2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Köszi Bazsa kicsit javul, most Apja aki nagyon beteg:(
Boldog hófordulót!
Jucka Gratulálok Milán babához:)
Látom mindenki családozik...kellemes hétvégét nektek csajok.
Babók,hogy vannak? Bazsa jobban van??
Szia Jucka,jó pihenést kívánok nektek.
Milán nagyon ügyes.
Sziasztok! Gondoltam benézek, rég nem jártam már a hoxán. Épp nyaralunk, Bárándpusztán. Milán jól van, 6 foga van, lépeget már szépen magától, persze csak ha van hova kapaszkodni. De 5-6 másodpercig megáll 2 lábon kapaszkodás nélkül is. 6-8 szóval beszél, megmutatja mit szeretne, pápázik is már pár hónapja, ügyes babácska.
Remélem mindenki jól van, szép hetet kívánok mindenkinek.
Bombocos!Boldog házassági évfordulót nektek és a szüleidnek is!
Amiénk tegnap volt!:)))))
Petrának gratula a fogacskához.
Hol lesz a babatali?
Sziasztok,nem volt netük már jó ideje,így Bea tényleg nem lett feladva a sapi mivel nem tudtam fellépni kilesni a címedet,de holnap mindenképpen feladom.
Petrának gratulálok a fogacskához.
Kedves Bombocos család.Így utólag is boldog:névnapot Marcinak,nektek és a szüleidnek boldog házassági évfordulót.
A babatali részünkről rendben,mi megyünk.
Szép napot mindenkinek! :)
Elég húzós 2 hét van mögöttem. Festés, pakolás, majd egy héten át éjszaka próbáltam a zenekarral ( persze a gyerekek keltek már 6-kor. :) ). Hétvégén megvoltak a koncertek, Marcika névnapját is megültük. Megünnepeltük a házassági évfordulónkat, illetve szüleimét is. :)
Vagyis a férjem lóg még egy ümmepi ebéddel vhol, de most sok a dolga.
Képek!
Nekem nem sok sikerült, de természetesen elküldöm őket. Egy ideje nem csinált szép képeket az a gép, így azon gondolkodtam, hogy lehet nem is Marcika tette tönkre, hanem öngyilkos lett. :DDDD
Megvan az új gép, így a következő babatalin már jobbak készülnek. :)
Szeptember csajok?
Sziasztok.
Petrának kibújt az első foga. Szerencsére minden nyűg nélkül( lehet a láncnak köszönheteően, de kitudja), remélem a többi is így lesz.
Szia csajok!
Bazsának javulást kivánok!!!
Manó szerencsére jól van,de mint egy ördög fióka.....nah és hiszti mester.....
Csak amiatt ne menj!
Ha jársz arra majd feladod, nem sürgős, van még ezer sapink:)
Ma kapcsolódj ki!Majd feladod.
Sziasztok!
Bazsám kicsit megtaknyosodott:(
Szerintem a foga, ha jól látom négy fogacska van kibújó félben:(
Sziasztok!
nálunk minden oké, Alíz is jól van,kis rosszcsont, harapni nem szokott pedig már 4 foga van.Még csikorgatja is őket :-)
Pandrea, egyszer ti is egyenesbe jöttök biztosan.
Jó reggelt mindenkinek!
Éjszakánk nem volt olyan rossz. Törpi ébredt 1-2x aztán mondtam neki hogy anya álmos és most nem érdekel hogy ébren van, így aludt reggelig :D
A mai rókát is megkaptam, innia kellett volna és nem a kedvence az ivás. Délbe megyünk tornázni, majd a neurológiára mert szerintem nem jó neki a gyógyszer. Azt hiszem mi sosem leszünk rendben, de legalább nem unatkozunk :S
Mi voltunk ma tornázni, és este még egy jó kis mosolygást is kaptam :)
Most pihen az esti harchoz :)
Én meg fáradt vagyok, de már rossz mikor többet alszom 3-4 óránál.
Köszi csajok! Most este lefekvés előtt elfogadta... Remélem holnapra minden a régi lesz!
Amúgy lefagyasztott tejem már nincs, 6 hónap után mindet felengedtem és nem fagyasztottam le újat, mert főzelékhez nem kellett. Ma is óriási a csend!!! Mi van veletek anyucik????
Tejcit fagyasztottál le?
Ha igen Én először felesbe adnám neki.