2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Itt kezd kisütni a Napocska, de ez a h..e szél csak nem akar szünni...
Nelli! Ugyanmár, nyugodtan panaszkodj csak! Tudod, hogy mindenkit meghallgatunk Roszz látni, ahogy az ember munkája így tönkremegy...:-(
Dius!! Én is irigylem egy kicsit Anyukádat! :-) Biztos szép lehetett, még ha vihar is volt!
Sziasztok!
Kis betegeknek jobbulást!
Meg puszi a kis oltások helyére!
Hajni! Milyen jó Danikának! Jó kis kirándulások...bezzeg nálunk nincs ilyesmire lehetőség:(
Kler! Gratula a fogacskához,és örülök,hogy még jól is aludtok...Lauráról nem mondhatom...
De neki is kint van már a 9. félig, meg a 10. hegye is kibújt. Ma kérte az ujjamat, és tette a szájába,mutatta nekem. :)
Heni! Nem semmi az a kutyus! Meglesz a gond vele...én nem mertem volna bevállalni az biztos...nekem bőven elég két gyerek...
Igaz van egy rakás kutya,de azok már nagyok...és különben is fele a fóliáknál van,nem itthon.
Időjárás? Épp nem esik,de már nincs hova! Tegnap egész délutántól egész éjszakáig soszor csak úgy szakadt! Aggasztó a helyzet...:(( A 40-ből kb. 8 fóliában nincs víz...ahol nem áll bokáig a víz,ott is majd' belesüpp az egész csizma,annyira vizes.
Múlt héten még fizettük a munkásokat,kötözték föl a paprikát,paradicsomot...most meg ki fog rohadni:((
Apa is állandóan hajt,dolgozik...aztán meg keresztbehúz mindent az idő.
Nagyon-nagyon aranyos a kutyusotok!
Biztosan sok örömötök lesz benne!
Jó persze de akkor is! :)
Legközelebb azért ne oda tedd. :)
Örülök, hogy könnyen "megúsztátok"! :)
Nálunk a 15 hós mellé nem ad semmit a doki mert azt mondja az magában is elég durva Prevenar nélkül... Mi meg azt kapjuk majd a 18 hóssal. De előtte még egy Meningitec 3 hét múlva. :(
Bocsi csak Boti felébredt...
Én még nem voltam... Talán egyszer...
50??? Jesszus! :)))
Most picit irigy vagyok Anyudra....:D
Egyébként én is viharban voltam még csak Velencében, életemben egyszer, de úgy is gyönyörű volt. :)
Mi most minimális sírással megúsztuk.
Mondjuk a 15 hós oltáshoz nem volt vakcina, így azt majd a 18 hóssal együtt kapja meg, úgyhogy most megúszta csak a Prevenarral.
itt is kb.annyi fok van, de pontosan nem tudom, mert két hete mikor az a nagy meleg volt, tűzte a nap a hőmérőt és szétrobbant.
jó mi?:(
Aha, köszi...
Anyu tegnap előtt jött haza Olaszból...
Ott is volt vihar...
velencében nem tudtak gondolázni olyan hullámok voltak:(
De azért jó lehetett...
Hahhaha! :)) De még az se biztos!
Jól vagytok?
Sziasztok!
Jól vagyunk... Éjszaka is tűrhető volt azt leszámítva hogy hajnal 5-kor keltett a kutty.
Az idő baromi rossz. :( 15 fok van, eső, szél meg ami kell. Úúúútálom!
Délután van egy kis shoppingolni valónk Botikámmal aztán meg jön a Mammma! :)
Szép napot mindenkinek! Puszi!
Valahol Európában...:)- mint a musical-ben
Talán...
Halihó,
Köszönjük....orrunk folyik...de végre kezd összeállnia dolog, bocsánat..és lehet szívni neki, mert amíg vízszerű volt, csak jött és jött.
nagyon Anyás a drágám...de éjjelt végig aludta már...remélem a hétvégére meggyógyul, mert színházba megyek a Nővéremmel!:)
Pusza
Sziasztok!
Csatlakozom Hajni: utálom ezt az időt! Most éppen nem esik, de nagyon-nagyon fúj a szél! Elvileg azt terveztem, hogy ma megyünk tanácsadásra, és szurira, de elhalasztom 1 héttel...
Nonóü! Küldöm a sok sok gyógypuszit Amának!!!
Heni! Örülök, hogy minden rendben van a második "gyereketekkel" :-) Milyen kér gyermekes Anyukának lenni??? :-)
Elenor! Amint fentebb olvashatod mi még nem voltunk oltáson. Lalámnál eddig nem volt semmi gond oltás után. Viszont az oltásnál mindig nagyon sírt, nem is csodálom, olyan érzékeny a lelkivilága....
Lalám még alszik, csak hajnalban volt fent egyszer, egyébként jól aludtunk, pedig az egyik szemfoga hegye már látszódik! :-)
Szép napot Miondenkinek!! :-))
Puszi!!
Sziasztok!
Utálom már ezt az időt, nagyon hideg van, fúj a szél is nagyon:(((
Korán keltünk megint, Danikáék Szentendrére mentek, igaz visszafeküdtem, de már nem tudtam aludni:(
Kitti még szundizik:)
Betegecskéknek jobbulást!