2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom a bárányhímlő a téma, hát én sem adatom be. Csabika is volt bárányos, rendben lezajlott hála.
Az én drágám is egyszer alszik napközben , délben akkor 3 óra hosszat. Éjjelt is végig alussza általában.
Megjött az allergia eredmény tej, tojás érzékenységet mutattak ki a szervezetében, úgyhogy 12 én megyünk a dokihoz (gasztro), hogy mi a további teendő! Kicsit parázok, mert imádja a tejterméket rajong érte a gyümit meg alig bírom bele erőltetni, mi lesz így???
További szép napot, megyünk medencézni a kertbe!
Krisw,Dorka sem alszik egy-másfél óránál többet,de inkább csak egyet:(
Most próbáltam hogy később fektetem le hátha jobban elfárad és tovább alszik de nem:(:(
Egyébként sziasztok!
Felénk nem divat a bárányhimlő elleni oltás...még senki nem kérdezte oltatjuk-e? Úgyhogy nem is gondolkoztunk rajta,és szerintem nem oltatunk.
Laura épp alszik,gondolkodom vasaljak,vagy inkább pihenjek...mert amit az éjszaka művelt...
Már 3. éjszaka katasztrófa,tegnap meg behisztizett rendesen...kettőig nem is aludtam.
Krisw Ama is ennyit alszik:)
Bárányhimlő ellenit én sem...mert állítólag elkapja csak nem annyira durván és emiatt egy életében többször is elkaphatja...ismerősnek volt hasonló...elkaptam gyerekként, majd felnőttként is már kétszer...
Mindenki ennyit alszik???
Laura általában 1-1,5 órát alszik...a másfélnek is örülök!
Így sajnos nem mindig tudom bent tartani az idő alatt.:(
Sziasztok!!
Csak bekukkantottam...
Mi nem fogjuk beadatni a bárányhimlő elleni oltást. Remélem ennek ellenére ha elkapja kis drágám hamar átvészeli...
Mi nem szoktunk kimenni a déli időszakban. Próbálom idebent lekötni, aztán fél2-től kb. 4ig alszik, de ezután kint vagyunk, amig lehet! :-)
Andy! Jó módszert alkalmaztál! :-)
Mennem kell...Szép napot mindenkinek!!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ez jó!:)))
Mi holnap kapjuk a 15 hósat és én beadatom a kullancs ellenit is...3 szor kell...most (15 hós után), 1 hónap múlva és 1 év múlva.
Muszáj annyi szúnyog és kullancs van:(
Mellettünk 6 lakásos társas házat építenek...egész nap kopácsolnak:(((
Hajni nagyon jó a film:)))
:)
Sokkterápiát alkalmaztál és bejött:)
Andy, olvastam az utsó bejegyzésedet, nálunk is hasonló a helyzet...
én meg sajna nem is hagyhatom az ágyában, mert felkelti Márkót, úgyhogy egy héten kb. 3x nálunk köt ki ő is, szerencsére általában csak hajnalban, van mikor Apja miatt ébred meg reggel, olyankor én is viszem magam mellé...
Sziaszok....
Én még nem gondolkoztam a bárányhimlősön, de Andihoz hasonlóan nekem is van ismerősöm, aki így járt, beadatta, mégis elkapták....
Tök mérges vagyok, mert 3/4 12 óta zörögnek meg kalapálnak a lépiben, Petrát letettem délbe aludni, kívánics vagyok meddig bírja majd...
Max. ha nyűgös lesz leviszem a pasiknak:)
Sziasztok!
Mi nem adatjuk be a bárányh.oltást.Van 2 ismim is aki beadatta,a gyerek mégis elkapta :( Így nem látom értelmét.A kullancs elleni is itt lapul a hűtőben,még nem volt szivem elvinni,annyira sírt a 15 hóson is.
Jobbulást a betegeskedőknek! :*
Szia Elanoram
11-2ig alszik...azta!:) Ama este 7 től reggel 6-f7..de napközben egyszer f11-f12 max délig...
Mi beadatjuk. Júli 27-én kapja meg az elsőt.
Tesóm kisfia volt tavaly bárányhimlős, 5 napig 39 fokos láza volt, meg még a torkán is hólyagok voltak. :(
Akkor döntöttem úgy, hogy inkább beadatom.
Hali csajok!:)
Jajni jó mozizást, mi tegnap este voltunk az Alkonyat 3-on...szuper volt.:))
Amát holnap viszem 15 hós oltásra...már jól van!:))
Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük,a puszikat átadom:):)::):)
Hajni jó szórakozást nektek:)::)
Sztem mi nem adatjuk be a bhimlő ellenit.
Szinte minden gyerek átesik rajta,anno a fiam is,minden gond nélkül.
Megyek mert Dorka itt tobzódik az ölemben.
Szép napot:):)
Pusza
Sziasztok!
Moncsi, szegény Dorka min ment keresztül:((( Puszi Neki! Mi nem szoktunk kimenni abban az időszakban, mert Kitti is alszik!
Csajok, Ti beadatjátok a gyerekeknek a bárányhimlő elleni oltást?
Kis betegeknek jobbulást!
Délután moziba megyünk apával, tök jó lesz, már nagyon várom, kettesben már régen voltunk!:)
Szép Napsütéses napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Szandra már sokkal jobban van:) a doki azt mondta, hogy már nem is hallható semmi a tüdején úgyhogy ha nem romlik Pénteken nem szükséges menni!
Betegeskedőknek jobbulást!
Moncsi Mi is megpróbálunk bent maradni ebben az időszakban de nem mindig jön össze!
Lányok ti a kritikus 11 és 15 óra között bementek a gyerkőcökkel?
Mert Dorkát elég nehéz becipelni,szerencsére déltől kettőig szunyál de nem mindig győzi kivárni a három órát hogy kimehessen.
Kler, Petra is nagyon sírt az oltásnál és sajnos azóta fél a dokitól...
Előtte mosolyogva mentünk mindig a rendelőbe....
Sziasztok, betegeknek jobbulást.
Moncsi, én is olvastam, szerencsére már túl vagytok rajta, nem semmi lehetett:(
Elenor, jó a wc-s sztorid:)
Pera egyszer majdnem a cumiját dobta bele, mert amúgy is bele szokta dobálni a kádba, hogy vizes legyen (nem udom miért) és az hitte a wc-ben is jó helyen lesz, de gyors voltam mint a ninja:)
Sziasztok!
Eddig még semmi utóhatása nincs az oltásoknak, de ugyebár 10 nap elteltével is lehetnek gondok..remélem nem lesznek...
Moncsi! Olvastam a naplódat...jajj, szegény Dorci! Puszilom a kis drágát!!!! Jaa..és gratula a nagy és okos fiadnak! :-)
Elenor! Akkor ezek szerint nem csak az én kisfiamnak kedvence a wc, ő is szeretne mindig belenyulkálni...
Nonó! Bizony, rohan az idő, és a babáinkból kis gyerekek lettek...Jó is, meg nem is...
Rita! Örülök, hogy Szandra is jobban van! :-)
Dius! Remélem Petra is gyógyulgat! Azért küldöm a gyógypuszikat!!!
Szép napot Mindenkinek!!! :-)