Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

2118. erycicus
2008. aug. 26. 11:48
Egyébként én is gondoltam már a kényelmesebb nadrág vásárlásra,igen ilyenkor azért legyen csini is de legfőbbképen kényelmes.Ahozképest ,hogy rajtam még nem nagyon látszik szerintem (lehet aki ritkábban lát annak feltünőbb),a nadrágok kezdenek szorítani.Majd mesélj mit vásároltál!!
2008. aug. 26. 11:39
Szerintetek milyen ruhakat erdemes vasarolni? NEm akarok idetlen kismama ruhakba jarni. A munkaba es suliba csak fel kell oltozni valahogy. Sosem voltam meg kismama boltban sem
2116. erycicus
2008. aug. 26. 11:15
ittvagyok!!
2008. aug. 26. 11:13
NEm baj, most hivott a konyvelo, hogy valamit el kell inteznunk egyutt. Remelem gyorsan meg lesz, utana meg megyek vasarolni egy-ket kenyelmes adragot, ruhat......
2008. aug. 26. 11:05
Rajtam mar latszik bizony! Rendes pohom van :) Olyan vagyok, mint aki jol meghizott. Zavar is egy kicsit. MAr most mondogatjak, hogy "ha mar most hiztal, akkor mi lesz kesobb?" Eddig 2-3 kg-t hiztam
2113. erycicus
2008. aug. 26. 11:02
Ó mindig későn jövök,éppen olvasgatom a hozzászólásokat!Nekem nem mondta senki,hogy mennyek hamarabb vérvételre!Én is nagyon várom,hogy elteljen aza bizonyos kritikus 3hónap,kicsit növöget még a pocim és szerintem utánna felhötlenül tudom majd élvezni a babavárást!Rajtad már látszik,hogy terhes vagy?:)Sajna rajtam még nem,csakérzem hogy kezd keményedni a hasam.
2008. aug. 26. 10:35
en 11 hetes es 4 napos vagyok ma. NEmsokara letelik a 3 honap, csutortokon megyek a dokihoz. En mar voltam vervetelen 2szer.
2111. erycicus
2008. aug. 26. 10:16
Te mennyi idős terhes vagy?Én ma vagyok 10hét+6napos.Te hanyadik napra jelentkeztél be a kórházba UH+vérvételre a kötelezőre?Én úgy kaptam az időpontott,hogy 12+5napon megyek,mert azt mondták hogy bekell tölteni a 12hetet.Várom válaszod!válaszotokat!:)
2008. aug. 26. 09:48

En is iszom kavet, de max egyet. (azelott kb 4-5 lecsuszott egy nap cigivel kiserve).

Csutortokon megyek a dokihoz, ugy izgulok! Nemsokara letelik a 3 honap. HA jol emlekszem kb egyidos terhesek vagyunk.

2109. erycicus
2008. aug. 26. 09:33
Nekem az orvos azt mondta szénsavasat ne igyak,csak szmentes ásv vízet és gyümölcslevet mindezt hidegen.Viszont napi 1 kávét nyugottan lehet fogyasztani,de én inkább tejeskávét iszok ha megkivánom.
2008. aug. 26. 09:00
Erycicus! Kolat miert nem lehet inni? En iszom neha napjan bort kolaval. Lehet nem kellene...Az orvos enged egy kis alkoholt, de a kolat nem is kerdeztem.
2107. erycicus
2008. aug. 26. 08:40
Gratulálok Noémi Nagyon szépek a képek,gratulálok!
2008. aug. 26. 07:30
En is gratulalok! Nagyon cucik vagytok a kepeken! Orulok, hogy ilyen jol sikerult a lagzitok. Es jo nyaralast torokben! (De jo nektek, az en kedvenc varosom Isztambul), biztos nagyon jol fogjatok erezni magatokat!
2105. v.kler
2008. aug. 26. 07:04

Szia, Noémi!

Jajj, de jó, hogy feljöttél! Nagyon szépek voltatok!! :-) Fogadjátok őszinte grtulációmat! :-))))) Úgy örülök Nektek...még a könnyem is kicsordult! :-))

Puszi!!!

2104. Noémi 23
2008. aug. 25. 22:04

Hali csajok:)))

Mit is irhatnék....most is sírok, ha a nagy napra gondolok...... életünk legszebb napja és legnagíobb bulija........végig táncoltam (mezítláb éjféltől.))) az egész éjszakát, csodálatos volt a szertartás...végig bőgtem.....olyan hosszu vonat volt a lazin, ami 128 emerből állt.....mindnki áttáncolta az éjszakát....elraboltak egy discoba........az egész óriási élmány.

mindnekinek csók a sok jó kívánságért, ne hari h nem válaszolok egyesével..megyek aludni..egész nap rohantuk....és meg is fáztam..lett egy kis folyom elmentem dokihoz.....gomba:UUUU kaptam kupot:(((( de seaj....a pici már 5 cm és jár keze lába, egy tündér végig mulattma az éjszakűt és meg sme kottyant neki, nagyon megköszöntem, megígértem pihenünk törökbe ahova szerdán ind.....képek a naplóban.

mindnekit imádok, vigyazztaok magatokra (kaush már görögben:))))

