2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Szia!
Én már adom!Nincs semmi baja egyiktől sem.Ma kapott francia salátát,eddig nem ette,de most úgy nyomta be,öröm volt nézni!
Én hétvégén tervezek sárgaborsót főzni, remélem, nem lesz tőle semmi gond. :)
Köszi az infót. :)
Tényleg tiszta apja!!!! :D:D:D
Nekem is van egy ilyen képem, ahol a férjem, meg a fiam van 4 hónaposan, fel is töltöm az adatlapomhoz!
Csajok, ti adtatok már a babáknak babot, felesborsót?
Tegnap volt itt a védőnő, mondta, hogy lassan adhatok Tominak, de picit félek tőlük, nehogy hasfájás legyen. :S
Megkérdezhetem, hogy mi van a férjeddel? Persze, csak ha nem gond.
Nekem van jogsim, de baromira félek vezetni, meg nem is lenne mit, mert a férjem jár dolgozni a kocsival.
Júni 11???? A legjobb barátnőm is 84. júni 11-én született. :D:D:D
Én egyébként május 25.
Igen tudom nagyon nehéz lehet most nektek!!! :((( Párodnak mielőbbi gyógyulást kívánok!!! :((
Fel a fejjel, tudod minden rossz után jön valami jó!!! :))
Sziasztok!
Itt egész délelőtt esett az eső:(
Elanor üdv. köztünk, a fiacskád nagyon édes:)
Szandra ma szinte kibírhatatlanul hisztis volt, bár nem csoda Én is nehezen viseltem ezt a mai napot!
Nonó örülök, hogy sikerült a tali!!Néztem a blogodon a nagy lányodat:) Nagyon szép és huncut:)))
Kler Szandra is egy energia bomba, de ez a jó legalább látod, hogy rendesen fejlődik!:)
Katica Én is szeretnék menni jogsizni de sajnos nagyon drága és mióta Ati táppénzen van kevesebb a pénzünk:(
Puszi Mindenkinek!
Köszönjük. :)
84 mikori vagy? Én májusi...
Nagyon édes a kicsi fiad, gyönyörű szemei vannak! :))) Ő is csatlakozik a kis lovagjaink táborába. :)))) Pusza neki!!!
És látom egy évben születtünk, én is 84-ben születtem :)))))
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.
Töltöttem fel pár képet a profilomba a fiamról, Tomikáról, ha gondoljátok, lessétek meg. :)
Sziasztok!
Elenor! Üdv köztünk! :-))
Nonó! Heni! Örülök, hogy jól sikerült a tali! :-)
Katush! Szegény Kircsike! Puszi a bibis karjára! Bizony, jó is lesz az, ha meg lesz a jogsid! :-)
Mi jól vagyunk! Lalém egy energiabomba. 1 percre nem képes leülni, csak esetleg akkor, hy tényleg valami nagyon leköti a figyelmét. Itt most süt a Nap, de volt már eső is...Mondjuk nem bánom, így nioncs olyan meleg, mert azt nagyon nem szeressem...
Toovábbi szép napot mindenkinek!!!
Sziasztok!
Tegnap megkaptuk a 15. havi oltást, és kaptunk beutalót az ortopédiára is. Jajjj nagyon rosszul viselte a szurit. :(((( 3-an fogtuk le, annyira rossz volt, soha nem láttam még ennyire sírni szegénykémet, egész nap mutatta a kis karját, és nyenyerézett, és mondta hogy bibi. :((((
A szívem szakadt meg érte.
Ma már semmi baja, jó kedvű! :)))
Képzeljétek megyek jogsizni, végre én is könnyebben tudok majd mozogni, mert ez a bkv-s utazás kiborít! A héten már megyek beiratkozni. :))
Sziasztok!:)
Szia Elanor örülünk neked...de sajnos egyre kevesebbet vagyunk, a picik sok időt lefoglalnak...de jó a csapat!:)
Heniékkel tegnap nagyon jól éreztük magunkat!:)))) Srácok pedig cukik voltak:))
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok? Az én kisfiam 2009. március 19-én született.
Üdv.:
Elanor6
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!Látom mindenki jól van :) :) :)
Hali lányok, beköszönök.
Mi jól vagyunk....
Henim, Boti egy hős, millió puszi neki:)
Noi, érezétek jól magatokat...
Olyan jó hogy ilyen sűrűn talizni tudtok...
Tari, jobbulást a párodnak!
Eri,tök jó hogy ilyen "könnyen" vette Milus az akadályt:)
pussz neki
Halihó!:)
tari örülök, hogy jobban van a Párod!:)
Várjuk Heniéket, Botival már úton vannak...gyorsan befejezem a vasalást, aztán lassan kel Ama is!:)
pusza