2009 novemberi babák (beszélgetés)
Szia drágám!
Mi újság?Hogy vagytok?
Sziasztok!
A dokit leírom a naplóban mert elég hosszú :(
Fefe evett már sárgadinnyét és tetszett neki :) Ma sütőtököt evett borjúhússal és kanalazta ezerrel, az almát nem eszi meg.
pussz Kriszta:)
futunk el vendégségbe, sziasztok!
Szió!
Az enyémet is megkaptad?
Még egyszer bocsi:)
Szia!
Én már adtam neki tököt krumlival és egy kis kaprot is tettem bele. tegnap kóstoltattam vele a görögdinnyét, de nem ízlett neki.
Sziasztok.
Pandera mit mondott a doki?
Jucka jó lett a slide.
Malkata Levi nem mászik,de kicsit nyűgös mert nem megyünk ki,így ő mikor nem alszik eléggé lefoglal.
Edina mindjárt szavazok.
Sziasztok. Kaptam még 6 hós képeket, most már várok a hét végéig, hátha még küld valaki és akkor kiegészítem a slideokat.
szép napot mindenkinek.
Jó reggelt!
Gyerekek jól vannak,jó éjszakánk volt pedig azt hittem meg fogja zavarni őket ez a marha nagy szél, de nem. talán már én is jobban vagyok kicsit.
Pandrea drukkolok nektek, hogy ne legyen baj!
Jó reggelt mindenkinek!
Elmentünk a dokihoz és tornázni is.
Hogy vagytok?
Szia!
Ne idegeskedj, nemsokára majd Te élősködsz megint a lakásotokban :)
sziasztok
még mindig itthon. szerdán utazunk vissza. totál ki vagyok bukva az albérlőktől. és nagyon nem akarok visszamenni mégha a férjecske hiányzik is.
élvezkednek a lakásomban geci módon és nem tehetek semmit csak magamban örlődöm. bárcsak egy rossz álom lenne ez az egész kiköltözés. a gyerekek jól vannak. Nomika felállt és kibújt meg egy foga. Panna nem akar bilizni de nem pisil bele a bugyiba se. inkább visszatartja.
remélem jól vagytok majd ha visszatértem visszaolvasok bár nem igérem hogy teljesen mert nagyon sok kimaradt.
Elmentem elrakni magunkat holnapra.
Jó éjt mindenkinek!
Nekünk nem kell a koraszülött osztályra visszajárni mert Ők lepasszolták a gyereket a Margit kórházba ahol elkezelték. Most az unokaöcsém orvosaitól kérdezzük hogy Ők kit ajánlanának. Unokaöcsémnek vérrákja volt.
Borzasztó nehéz hogy nincs egy olyan központ ahol a sérült gyerekekkel foglalkoznának, vizsgálnák egy helyen. Nálunk azért eddig szerencsénk volt mert nem kellett sehol sokat várni hála.
Nálunk a védőnő egy angyal, imádom. A háziorvosunk meg beleunt már ebbe a rendszerbe ami itt folyik, így ő nem túl jó partner.
Sziasztok.
Andi rendben lesz Fefe,holnap szorítunk nektek.
Ditti jobbulást.