2103. erycicus
2008. aug. 25. 20:54
Ja bocsi dtrr-től kérdeztem!Csepke neked hány hetes a pocaklakód?
2102. erycicus
2008. aug. 25. 20:52
Egyébként nem volt túl jó napom,arra ébredtem hajnalba hogy nem érzem hogy "fáj" a hasam,olyan rossz volt,és egész nap izgulok e miatt.(tényleg nem érzem úgy mint máskor,de az is lehet hogy már csak bekébzelem magamnak)Na megyek TV nézni Sziasztok Csepke a kötelező kórházi UH-on és vérvételen voltál?Nagyon érdekel én is nemsokárra megyek.
2101. erycicus
2008. aug. 25. 20:46
Sziasztok Én is ezsek mindenfélét,már amikor van étvágyam.A doki azt javasolta hogy inkább többször egyek keveset ne terheljem a gyomromat,és hideget igyak.(persze nem kólát!!sajna)Van amikor össze-vissza eszek mindent(hízni szeretnék) és utánna meg fáj a hasam.
2100. cseperke (válaszként erre: 2099. - Dtrr)
2008. aug. 25. 17:55

Szia!

Mekkora a babucid 13hetesen?

2099. dtrr
2008. aug. 25. 16:18

Sziasztok!

régebben már benéztem. Most újra itt vagyok. Voltunk a 13. heti UH-n, minden rendben.

2098. v.kler (válaszként erre: 2097. - 808b59bb6f)
2008. aug. 25. 13:02

Mielőtt elmentél nyaralni panaszkodtál egy kis megfázásra. Elmúlt már teljesen?

A mai nap lasan telik. Nem tudok visszarázódni a munkába. :-(

2008. aug. 25. 12:02
En is iszom tejet minden nap, sot gyumolcsot es zoldseget is, megis neha magas cukrot mernek nalam. Az orvos elkuldott egy patologushoz, de csak jovoheten fogom felkeresni. Amugy szerintem is lehet mindent enni, ami jolesik.
2096. v.kler
2008. aug. 25. 11:44

Szia, andic!

Hát igen, mindenki itt hagyott minket! Mindenki nyaral, mi meg dolgozhatunk, na de sebaj! :-)

Örülök, hogy jól telt a nyaralásod! Ha még nem is vagy barna, legalább pihentél egy kicsit! :-) Én is voltam szabin a múlthéten, de takarítással telt. Végre a végére érünk a lakásfelújításnak, muszáj volt elfogadható állapotba hozni...

Nekem azt tanácsolták, hogy mindent lehet enni, ami jól esik, Persze kerülve a túl zsíros, és cukros ételeket! A sok tejtermék is jó hatású! Én minden reggel egy nagy bögre tejjel kezdem a napot! :-)

2008. aug. 25. 08:04

Jo reggelt! Jo nyaralast kivanok nehanyatoknak pl Katica es Noemi! En nemreg ertem vissza hulla feher szinnel. Matol meg mar munka..........Alig varom a csutortokot, hogy menjek a dokihoz. Remelem minden rendben van a kisbabaval.

Ti egyebkent odafigyeltek arra, hogy hogyan etkeztek?

2094. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 2087. - Erycicus)
2008. aug. 24. 15:47

Szia!!Üdv köztünk!Szerintem sem kicsi én 11 hetes vagyok és 3,1 cm a pici, neked kb akkora lesz 11 hetesen. Ez még szerintem jó! :))

Nah most szeretnék egy kis időre búcsúzni töletek, holnap indulunk nyaralni!!!

Mindenki kis pocakos vigyázzatok magatokra! Pihengessetek!!!

Nomikámmm drágám, nagyon-nagyon sok boldogságot, és isteni jó nászutat kívánok!!!! :))) És kívánom, hogy az egész együtt töltött életeteket ilyen boldogságban éljétek le mint a tegnapi nap!!! :)))

2008. aug. 24. 11:06
Sziasztok! Visszajottem a nyaralasbol. NAgyon jo volt! MAr az en pocakom is latszik. Valamelyik nap beugrottam a suliba, a tanulmanyis csajon meg lattam, hogy nem tudja eldonteni, hogy terhes vagyok-e vagy csak jol meghiztam. Orommel latom, hogy bovult a csapat is.
2092. v.kler
2008. aug. 24. 10:32

Szia!

Köszi a gratulációt! :-)

Én pedig az elhatározásotokhoz gratulálok!

Ha nem boldogulsz a vonalzóval, szivesen segítek!

2091. erycicus
2008. aug. 23. 19:41
Sziasztok Megnézegettem a bemutatkozó oldalakat nagyon szépek a képek,mindenki szép mennyaszony volt!Itt szeretnék gratulálni és minden szépet és jót kívánni Noéminek!!!(bár mégnem ismerjük egymást de így látatlanba is):) mi ma jutottunk arra az elhatározásra hogy megtartjuk az esküvőt!!én most probálkozom hogy csináljak olyan vonalzót amilyen nektek is van.Mindenkinek további kellemes hétvégét!sziasztok
2090. liaandi
2008. aug. 23. 17:42
Noémi Drága!Kivánok nektek nagyon sok boldogságot,örömöt,sok szeretetet és minden jót a közös életetek során!Ez a nap egy csodálatos élmény!Én már ezerszer megnéztem a mi esküvönk videóját,föleg azt a részt amikor azt mondták hogy ezennel házastársak!Ott sírtam el magam!
2089. cseperke
2008. aug. 23. 17:37

Noémi!

Egész nap szorítottam Neked,hogy szép időtök legyen!!!

Még1szer nagyon sok boldogságot!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook