2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Hali csajok.....ezer a dolgom, de nem hagynám ki h írjak nektek.))))
Én nagyon jól vagyok mióta nem szedek rutascorbint, sajnálom Klári, h nem jól voltál, katush éljen h jól voltál és jó vot a hétvége is....:)))
Lányok, életem egyik legjobb napja vot a szombat, szuper party, szper ajcsik (ehető bugyi, kuki alakú tükörtojás sütő, extra sexis bugyi.....stb...) anyósomtól felmosót kaptam, viledát.....mi mást???de jó fej, direkt vette..anyóstól felmosót!!! kaptam rengeteg ahsznos dolgotis akonyhába..a nővérem játékpt csin mennyit tudok ádusról...hát 1-2 nem ment, de készek voltak h 90% tudtam:))) a táncos fiu, helyes, volt és kedves, kultúrált.....mindekinek keze csókolt, odáig volt a fenekemért....mondta örülhet az a férfi aki egy életem át foghatja és nézheti.)))
Ádusék isjól érezték magukat, bár ott a lány 5 percet táncolt.....és csúnya volt....de ők végig itták.))))) de sebaj...nálunk nagy berugás nem volt..de nagyon jó volt.
Na ma doki és leeht katush mégis tali, mert ádus nem megy sulba.)) mindjárt megyek a belgyógyászhoz és ekg-ra.....ha tudok ma még jövök:))
Ja ádus ostoort kapott a fiuktól....:)))
Sziasztok kismamik!
Sajna ma nem tudok sokat itt lenni mert ma kell betanítanom az utódomat, ami nem lesz olyan egyszerű, de majd megpróbálok bebe kukucskálni!!
Mindenkinek rosszullét mentes szép napot!!! :))))
Jó reggelt!
Hogy telt a hétvégétek? Nekem iszonyat gyorsan.
Szerencsére a pénteki rosszullétem nem folytatódott.
Örülök Katica, hogy jó volt a buli! Remélem Noémi is ezt fogja mondani! Remélem be tud jönni, és tudd mesélni! Köszi a jótanácsot! Egyébként ilyenkor a szervezetem is a hideget kívánja..a hideg tejre vagyok mostanság rákkatanva! :-)
Megpróbálok ma minnél többet lenni, bár lehet nem sikerül. Ha minden jól megy, akkor ma minden kiszállítás meg lesz, és holnaptól szabin vagyok! :-)))
Szép napot kismamák! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam,nem tudtam gép közelébe kerülni.
Majd próbálom behozni a lemaradást,addig is jó vasárnapot,pihizzetek sokat!!!
Szia Klári!
Szomorúan olvasom hogy rossszul voltál. :(( Jaj biztos az idő miatt volt, hirtelen lehült a levegő!
Én kívételesen egy tegnapi kis öklendezéssel megúsztam a rosszulléteket! Tökre örültem is neki!
A buli nagyon jó volt, olyan 3 fele értünk haza! Most keltem, nemrég, gondoltam írok nektek pár sort!
Nomikám Drága jó buli volt??? Remélem jót buliztatok, és nem zavart be rossz idő!
Klári drága nagyon vigyázz magadra, ha hányingered van hideget kell enni, inni, hideg tej, fagyi stb... nekem sokszor segített!!!!
Sok pussza nektek!!!!
Sziasztok!
Ma is dolgozom...bár úgy érzem, nm sokáig. tegnap este rosszul voltam, még hánytam is, és ilyen még nem volt. Szagény, Katica. Én még feleannyira sem voltul mint Te szoktál, biztos nehéz lehet kibírni...Na de erősek vagyunk és kibírjuk!!! :-))
Minden Kismamának szép, rosszullétek nélküli napot kívánok! :-)
Puszi!!
Sziasztok drágáim, mind a 4-en:))))) nagyon vigyázzatok, inádat nektej, nagyon örülök h megismertelek én is benneteket csajok:))))
Nemsokára én is megyke és jövök a jövő héten amikor tudok mesélni:))))))
pusszancs
Nah én is megyek haza! Léptem...
Nomi: jó lánybúcsút, vigyázz magadra!!!
Klári, neked is jó hétvégét, Te is nagyon vogyázz magatokra!!!! És jó vásárlást!
Lehet hétvégén kicsit majd felugrok!!
Mindenkinek nagyon sok cupp!!!! Főleg a pocakokra!!! :)))
Szia, Kler.....:))) sok puszi, bocs csajok havazva vagyok.
a leruccanást meg megbeszéljük:)))
Katushka túl sokat bezs róla, azért jött, ne gondlj rá, mondd h jól vagyok, jól vagyom:)))) és jól leszel drága.
szép hétvgét drágáim, vigyázzatok, jó mulatást.)))
Aranyos ez a hozzászólás! :-)
Lányok! Én mára búcsúzom. Katica, Te is nemsokár mész, ugye? Szegény Noémit meg itt hagyjuk...:-( én megyek vásárolni, aztán Anyukáékat meglátogatom, és irány haza..és ma már csak pihizek...
Noémi! Nagyon vigyázz ám magadra! Ahogy tudsz írj nekünk!! Próbálj pihenni a nagy nap előtt! :-)
Katica! Te is nagyon vigyázz magadra! Érezd jól magad a kiruccanáson! Kívánom, hogy rosszullétek nélkül viseld el! :-)
És örülök, hogy megismertelek benneteket!
PUSZI!!!
Ezt egy kedves fórumos csajszika írta! Szerintem titeket is érdekel!
"Egyébként a kiskatonák 24-48 órát élnek, úgyhogy előtte is lehet, valahol olvastam, hogy ilyenkor lesz lány. A petesejt is 1-2 napig megtermékenyíthető. Ha peteérés után akcióztok, akkor meg fiú lesz.
Szóval a válasz: Előtte, közben és utána is.
Sok sikert!"
Jajj, szegény Katica! Remélem nem lesz ennél rosszabb...
Hajdúnánásra könnyen el lehet találni! :-) Nem tévednétek el! Bár én sem vagyok nagyon téjékozó! :-)
én vagyok csak szaladgálok az asztalom és a kolléganő asztala között.(((
sztem simán megoldjuk és lemegyünk..én levezetek nem gond...katush meg navigál.
Hú, de jó lenne! na de nem élem bele magam!
Katica! Hol vagy??