2009 novemberi babák (beszélgetés)
Igazad van Edit teljesen...
Bár én olyan nagyon szerencsésnek érzem magam: 34 éves koromig éltem a nagyvárosi szingli életemet (kimondottan élveztem ezt a létet is!!!) bár mindig tudtam, h.nem az a végállomás...:-)
Aztán megismertem tavaly márciusban ŐŐŐŐŐt, szeptember végén megkérte a kezem, novemberben eljegyeztük egymást, decemberben eldöntöttük, h.baba...májusban összeházasodunk, baba pedig nagyon úgy tűnik, hogy már meg is érkezett...pedig 35,5 éves vagyok...:-))))
Hajrá mindenkinek!
Persze butaságokat beszélek, tudom én, milyen az, ha az ember nagyon szeretne babát, minden óra kín, nemhogy minden hónap...
Azt nézem itt lányok, hogy ti mind olyan fiatalok vagytok... :-) Még ha nem is jön össze azonnal, ne feledjétek, hogy már mázlisták vagytok azzal, hogy 20-as éveitek elején megtaláltátok életetek párját. Nekem a 30-as éveim közepéig kellett várni, sőt, még keresgéltem volna szívem szerint tovább, de hát már nagyon kopogtatott ez a baba... (vagyishát a kistesója, aki novemberben előkészítette neki a terepet...)
Úgyhogy gondoljatok erre, hátha ez segít türelmesnek lenni!
Csak nem szereztél túl sok negatív tapasztalatot az ősz végi- téli babákkal? Nagyon nehéz?
Azért megpróbáltad...! :-)Keddig van remény!
hát ő semmiféle másik csík nem volt rajta a kukabúvárkodás után sajnos...:) azért megpróbáltam:)
éééén is nagyon drukkolok mindenkinek!!!
Drukkolok nagyon csajszik a babához nektek!!! remélem jó sokan lesztek hamarosan. tavaly ilyenkor én is bíztam benne h baba lesz, és lett hál isten, elég hamar . kíváncsi leszek h majd ha szeretnénk h jöjjön a kistesó rá majd mennyit kell várnunk,. ha za anyagiak engedik 2 év múlva szeretnénk egy kistesót , de őt ha összejön nyári babának tervezzük.
halásszam ki? kihalászom én, de nem hiszem, egy perc.
Még bőven lehet, hogy megjelenik az a második csík is! És ne felejtsd el te se kihalászni a kukából a látszólag negatív tesztet... ;-) Biztos, hogy nincs ott valami halvány csík...?
Jaj de édes vagy! én november 11 lennék, amúgy:) még keddig várok, ma teszteltem, de persze negatív. ha nem jön meg időben, ahogy mindig szokott akkor is még várok, és majd utána tesztelek:), aranyos vagy nagyon, köszi!
Sziasztok! Én nagyon bízok benne, hogy baba van, folyamatosan érzem az alhasi feszülést. Viszont a torokfájásom mellé hőemelkedésem is van, 37.8 ami nagyon nem jó. Nem merek bevenni semmit, nehogy többet ártsak, de anno azt mondták betegség/láz miatt is történhetett az őszi "üres petezsák". :( Nem tudom mit csináljak. Nem akarom újra átélni azt. :((
Holnap kiderül,hogy csatlakozom-e hozzátok!8 napja késik,holnap megcsinálom a tesztet!
Sziasztok,
Akkor most így állunk eddig biztosan?
nov. 1. Zuppa, Rentera
nov. 2. Edit
nov. 8. Adrienn
nov. 9. Nina
nov. 10. KatKatus
Reménykedünk Ladybird-ért és Kistigrisért, és várjuk a többieket is! Ha valaki kimaradt, szóljatok!
Holnapután itt leszek, várom a fejleményeket. Ha nincs barna és szokott lenni, az jó jel. :) Szorítok nagyon!
ó:) hát, ne add fel, inkább tényleg várj, még ki tudja mi lesz! drukkolok! persze, még esély nekem is van. holnap utánig. és nincs barna, ami mensi előtt szokott 3 napig. az jó:)
Hát nem bírtam ki! Amikor ürítettem a szemetest, megnéztem a reggeli tesztet és látok valami nagyon halvány árnyékvonalat ott, ahol a második csík lenne. Tiszta hülye vagyok! :) Nem jött elő semmi vonal, szerintem csak a helyét látom, amit lehet, hogy egy tök új teszten is lehet látni...
Na, most már van min agyalnom. :) De erős leszek és nem veszek több tesztet, megvárom megjön-e 11-én.
Oké, decemberiben találkozunk. :) De még neked sem jött meg, akkor van remény, nem? Neked is lehet később pozitív a teszt! Ki az ágyból egy-kettő, nyisd az ablakot, küldöm a tortát! :)
Most úgy gondoljuk. Eddig azt hittem félidőben van, de miután 1 héttel együttlét után kezdtem érezni a "meg akar jönni" és feszül az alhasam érzést -ami azóta sem mult el- arra gondoltunk, mi van ha ez a beágyazódás és akkor volt pém?
Így van, meg is lepődtem volna ha ilyen hamar összejön::)
Na, persze most próbálok mentegetőzni, meg kifogásokat keresni, de remélem tényleg jön következő hónapban, és akkor együtt fórumozunk a decemberi babákban. OKÉ?:) Valamit kéne magammal kezdeni, pl kimenni a fürdőig, mert a tesztpisilés óta fekszem az ágyban mint egy zombi:)
Aztán jövök majd. Esztek tortát?? Egyél helyettem is:)
Lehet, hogy nem akarta, hogy anyuci rosszul legyen a Nagy Napon. :)Így tudsz fincsiket enni, nem lesz hányingered.
rendes tőle, de hát igaza van:)
Végül lebuktam a férjem előtt, hogy ez lett volna az én meglepim. Meglátta a fürdőszobai kukában a műanyag poharat (belemártós volt a tesztem) és rögtön vágta, hogy teszteltem. :)) Azóta vigasztalgat, hogy nem baj, karácsonyi baba lesz. :)
mensi után volt a PÉ-d? vagy miért azóta számolod?
Tovább kell próbálkozni, ennyi:), jön a babó ha itt az ideje, az tuti. Nekünk esküvő lesz áprilisban szerintem nem akart addig.
Depibe semmiképpen! :)
Nekem a párom mondta szerdán, hgy 'akkor karácsonyi baba lesz'. mondtam, neem, ha van akkor novemberi!
Ő már lehet tudott valamit:DDDD
Mensi után voltunk együtt, ugyhogy még messze a következő (márc. 11.) de két héttel vagyunk az esemény után, már kimutathatná. Remélem tényleg csak szégyenlős a kicsike. :) Olyan aranyosak vagytok! Jó hogy beszélgetünk, így nem esek depibe a szülinapomon. Köszi nektek!
Bernadetti! sok boldogságot nektek is!!! férjed tudja már?
Gratulálok!sok egészséget nektek!!
További ajánlott fórumok: