2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Nono ez tök jó ez a súly,nagyon ügyi vagy,h tudod tartani így a csoki mellett is!!!
Nem tudsz egy jó vargabéles receptet?
katush teljesen azonosak a "nevelési" elveink. a közös szobától, a gyerek felvevéséig.)))) az anya ugy is érzi mikor van hiszti és mikor baja...egy idő után legalábbis sztem.
De én vallom azt is, leeht ugy is szeretgetni, puszilgatni, játszani vele, beszélgetni, ha fekszik, vagy ül a hordozóban. Pl. meg kell szoknia ha anya főz, ő a járókában van vagy a hintában....a de. anya leintézi a dolgát, a du pedig az övé...anyukámnak ez bejött...persze ez már mikor már nagyobbacska és eljátszik legalább 20 percig, amig valamit összeteszek:))))
Rékus: én reggelizek, aztán ebéd (ritka a tízórai) délután van hogy kétszer eszek és vacsi apával...de 4-5 napja nem vacsizok..nem vagyoke ste már éhes...
édességet nagyo nagyon kívánom, főleg a csokit. És +13,5 kg tartok.
Ti,h álltok az evéssel,hányszor esztek egy nap?
Édesség?
Ki hány kg-nál tart most?
Ma a reggel a kórházban láttam egy pár napos kisbabát,először azt hittem,h egy játék baba,mert olyan picike és tökéletes kis arcocskája volt!
Aztán közelebbről megszemléltem és egy kis tünemény volt...
Megjöttem én is...
Nálunk a kicsinek külön szobája van,és én sem tudom,h h lesz ha majd sír,de felkapkodni biztos nem fogom állandóan!
A védőnő a múltkor mesélte,h a picik azért sírnak mert vágynak a melegre,az anya közelségére,szeretetére,meg nagyjából az ő hangját ismerik hiszen te hordoztad magadban...
Olyan megható volt mikor mondta!
De most őszintén ki tud ellenállni egy kis csöpségnek aki még olyan védtelen,tőled függ abszolút!
Én elég kemény elveket vallok...de a sajátnál sztem mind megdöl:))))))))))))))))
Ne aludjon velünk, ne kapkodjuk fel, stb...tudom mit szabad mit nem, de hogy fogom tudni betartani??? Nem tudom.
Biztos nem lesz, főleg amilyen kis türelmes is vagy.))
Nincs két egyforma palacsinta recept a neten:((((
Még soha nem csináltam ilyen palacsintát, úgyhogy nem tudok segíteni...
Nem lesz gond, biztos. Imádom őket, és szerintem ők is szeretnek! :-)
azon filózom h diós tészta helyett csinalok amerikai palacsintát, mire Ádus jön:)) na de ahány recept annyi féle...ki tud vm tuti biztos fincsit...
merész vállalkozás, 3 fiu:))) de ha jók akkor nem lesz baj.
Akkor nem csak pihenni fogsz? :-))
Én már a varrógép mellé ültem! minnél hamarabb be akarom fejezni...
Ma du. én gyerekfelügyelő leszek! Megkértek, hogy vigyázzak a barátaink 3 fiára...az a szerencse, hogy nagyon jó gyerekek, nem lesz gond biztos...
De jó Eliott,..nálunk ilyesmire sajnos nincs igény...meg sokminden másra sem:(((
Igen 10-et...ugy elfáradtam...ma csak főzök, meg du. kicsit keri gyerekezek sztem...
Mosni sem kell, vasalni sem, rend van...ma ügyike voltam:)
biztos szép lesz! :-))
És Te meddig maradsz bent a kórházban a szülés után?? Azon a részen nem úgy van, hogy aznap hazaengednek??
Nagyon sajnàlom.
Itt még a baba hazajövetelekor az ajtora is kivan téve a Wilkommen szöveg,hogy a szomszédok tudjanak rola.
Söt van akinek golya van az erkélyén kiaggasztva.
Na utobbi kettöt én nem csinàlom,de a képeslap az nekem nagyon bejött.
Kartonbol kis szakàllka forma kivàgva,egyik oldalàn a baba fotojàval,a màsik oldalon egy szép kis versike.
10ing?? ügyi vagy!!!
Most inkább varrni van kedvem...szépen alakul Pindurka ágyneműje! :-)
na beszéltem a dokival, mindig az asszisztens veszi fel...de most pont a doki..mondta menjek 10-re és kiadja.))))))))) ez is megvan:)
Kler én tegnap 10 inget vasaltam...h legyen Ádusnak ha mennem kell:)
Ti a baba születése utàn képeslapot fogtok küldeni az ismerösöknek?
Nàlunk divat,vagyis szokàs az orvosnak,meg az ismerösöknek küldeni.
De nem olyat amit készen vesztek,hanem ti magatok csinàljàtok.
Én is akarok ma csinàlni néhànyat.
Làttam rengeteget a dokimnàl,nagyon aranyosak:)
Szia Noémi!
Ha megbeszéled előre vele, biztos kiadja a megbeszélt időpontban! Ne is ülj a sok beteg közt...
persze nem siettetem, csak kiváncsi vagyok:))))))
Andic szokott ide irni Ő is külföldre ment férjhez, Görögországba.
Én ma diós tésztát főzök..nagy kaja, mi?..de szeretjük:))
meg felhívom a dokit h holnap bemennék a táppénzes papírért...és ha leeht 10kor adják már ki, mert nem akarok beteg lenni:((((
És akkor hétfőn fel is adom az OEP-nek...
Én mentem külföldre.
Igen.
De nem egyszerü àm.
Szerintem màr te is nyugodtan kivàrhatod ezt a néhàny napot Noémi.
Màr nem sok.
Katica!
Én chilli szoszt ettem.
Semmi hatàs.
Ràadàsul sokat lépcsözök is.
Egyedül szex amit nem probàltam.