2009 novemberi babák (beszélgetés)
azt nemtudom
sztem igen
csak nekem az a fura, hogy nem egyben fáj, hanem hol jobb hol baloldalon:(((
most már nagy baj nem lehet kedden doki
remélem normális lesz és segíteni fog....
Nekem is van néha egy kis folyásom, de fehér, átlátszó. Nekem a doki azt mondta az nem gáz, mert valakinek végig van folyása van akinek meg abszolúlt nincs.
A hasfájás az egészséges?
hát nem büdi és annyira nem vészes
de engem zavar
sárga mint a tojás sárgája és sűrű krémes
majd megemlítem a dokinak
már több mint 1 hónapja nem szexeltünk most meg még erre felír egy kúpot is...hülyét kapok
de nem ég nem viszket, sztem ez ilyen
nemtudom
reggelre kicsit esett a hőm, meg van ez a buzi sárga folyás
de hál istennek nem barna, de egyik nap van, másik nap nincs:(((
jó lesz már dokihoz menni
már idegesít minden
nekem hol jobb hol baloldalon...........
Semmi. Fájdogál most a jobb oladlon a hasam egy kicsit. Veled?
Beszélgessünk valami babás témáról.
Nem, nem csak kérdezősködtem.
Adrikaa mi fáj vagy rosszul érzed magad?
Bocs a hibákért, nem magyar a billentyűzet! :) Emlékezetből nyomkodom! :)
Nagyon beszúrt egyszer a ahasm, vagy fél óráig nem bírtam megmondulni. De az orvost nem érdekelte, é nnem értettem hozzá, így elfelejtettem, amíg ki nem derült, hogy a babóca már felszívódott. Nagyjából ennyi. na megyek én is boltba! Majd jövök még valamikor, de lehet csak holnap!
Sajnáélom. Egyébként a vetélésnek van jele?
Fanni és Zsombor! Szép nevek... a Lotti is szép, de úgy a jó, ha kettő van! :)
Fanni és Zsombor... szép nevek! De a Lotti is szép, de az úgy az igazi, ha kettő van! :)
Az jó! :) Missed ab-om volt 5 éve. Majdnem 7 hetes volt, amikor elment. De a nevét rögtön tudtam, amikor csíkosat pisiltem! :)
Neked van már gyereked?
Bocs, csak nem vagyok képbe.Mi már erről rég megegyeztünk, még szóba se jött a gyerek mikor már tudtuk a neveket.
Én az elsőt Veronikának akartam elnevezni, ha lány, lehet, hogy ezt a nevet adnám neki. De még nem gondolkodtunk egy néven sem! Egyenlőre óvatosan bánunk a dologgal!
Nekem is mindegy csak egészséges legyen. MAúgy nemtom én lányt érzek, de a 2 barátnőm szerint tuti lesz egy roszcsont fiam, pont olyan amilyen én voltam.
Fiú: Dominik, Hunor. Lány: eddig Jancsi nagyon ragaszkodik a Laurához, még gondolkodom rajta...
Sziasztok, mennem kell, később még leszek, remélem lesztek még! Puszi mindenkinek
További ajánlott fórumok: