Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
40938. Noémi 23
2010. jún. 3. 09:38

Halihó:)

Nálunk én vagyok dögrováson....felül-alul...halál van!:(

Ama nagyon nyűgős ma...remélem nem bújkál benne is!:(((

Erős Kiscsaj, ma is 1 narancs, 1 banánnal és C vitaminnal indította a napot!:)))

Sok pusza

2010. jún. 3. 08:18

Sziasztok!

Azt hittem napsütésre ébredünk, de nem:( Eléggé el van borulva, remélem nem fog esni!

Éjfélkor felsírt Kitti, most már biztosra veszem, hogy a foga miatt lett taknyos, mert akkor szokta ezt csinálni, hogy felsír éjjel.

Tejfölös csirkét sütök, már elkészítettem! Még piacra is kiszaladunk Kittivel, csak még olyan jót pihizik az ágyában:)

Esőmentes napot Mindenkinek!:)

40936. tari
2010. jún. 2. 22:24

Sziasztok!

A betegeskedőknek jobbulást kívánunk!

Dius, sajnálom, hogy így jártatok!Mi azért nem visszük a bicikli tárolóba Ati bicóját mert az értéke egy autóéval vetekedik(3-400.000Ft körüli) nem örülnénk ha ellopnák és azzal fogadtak Minket a házban, hogy rendszeresen feltörik a tárolót a tolvajok!

Kat Tőlem is ma kérdezték, hogy mikor megyek már vissza dolgozni mert már kéne nagyon az ember!Amennyire lehet kihúzom az időt, bár jövő Márciusig tervezem itthon lenni!

Mindenkinek szép estét és éjszakát!

40935. ddc1ba7ad8
2010. jún. 2. 19:03
Ó, Dius sajna, de ezzel gondolom nem vagy kisegítve!
40934. v.kler (válaszként erre: 40930. - Dius81)
2010. jún. 2. 18:01
Jajj, nagyon sajnálom! :-(( Szemét emberek vannak...
40933. Noémi 23
2010. jún. 2. 17:29
Ne bizony!:( Sajnálom!:((
40932. dius81
2010. jún. 2. 16:32
az vihetné,de vissza se hozza:(
40931. Noémi 23
2010. jún. 2. 16:30
Jajj a fene vigye el Őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
40930. dius81
2010. jún. 2. 16:26

szuper a mai nap:(

esik megint az a rohadt eső:(

ja, és feltörték a pincénket is:(

most mvárja Miki lent a nyomozókat...

elvittek 3 pecabotot, meg egy qrva drága porszívót...

rohadjon meg....

tele a tököm:(

40929. krisw
2010. jún. 2. 15:24

Sziasztok!

Napocska itt is hiányzik! Már rég láttam...

még jó,hogy most nem esik,de ma is már esett...

Betegeknek jobbulást...

Krisztián megint jobban köhög:(

Laura még alszik...délelőtt hintáztattam,úgy láttam álmos,majd lecsukódott a szeme,hát szép lassan hintáztattam,hátha elalszik...de inkább megkapaszkodott a hintában és megrázta a fejét:)

Nehogy má' aludjon! Olyan,mint én!Ebben rám ütött. Most meg hallom sír,pedig nincs másfél órája,hogy alszik...

40928. v.kler
2010. jún. 2. 15:14

Sziasztok!

Itt még ma nem esett..(kopp..kopp..kopp), de eléggé borongós.

Voltunk egy kicsit csavarogni, vásárolgatni.

Hajni! Jobbulást Kittinek! ez a fránya idő kihozza a picikből a betegséget. Én sokszor azt se tudom, hogy hogy ölteztessem fel Lalámat!

Nonó! Jobbulást Neked is! Nagyon vigyázz magadra!! Lehet ahogy mondod: a diéta plusz a betegség miatt is késhet. Hétfő? Az elég soká lesz. Addig nem mész el a háziorvosodhoz???

Dius! Huh..gondolom meghült benned a vér, amikor láttad, hogy Petra hol van. Lalám még ilyent nem produkált, de ami késik, nem múlik! :-)

Kat! Renikének is mielőbbi gyógyulást kívánok!

