2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok! Jó régen írtam már, de látom ti nagyon aktívak vagytok. Hétfőn voltunk AFP-n, az uh alapján úgy tűnik minden rendben. Sajnos a nemét nem tudták megmondani...
Nekem a párom nem engedi,hogy vegyek szívhang hallgatót:( maradnak a uh felvételek.....
Háth úgy jó:)
Én újat néztem 10000 ért...
Használtan 4-5 ezer körül jó az ára? Szerinted? Fel is tudja venni számítógépre a hangot.
Háth a leírásban az van hogy 12. héttől ,de nemhinném...
Szerintem is csak később...
Meg azt mondták,hogy ne is vagyek ,mert az csak saját magam riogatása lenne,ha esetleg nem hallanám rendesen...
Köszi Nexi:)
Én is gyenge vagyok és mintha bele lenne dagadva valami a pocikómba:S
Biztos egy kisgombóc:S
Azzal hányadik héttől hallani a szívhangot? Én úgy tudom, kb. 18. héttől.
Jajj van egy megérzésem,de nemhiszem:S
Én egy babaszíhanghallgatót szerettem volna...
Csak nem tudtam megvenni, de lehet ,hogy megkapom:):S
vagy nem:)
De majd megírom,hogy mizu:)
Hello Csajok! Boldog Szülinapot télibaba! Nekem nem fáj a fejem, de valahogy gyengének érzem magam és folyton szédülök... Pedig ma ha törik ha szakad ki kell takarítanom itthon. Amúgy Kaposvári kismami nincs köztetek???
Oké egyszer írj ,ha erre jártok:)
Bárcsak én egyszer ne jönnék rá arra, hogy mit kapok névnapomra, szülinapomra, karácsonyra, stb. Soha nme tud meglepetést okozni. Úgy vágyom rá.
látom nem csak engem gyötör, már most borzalmasan fáj. mennem kell a déli melegbe a dokihoz, asszem attól mégjobban beindul.
Úgyhogy mi félúton, mondjuk Mezőkövesden fagyizhatunk. Bár gyakran járunk Miskolcra, ott tartjuk a nagyobb vásárlásokat. Ott nagyobb a választék és az árak is jobbak általában.
De nem buli... Az idegesít ,hogy nem tudom,hogy mi:S:S:S
Gondolom neked szervezkedik? Nem?
Ha ez környékének számít, én egri.
Boldog szüli napot!:))))
nekem valami iszonyatos fejfájásom van!Már aludtam egy órácskát a kisfiammal,de hiába egyszerűen nem múlik el!:((((
Köszcsi:) Majd este 9 kor fogok megszületni:)
Te neked legalább szervezkedik. Én júliusban leszek 30. és azt kértem, hhogy szervezzen nekem egy meglepi bulit a csajokkal. Szerinted? Azt már nem. Anyukám viszont tuti töri valamin a fejét.
jah ,de történt is velem jó:)
Képzeljétek kikezdett velem egy buszsofőr:D:D:D(apukámmal egyidős lehetett)
jegyváltás közben csevegtünk+ megjegyezte h nagyon csini vagyok stb-- de azért éreztem h hátsó szándékkal beszélt így velem...
Na én meg mondtam hogy köszönöm , a megjegyzését , mert már 15.ik hetes kismama vagyok:)
Azt a ledöbbenét látni kellett volna:D:D:D:D
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!
Köszönöm mindenkinek:)
Adrika az nem jó:(
Nekem meg a pocim kezd dagadni vagy mi , keményedni:S
Azon kívül jól vagyok:)
ez lesz az első alkoholmentes szülinap:)
Ahhoz képest ,hogy szülinapom van elég levert vagyok:S
Tisztára idegesít ,hogy a párom a hátam mögött szervezkedik:S:(:(:(
Már megint kezd erős fejfájásom lenni, de ma már szerzek be homeopátiás cuccot rá. Ma megyek dokihoz. :)
te hogy vagy?
Szia, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánok neked:) hogy vagytok ma?
Nagyon sok boldog szülinapot kivánok én is!
További ajánlott fórumok: