2009 novemberi babák (beszélgetés)
Csak marad a lázunk :(
Zsu, miért nem teszel fel Csipiről videókat. Olyan hercig kis csaj :)
Törpinek is be van durranva az ínye. Remélem hogy csak a foga szórakozik szegénynél, bár a hörgés nem hiszem hogy a foga lenne. Jó lenne ha már beszélne és elmondaná mi van :)
Nekünk nincs fogunk :(
Sziasztok,az idő itt is pocsék sajnos.
Levit megviseli ez a szeles viharos idő,mert elég nyűgös és ráadásul a két felső foga is elég jól nyomakodik kifelé,talán egy két nap és kibújik.A jobb oldalinál már az ínye jól meg van duzzadva.
Fefének jobbulást.
Kisaszony kicsit nyüszi, egyre jobban látszanak a felső fogai, bár nem értem én ezt, ha így nő ki jó nagy szünet lesz köztük. Most alszik, én hamarosan megcsinálom a nasiját (almát reszelek, múltkori barackból fagyasztottam kicsit, ezt kapja mixben, legyen kis változatosság). Ebédre alma+krumpli püré lesz petrezselyem zölddel. Sikerült a piacon találni még sütőtököt, holnap az kerül bevezetésre.
A kaki dologra kezd ráérezni, egyre többször nyom magától is. De még csak kicsik az eredmények, rá kell segíteni. Múltkor a cékla evést akartam levideózni, de végül egy céklamaszatos kiscsibe erőlködését sikerült:)
Jó reggelt, vagy most már napot mindenkinek!
Törpi kedve jó, de a láza hajnalban megint 39 volt :( Nem tudom mi a szar ez, de legalább nem nyűgős tőle.
Hogy vagytok mamák és babák?
Farmnak most nálam semmi értelme, Nincs már éttermi feladat, az állatosak a pénzem viszik :) feladat meg c
Oké!
Mi ujság hogy van a kisasszony ma reggel? Mit fogtok ebédelni? Nálunk most üveges kaja lesz, hogy mi azt még nemtudom.Elvileg akciósak lennének a kecskeméti 4 hós bébikaják itt a boltban multhét szerdától, de eddig még egy üveggel sem találtam.Pedig jó lenne mert valami 180 forint körül lenne és uzsonnára tökéletesen megfelelne nekünk.
Sziasztok!
Mégsincs mit olvasnom :-( Na sebaj majd ma hátha többen leszünk. Az idő itt is pocsék, hideg van és esik. Sétára remény sincsen, még ha el is állna az eső akkor meg a fiam merülne térdig a pocsolyákba.De legalább jól vagyunk basszus reggel kilenckor keltünk én is csak pislogtam az órára mikor megláttam mennyi már az idő.
Jó reggelt mindenkinek.Sajnos megint esik,és hideg van,nem tudunk kimenni:(
Remélem mindenki jól van!!!
Sziasztok!
Diagnózis: lázcsillapító és köptető, szerdán kontroll. Azt mondta a doki, hogy az csak jó hogy lázas mert a szervezete legalább reagál a bajra. Ezen túl kell esnie. Hála nem nyűgösebb, hisztis ha felkel mint mindig :)