Elhiszem, hogy depis vagy a munka miatt. De ahogy olvastam a naplódban sok választásod nincs...

Andi! Nem csoda, hogy ilyen a hangulatod, Tuti, hogy az idő miatt van! Küldöm felétek a napocskát, hátha visszatér a jó kedved! :-))

40927. Andyka888
2010. jún. 2. 12:51

Sziasztok!Itt is esik:(

Jobbulást a betegeskedőknek!

Elővett a nincs kedvem semmihez hangulat,ezt úgy utálom.Olyan vagyok mint a mosott c@r...Legszivesebben csak aludnék...

Naposabb időt mindenkinek!

40926. ddc1ba7ad8
2010. jún. 2. 12:46

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást, lánykámnak is taknyos lett az orra, szintén nem vészes, de azért mégis. Benn voltunk a városban, megvettük a tanító néniknek az ajándékot év végére, bevásároltunk és jöttünk haza, beájult a drágám ha felkel biztosan éhes lesz, mint a farkas.

Én is tiszta befordult vagyok a szeptemberi munkakezdéssel kapcsolatban, akarom meg nem is!De sajnos mennem kell, mert visszahívtak!

40925. dius81
2010. jún. 2. 12:31

Sziasztok, nálunk most éppen nem esik, na de meddig?

ki tudja...:(

Kler, reggel minkor elmentem Márkkal az oviba, Petra itthon maradt, após lejött vigyázni rá...

Jövök haza, erre após mondja, hogy most keltettem fel a kapucsengővel...

Ő is visszaaludtk, csak tudnám minek kel fel olyan korán, ha még álmos:)

Heni, Petra is dettó:)

Majd becsináltam ma.

Hívattam elő fényképeket és azokat rakosgattam albumba Márk ágyán...

egyszer csak hallom:

Anya!Csááá!- és integet:)

Odanézek, hát Petra már a dohányzóasztal tetején ült és rajzolt:)

mindez kb. 5 másodperc volt.

Kész vagyok tőle:)

Noi, lehet ám, hogy azért késik mert beteg vagy...

Előfordul...

Vagy akár a stressz is előhozhtja...

bármi....

Betegeknek jobbulást!

Jó hosszúra sikerültem megint:)

40924. Noémi 23
2010. jún. 2. 11:40

Sziasztok,

Rosszalkodásban mi sem maradunk le...mindere felállunk, felmászunk, mindent szétszedünk, nyomkodunk..ha rosszat csinálunk szépen pislogunk és mondja: Anya...szeret....lehet rá haragudni?

Nálam már rosszabb a helyzet...4 napja késik, teszt negatív. Szarul vagyok, hányinger, hasmenés, szédülés, derékfájás. Hétfőn tud fogadni a doki. lehet valami fertőzés...de h a mensivel mi van? lehet a diéta hatása...nem tudom, de régen voltam ilyen szarul. Alig van erőm.

2010. jún. 2. 10:12

Sziasztok!

De jó Nektek Kler, nálunk most is esik:(

Kitti is letaknyosodott:( Nem vészes, csak folyik az orra, más baja nincs, de elég rosszul aludtunk az éjszaka!

Már kitakarítottam a fürdőszobát, wc-t, megtörölgettem az ajtókat, de nincs is kedvem mást csinálni! De még a teregetés vár rám!

Heni, Boti akrobata lesz:)))) Nem semmi miket művel!!!! Hát sajnos most jön majd a "mindenre felmászok" korszak!

Jó pihenést Mindenkinek:))))

40922. v.kler
2010. jún. 2. 08:12

Sziasztok!

El se hiszem: SÜT A NAP! :-)) Lalám 7 előtt felébredt, gondoltam nem baj, úgyis menni kellene a piacra. Amíg készülődtem betettem a kiságyba, erre nem elaludt? :-)

Szép napot Mindenkinek! :-)

40921. Heni86
2010. jún. 1. 22:11

Helló!

Gondoltam már csak beköszönök...

Tegnap sógornőmmel felváltva elloptuk egymás gyerekeit úgyhogy nem volt időm írni. Először ő vitte el Botit az oviba Beni elé aztán meg én hoztam el a 2 fiút. Olyan jól elvoltak. :)

Aztán este 10 körül aludt el Boti és "reggel" 10:30-ig húztuk a lóbőrt!!!! :)))))) Kényeztet ez a gyerek. :) Úgyhogy a mai déli alvás elmaradt és este 20:30-kor fürdés előtt beájult az etetőszékben. :) Ilyen se volt még...

Mi még mindig betegeskedünk kicsit. 1 fokkal jobban vagyok viszont Boti ma kezdett rá úgy igazán. Remélem mostmár javul majd ő is.

Minden másik kis betegnek is jobbulást kívánunk!

Rosszaságról jut eszembe Boti se egyszerű eset. Az új móka az, hogy feláll a lábbal hajtós kismotor ülésén!!! Na? Jó mi?

Meg kapott gyereknapra egy ugrálós labdát. Nekifut, ráugrik, visszapattan és hanyatt landol a szőnyegen. Ma már az üveg ebédlőasztalra is felmászott... Kééész vagyok tőle! :)

Jó éjt mindenkinek!

Puszi!

40920. tari
2010. jún. 1. 21:19

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánunk!

Szandrának a Salmonellás fertőzése már teljesen elmúlt:)))

Ő mostanában az etetőszékben akar felállni, a babakocsiban eddig még nem csinált ilyet de biztos Én is nagyon meg ijednék!

Babuci ma korán aludt el, mert napközben alig szunyokált!

Lehet ruhákat teregetni mert amikor ébren van akkor nincs értelme mert mindig leszedi :) állandóan éjszaka csinálom!

2010. jún. 1. 16:27

Sziasztok!

Hajni,Dorka is a szájába vette a Dani bakuganját,azt a kisebb fajtát ami pont befért...kisebb sokkot kaptam mikor megláttam.Azóta Dani a felső polcra teszi őket.

Dorka valamelyik nap menet közben majdnem kiugrott a babakocsiból én meg nem láttam mert a napellenző ki volt hajtva!!De szerencsére csak félig és így még el tudtam kapni mielőtt fejest ugrik....komolyan megállt a szívem!!!!!!!!!!Soha de soha azelőtt nem csinált ilyet még csak fel sem állt a kocsiban,de pláne nem menet közben!!!!!

Dorka sajnos elkapta a tesótól most már mindketten taknyosak,és magamon is érzem,hogy valami nem ok:(:(:(

Itt is esik egész nap:(:(:(Dorka meg csak menne kifelé.Olyan rossz hogy be vagyunk zárva:(:((

Pusza

40918. Andyka888 (válaszként erre: 40911. - V.kler)
2010. jún. 1. 12:48

Én is remélem-köszönöm :) Adtam neki MMR bogyókat,remélem beválik.Gratula a fogacskához!

Szép napot mindenkinek!!!

40917. dius81
2010. jún. 1. 12:01

Szép "jó" napot mindenkinek!

Jól vagyunk, Petra az előbb alud el a dunyhán, úgyhogy hálózsákba tettem, majd be az ágyába...

Olyan jókat alszik mostanában:)

Mióta ilyen szar idő van...

Ja, koppkoppkopp

40916. Noémi 23
2010. jún. 1. 10:55

Halihó,

Egész nap semmi dolgom. Kaja van, rend van....

Ama alszik, utána megprob. kimenni vele...de borzasztó idő van:((

Most is pihegek:)))

2010. jún. 1. 07:56

Sziasztok!

Már megint esik:( Nem tudunk menni sehová!

Krisw, ne is mondd, még mindig a sírás kerülget, ha eszembe jut! Nekem sem volt Dani ilyen!

Az új fogacskákhoz gratulálok!

A betegeknek pedig mennek a gyógypuszik:)

Ma nem kell főznöm, a mosógép már mos, csak utálom, hogy idebentre kell teregetni!

Szép napot az eső ellenére is, majd még jövök!

40914. krisw
2010. máj. 31. 18:40

Hajni!

Olvastam Kitti esetét a bakugannal...

Én is hasonlóképp megijedtem,mikor egy csavart vett a szájába Laura garázstakarításkor.

Bent pont ezért vannak elrakva az apró játékok.

Ezek a lányok...Krisztiánnal sosem fordult elő ilyen!

40913. tari
2010. máj. 31. 17:34

Sziasztok!

Szandra ma nagyon elhúzta az alvást és alig 30perce aludt el, fogalmam sincs mi lesz éjszaka!Már az is baj, hogy emiatt az esős idő miatt nem tudunk menni sehova:((Ma kapott a keresztszüleitől egy baby taxit,nagyon tetszik Neki:)

Heni jobbulást mindkettőtöknek, röppenek a gyógypuszik!

40912. ddc1ba7ad8
2010. máj. 31. 16:33

Sziasztok!

Itt nálunk az utcában akinek nagyon lenn van a háza, több helyen szívatták a vizet a tűzoltók az éjjel.

Ami fénypont és egy kicsit ki is vagyok borulva az az, hogy szeptemberben úgy néz ki megyek vissza dolgozni, de bővebben a naplómban.Mindketten én és a férjem is közszférában dolgozunk és kicsi a fizu, nagy a ház, sok hitel (gazdasági válság).Talán ezzel magyarázható, na de mindegy, így jobb lesz majd!

40911. v.kler
2010. máj. 31. 16:17

sziasztok!

Sajnos itt is esik...:-(

Tegnap végre kibújt a 11.fogacskánk! Huh, ezzel szenvedett a legtöbbet a kis Drágám!

Nonó! Örlök, hogy jól éreztétek magatokat tegnap! Amint látom Ti sem unatkoztok a nyáron! :-)

Kat! Huh, tényleg nem semmi a kertetek! :-(

Hajni! reméljük igazad van, és hamarosan jön a jó idő! :-)

Dius! Örülök, hogy Petra meggyógyult! Szegény, biztos Ő sem szeret bezárva lenni...

Heni!Botinak, és Persze Neked is jobbulást!!! Szerintem hasonló vírus támodhatot meg engem is mint Téged. Én már "csak" köhögök, de már nekem is elegem van belőle. Tegnap este pl. akkor jött rám a köhögés, amikor Lalám szopizott. Szegénykém úgy megijjedt, hogy alig tudtam megnyugtatni...Egyébként tegnap neki is folyt az orra, de mára már el is múlt. Szerintem a fogzás miatt lehetett, vagy 1000szer erősebb az immunrendszere mint az enyém! :-)

Andi! Remélem nem lesz gond az oltás után Encinél! :-)

Krisw! Jobbulást Neked is!!!

40910. Noémi 23 (válaszként erre: 40909. - Krisw)
2010. máj. 31. 15:02

Halihó:)

Ez érdekes...m Ama mindig a kiságyban alszik, soha nem altatom, nagyon ritka volt az ha karban aludt el, betegség stb.

de tegnap a gyerekvasúton odabújt, picit sirdogált (fáradt volt) és elaludt 40 percet a karomban aludt...Mi már ugy vagyunk, ha álmos, elalszik bárhol!:))))

Látszik, h sokat megyünk vele jobbra, balra:))))

Heni örülök, h jó volt a lagzi...mi nyáron megyünk, de Amit nem visszük lengyel országban lesz. Meg én ha vinném is hazahoznám alvás időre. Tudod én az tartom. de ha én nem is, Ama 7-f8-kor már KO!

De rá 1 hétre viszont nyaralni megyünk Bulgáriába....buszt bérelünk...este indulunk és abban bízunk a srácok reggelig alszanak....és délre ott vagyunk!:)

40909. krisw
2010. máj. 31. 14:39

Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Engem sem hagy békén a köhögés,ma vettem vmi gyógynöv. szirupot,meg szop. tablettát!

Itt is esik egész nap,de hova?!

Szörnyű ez a sok víz!

Nem tudom mi lesz a paprikákkal...már 9 fóliában áll bent! a víz!

Tegnap elsőáldozáson voltunk tesóméknál,mint a naplómban leírtam.

Laura rosszul viseli a hosszú utat,nem tud elaludni az autóban:(

Vagy örültem volna annak is,ha dajkálva elalszik...

Ilyenkor sajnálom,hogy mindig arra törekszem,hogy egyedül aludjon,az ágyikójában...

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook