2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziaszok, csak beköszönök...
Ma kirándulni voltunk és 4 helyett negyed 8-kor lértünk haza, úgyhogy húzok is az ágyam felé....
Noi,
tőled akartam kérdezni- mivel a múltkor említetted, hogy hasonló folyamatokon mentetek keresztül-, hogy csináltál valamit Amival, mikor nem akart egyedül elaludni?
Petra is ez csinálja két napja, hogy ki kell vegyem, mert 20-30 percet (meg még ki tudja mennyit) képes ordíani, kiveszem és 10 percen belül alszik....
Nem értem miért:(
Eddig olyan ügyesen elaludt egyedül....
Ma még kivettem, gondoltam, hogy hiányoztam neki egész nap, de holnaptól asszem bekeményítek...
Csak az okot nem tudom és ez marhára bosszant....:(
Sziasztok!!
Ez már nyár..talán nagyon is az...
Kat! Olvastam a naplódat! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj, és jó legyen az eredmény! A párodnak pedig minden elismerésem. Kitartás neki, és Nektek is!
Nonó! Küldjük a sok gyógypuszit Amának! Szegény a foga plusz még a betegség is...:-(
Hajni! Lehet Kitti a meleg miatt ilyen...szegénykém. Szúnyog? Ne is mond..nálunk is rengeteg van. A lábam tiszta szúnyogcsípés, ráadásul nekem napokig meglátszik. Lalámat is csípőte már meg egy pár helyen...:-(
Mennem kell, van még egy kis dolgom amíg Lalám alszik! :-)
További szép napot Mindenkinek!!!
alig várom, hogy mehessünk strandra, csak nekünk, olyan strandot kell választani, amit nem klórral fertőtlenítenek!Mi sajna egyedül vagyunk Renivel, Csabi fiam pecázik a keresztapjával, apa pedig a gáton őrzi a vizet.
Az idő forró , de nam baj már vártuk, viszont most kinn voltunk egy órácskát, de be kellett jönni, mert a kis keze a drágámnak kezdett fel pirulni, úgyhogy később megyünk ki újra,
Szép délutánt mindenkinek.
Sziasztok!
Megint strandoltunk, nagyon szupi volt!!! Holnap itthon maradunk, de pénteken megint megyünk! Kicsit rendbe kell már kapnom a házat!
Most vasaltam ki, azt hittem sosem végzek, volt vagy 5 mosógépnyi ruha:(((
Viszont Kitti csak 1 órát aludt, és sírva ébredt, amit nem szokott:( Jó kis délutánnak nézünk elébe:(
Annyi szúnyog van nálunk, hogy alig lehet este kint megmaradni, mert támadnak:( És hiába vagyunk befújva:( Szegény Kittit is megmarták a fején megint vagy 5 helyen!
Puszi Mindenkinek!
Szia Andy!
Bizony meg...ma 3. jára alszik...de talán most jót fog, m adtam neki Nurofent.....
Hali!
Eltűntetek a fórumról, mindenki élvezi a nyarat? Na majd este talán!
További szép napot mindenkinek!
Halihó,
Ez a meleg, szuper is, de durva is!! Ama tündér, de ez a napi 1 óra alvás délelőtt nagyon kevés!:(
És nagyon Anyás..konkrétan egy centivel nem állhatok odébb...mert üvölt, hogy Annyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Holnap tornázni megyek 7-re...Apa fürdet..lesz Ne mulass!!!:))
Sziasztok!
Voltunk dokinál, ha valakit érdekel bővebben a naplóban!
Kellemes estét mindenkinek!
Szia, Hajni!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! :-)
Mégsem kertészkedem. Elkezdtem, de annyira odasüt a Nap, hogy nem bírtam 10 percnél tovább..na majd estefel megcsinálom, amennyire Lalám engedi..:-)
Szia!
Én tegnap rendbetettem, jó munkát Neked!
Sziasztok!
Strandoltunk délelőtt, annyira jó volt!!:))
fél 1kor jöttünk haza, gyors kaja és mentek a gyerekek aludni, Danika most kelt, Kitti még nyomja:) Imádja a vizet, alig akart kijönni, de úgy döntöttem holnap is megyünk!
A nagymedencét tegnap feltöltöttük, szupi lett!
Kat, remélem minden rendben Renikével!
Heni, pont most láttam a fürdőben, hogy zöld vastag filc anyag volt szabva az aknafedelekre, valamivel biztos le is volt fogatva, de annyira nem néztem meg!
Vasalnom kellene, de nincs kedvem:(
Puszi!
Én is csak bekukk..Lalám is alszik! :-)
Rita! Mintha én írtam volna: én sem szeretek mosogatni, na és ha Lalám felébred megyünk biciklizni mi is! :-)
Megyek ki egy kicsit a kertbe, rendbe kell tennem a vrágoskertet...
További szép napot!!!
Sziasztok!
Én is csak beköszönök, mert Szandra alszik és mennem kéne mosogatni de nagyon nem szeretem ezt a házimunkát :( gyorsan végzek aztán megyünk bringázni!
Mindenkinek szép napot!
Helló!
Boti éppen alszik... Már feltöltöttem neki a medencét úgyhogy ha felkel irány az udvar. :)
Ja meg szaladunk egy gyors kört itt a környéken. Akkarok keresni valami megoldást az aknafedélre s.o.s.
Nagyon szép napsütéses napot mindenkinek!
Sziasztok!
Csak gyors beköszönés, Lalám vágyik ki...
Kat! Gondolunk rátok, hogy minden rendben legyen!
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok!
A hétvégénk elég mozgalmasra sikerült de úgy látom szinte senki nem unatkozott otthon!
Végre jó idő van és lehet jönni-menni:)
Katt csatlakozom Diushoz, egy kalappal!!!
Nonó Szandra is nagyon nehezen tűri a meleget, tavaly is nagyon sokat szenvedtünk miatta Mi is!Napközben ki sem tudtunk menni, csak miután lement a nap!Egész nap pucéran vagy 1db pelusban fetrengett a szőnyegen!Még nincs is olyan meleg de más csak 1db rövid ujjú body van rajta mi lesz később!
Ma Nekem vettünk egy biciklit az üdülési csekkünkből és még gyerekülést is!Az előző bringámat elajándékoztunk Úgy gondoltam, hogy már nem valószínű, bicajozni akarok!A mostani sokkal jobb mint a régi!Szandra alig akart kiszállni az ülésből :) kíváncsiak leszünk tetszeni fog e Neki ha bicajozunk is és nem csak a lakásban leszünk!
Nos egy kicsit hosszú lett!
Puszi Mindenkinek!
Remélem csak jó híreket kaptok holnap!
Majd mesélj, hogy mit mondtak!
Petrának megy a sok puszi!
Botinak is folyik még mindig. Szerintem a foga miatt lehet. Ezzel a 16. megszenved szegény. :(
Helló!
Végre itt a nyár!!! :)) Déltől este 8-ig kint voltunk. Boti pucéran természetesen. :) Mire felébredt a kis medencét feltöltöttem neki és az volt az első amit célbavett. Fagyizni is voltunk, szóval jó kis nap volt. :)
Ja azért ma is alakított Boti. :( Előadta a fém aknafedélen lábmegégetős mutatványt. :( De nem lett semmi baj, elég gyors voltam és bedobtam a medencébe. De nem ugrott volna le róla. Toporzékolt szegény. :( Basszus... Pedig tavaly mesélte Noémi Dávidot és már akkor agyaltunk Apával hogy valamit kell csinálni vele. Teszünk rá valami virágládát szerintem...
Mostam is gyorsan vagy 6 adagot. Mind megszáradt. Apró örömök az életben. :)
Apa pedig nemrég ért haza és hozott nekem egy vödör KFC kaját. :) Megkoronázta ezt a jó napot. Hehe.
Holnap délután meg végre eljutok (talán) a kozmetikushoz. Juppííí. :)
Jó éjt mindenkinek! Puszi!
Halihó!
Ama nem bírja ezt a nagy meleget, főleg, h jön most 3 foga is...ma 40 percet aludt...nagyon nem volt jó kedve!:((
Már alszik...én is pihenek:)
Vacsi: Lángos Ádus módra...nyami:))
Sziasztok!
Úgy látom nem nagy forgalom volt ma itt, mindenkit vonzott a jó idő!
Gyorsan eltelt a mai nap is, holnap megyünk gasztroenterológiára, kivizsgálásra!
Sziasztok!
Végre nyár!Hurrá!Nem is jutok gép elé,csak néha...
Szép napot mindenkinek!