2009 novemberi babák (beszélgetés)
öszi, ez megnyugtat, bár én főleg gravidát szedek. Állítólag az nem okoz székrekedést. És nincs is. Sőt, olyan, mintha méregtelenítene a szervezetem (bocs a részletekért). És a hányingerem is olyan jellegű, mintha le lenné mérgezve. Pedig nem.
Ezt én is hallottam, de ez tényleg igaz?!
No, akkor nálatok is nagy az öröm. :) Ti ezek szerint december óta nem védekeztek?
igen, az enyém is azon viccelődik, h.még amikor én '73ban születtem, béka volt a terhességi teszt :)
Mi azt tanultuk (pszichológus vagyok), hogy a legideálisabb korkülönbség a 3 év a testvérek közt.
De cember óta ezzel szekál a család, hogy "megírta-e már a fórum, hogy sikerült a baba?" :D
Köszi, hogy te milyen jól beleástad már magad :)
Az elevitben 400 (mikro?izé) folsav van. A terhesség alatti szükséglet 400-800 naponta. de túl nem tudod adagolni! Bár olvastam valahol, hogy ha sokat szedsz hányingert okozhat!
Jól számoltad, igen :) november 11. bár én ezt csak neten valami kalkulátorral csináltam, a doki lehet, hogy mást mond majd:D
izomba :S szegény. Tényleg mindent a babáért:)
Megkérdezhetem, hogy a tesztjeid szép erősek voltak e.?
reggel kell mérni, mindig ugyanabban az időben, és úgy hogy még meg sem mozdultál előtte...
a babatervezok otthona -n vannak terhesgörbék hő-vel, szóval ott is láthatod, hogy 37 fölött szokott lenni. ami érdekes, mert nekem 36,3 volt! :(
anyukám egészen elhült, h manapság már milyen modern gépek vannak. :)
Lányok, nem tudjátok véletlenül, hogy itt a neten terhes testhőmérsékletről holl lehet valami leírás?
Folyamatos hőemelkedst érzek, nem tudom, h mi az, ami normlis, vagy mikor kell mérni.
tényleg fantasztikus, h.mi minden játszódik le most/mostanában odabent :)
Igen elöször mi is csak ezt láttuk olyan hihetetlen hogy pénteken még nem volt szivecske és tegnapra meg ott dobogott elmondhatatlan!
az tökéletes korkülönbség is a tesóknak szerintem
én csak "véletlenül" a Czeizelhez volt időpontunk múlt hét hétfőre, de addigra már 5.nap pozitívat teszteltem - ő átküldött uh-ra, de mivel 4 hetes voltam, ott mindössze a megvastagodott méhfalat és a sárgatesthormont látta egyenlőre - azt mondta, ez így van rendben, ahogy van.
Jövő hétfőn megyek újra - és persze már alig várom :)
Tesót még kb 2 év :) Egyelőre kiélvezzük a Kisasszonyt :D
megprobálok,ti is meséljetek jártatok már orvosnál?
Őrülten drukkolok én is, hogy minden rendben legyen!
Kitartás és pihenj jó sokat! :)
Amit hasba kapok az véralvadást segiti elö a másik az progesteron a vetélés kockázata miatt nem volt tul ocso mert csak németországbol lehet beszerezni 80 euro volt a 10 doboz jövö péntekre van itt addig adott a doki.
Tegnap 5 hetes és 5napos voltam hallani még nem lehet csak láttod a monitoron a pumpálást nagyon megható.Pénteken kell menni legközelebb remélem addira elmulik.Nagyon fáj ez a szuri mert mélyfar izomba kell adni a másikat meg hasba.Persze most itthon vagyok pihizek.Te hogy vagy mikor mész dokihoz?
És az injekció mit csinál? Mit gátol vagy segít elő?
Jaj, drága Rentera, nagyon szorítok! Probáld a babával meg a méheddel felvenni a kapcsolatod, küldj nekik jó energiákat, az is segít!
:( otthon vagy?? akkor aztán tényleg pihi van!! ne erőltesd meg magad, relaxálj! nem lesz semmi gond, csak pihizz:) szívhang??? hány hetes vagy most??? és te is hallottad?? de jó! gratulálok!
jóreggelt!
émelygés: nekem egyszer-kétszer volt pár percre, igaz én még csak ma töltöm be az 5. hetet, innen jön a 6. ÉS mivel én vagyok az akinek a hcg-t eddig a tesztek picikét mutatták (azóta nem teszteltem), utánaolvastam, hogy az alacsony progeszteronszintre utal, a hányinger pedig a progeszteronnal függ össze, úgyhogy lehet ez is benne van.
sport: hát kemény hasizmot nem csinálok, meg ugrabugrát, de táncolgatok, tornázom hébe-hóba, odafigyelek azért h ne erőltessem meg magam.
kívánás: abszolúlt zöldség, gyümi, körte, banán, bármi jöhet, bár én eddig is így ettem, csak most jobban érzem. tegnap akartam venni egy túró rudit, az a kedvenc édességem, és nem vitt rá a lélek, hogy beletegyem a kosárba, na azt nem kívánom:)
bogyók: hát a folsavat szedem, c vitamint és vasat, ha az utóbbi ketőt nem szedem hullik a hajam és állandóan beteg vagyok, ezeket nem most kezdtem el szedni. én is alig várom a gyümiszezont.
furi, pl h eddig soha nem reggeliztem, és ma is korgott a gyomrom 9kor:)
Sziasztok!Tegnap éjfélig dokinál voltunk mert elkezdtem vérezni,rettenetes volt nagyon megijedtem.Megvizsgált már volt szivhang hát ez csodálatos volt.Most fekszem és injekciokat kell kapnom minden nap most volt a növérke beadni,nen vlami kellemes.De csak a baboca a fontos!Ti hogy vagytok?
Én csak igazat tudok adni Nektek és betartom mindezeket :)
Csak - ahogy már mondtam - a fene nagy óvatoskodásban, hajlamos vagyok minden egyes plusz óvó akárminek bedőlni, és rákattanok...
De persze, a lényeg a nyugi, sport, friss levegő, gyümölcs, zöldség, ilyenek.
Most pl.spenótot ennék, de nagyon ! :)
Mi az a hipp? Ja, és én is tök egészségesen eszek. Csak a múltkori terhességemnél fordult minden pepitába. Remélem, ez most nem fog bekövetkezni.
További ajánlott fórumok: