2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Én nekem meg feszült a mellem,és fàjta hasam.
Àlmossàg a 4. honaptol volt nàlam nagyon gyakori.
A vége felé meg a gerincem fàjt,meg sok a savam.
De màr csak tul leszek rajta
:) nagyon cukik:))))
Milyen jelei vannak a terhességnek? Nekem a szédülés álmosság volt a leginkább meghat-ó...és most a terhesség végére visszajött az álmosság.)
Nekem az elmúlt 1,5 héten többet mozgott mint azelőtt bármikor. a hasma hullámzott. és remegett, nagyon nagyon mozgott... Ma már kicsit nyugisabb:)
Sztem is...Én jövőhét végére vagyok az uh szerint..mensi szerint lehet márc 14 körül fogok.
Nekem se mozog màr a baba. Csak feszenget.
De ugy tünik mi màr idöre szülünk:9
sztem sem szükséges:)))
a többit szedheted...
én napi egy elevitet és nekem 3X2 magne b6 kelett...én görcsöltem sajnos...neked abból is elég napi 1-2.
Ami kezd egyre kevesebbet mocorogni...meglátjuk:)))
de ez az álmosság szörnyű...mint a terhesség elején:)
Ja vagy pedig elevit,mert az összetett vitamin.
De ne 3 fajtàt egyszerre.
Ne szedjél mindent össze.
Én csak folsavat ettem egy honappal elötte.
A tul sok bogyo se jo.
Inkàbb akkor sok gyümölcs,meg zöldség.
én elevitet és magne b6 ot szedtem, nekem azt mondta a doki plusz folsav nem kell, mert az van az elevitben amennyi kell...de ezeket szedheted sztem nyugodtan.
Jól van Kler...már várom, ha kész leszel kérek képet.
Ugye-ugye???
Na én egy kicsit elhallgatok, megyekk varrni, mert soha nem lesz kész! :-)
Visszanézek azért, hogy van e valami fejlemény! :-)
Kler ne is mondd...elővettme apoz teszteket megnézni.....egy csoda ez az egész:))) Én személyes mondtam el...nem tudta h vettem, megcsinaltam és szóltam neki jöjjön le (szekrényt rakott össze) annyira sírtunK:)))
Ádus azt mondta febr 28..aztán előbbre tette febr 18-ra...arról lecsúsztunk...de ma megint azt mondta az a szombat lesz az....sztem vagy most hétvége...vagy majd csak a jövőhét vége...