2009 novemberi babák (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
A strandolás elmarad,mert ebben a pusztullatban nem viszem a strandra manót....lehet hülyeség,de most így látom jobbnak.
LengyelK manó a kiságyában még nem áll fel,de a szobában,vagy rajtam talál fogást rögtön feláll:) mekkorákat fog esni....pffff:) nagyon vigyázok majd rá!
Jó reggelt!
Átaludtuk az éjszakát végre, bár fáradtam vagyok, mint az átvircsaftozott éjszaka után:)
Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
A gyönyörű mozgalmas éjszakát követi a harcos reggel. Azt hiszem befejeztem a házilag főzött kaját és mostantól csak bébiételt kap, az hátha nem fogja meg így.
Az tök jó,nekünk még csak 3 egész és egy incifinci fehér foltunk van:)
Az a baj,hogy mindentől öklendezik,de próbálgatom.Te mivel kezdted?Ti is öklendeztetek?
Szió!
Az tök szuper!És a kiságyban áll csak fel?Én nem tudom mit csináljak,mert a nagylányommal alszik Zsófi egy szobában,és mivel ő nem tud beszélni(mert beteg),ezért arra kelek fel 5 órakor,hogy sír Zsófi mert felállt az ágyban s nem tud utána mit csinálni.Mire bemegyek annyira örül nekem,hogy elengedi a kiságyat és hátra esik:(
Ti hogy csináljátok?Zsófi is egész álló nap felállna,de ő nem szereti a járókát.......
húúúú...
kicsit mozog a levegő...
már épp kezdtem megfulladni....
Gratulálok mindenkinek:)
Nagyon beindultak a Kicsik:)
Sziasztok ismét.Gratula a manók teljesítményéhez.Levi folyamatosan gyakorolja a mászást olyan kis aranyos,de még van mit finomítani rajta.Pár nap és belejön.Ő is állt már fel a kiságyba,de mióta letettük neki azóta hanyagolja ezt a produkciót.
Mi is a medencében töltöttük a délutánt nagyon élvezik a gyerekek a pancsolást.
Bea a vasalót itt bent hagytam nem vittem magammal a vízben,már így is elég meleg a víz.
Sziasztok!
Köszi a gratulákat :))
Lillám még mindig csak "bemutatót tart" átfordulásból, felállni??? Ilyesmiről nálunk szó sincs...mászásról se.
Imádja a vizet, csak úgy jár a lába benne. Rúgja, rúgja, nagyon élvezi, és nagyon ki is fárad benne:) 31fok a víz itt a medencében, ma többször is"hűtöttük" magunkat, de nagyon nehezen viseljük ezt a meleget ennek ellenére is :(
Gratula nektek:)
Manó tegnap 1x ma pedig du.-tól folyamatosan amikor tudott fel állt,nem hagyta abba:)
Sziasztok!
Képzeljétek Zsófi felállt a kiságyban egyedül!!!!!!!!!!!És mászik is ja és kibújt a 3.fogunk is:)Felül.
Szóval mozgalmas volt az utóbbi egy hét!!!!!!
Hogy vagytok?A darabos ételekkel még mindig hadilábon állunk!Bár ma adtam neki kifli véget,és csócsálta!
Sziasztok!
Én ebben a melegben kihagytam a vasalózást.
Nem voltam múlt héten, mert vasárnap volt a keresztelő, s ezer volt a dolog. :-)
Szerencsére jól sikerült minden. Teszek fel pár képet.
viccelsz?
Bazsa 68 cm, és 6,5 kg szerintem még egy darabig mi leszünk a legkisebbek:)
Gratula Nándinak,manó tegnap csinált ilyet,de szerintem az csak véletlen volt.
Akkor mostmár nincs megállás....hajrá Nándi:)
Képzeljétek fölállt egyedül az ágyba kapaszkodva!!!!
Jaj de ügyes!:DDDDD