaim.
Na elmentem :)
Fefe alszik, farmom rendben :)
Jóccakát!
Végre van mit olvasnom.
Adrika nagyon örülök,hogy végre írtál.
Edina kitartás a mostoha lányodhoz és jó nyaralást kívánok.
Holnap reggel is remélem lesz mit visszaolvasnom.Nyugodt jó éjszakát kívánok minden babának és mamának.
Nyöszög álmában is.
Jó éjt nektek is:)!!!