2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Kicis a világ lányok:))))))))))))))))))
keresztanyaságot én már nem szeretnék többet vállani..mert azért egy nagy felelősség sztem..és nekem van már kettő, és felelőséggel tartozom nekik....sztem ha valaki nem vállaja akkor azért nem m már van neki....
Urrram istennn emlékszem, házibuliban voltam nálatok!!!! Örülök, hogy újra "találkoztunk"!!!!
Jaj akkor még tini lány voltam... :)))) Jaj ekkorát nőtt a babud!!! Amikor ott voltam még picibaba volt!!
Egy keresztanyaságot ki ne válalna? :-)
Köszi, jól vagyok/vagyunk! :-) Mától már nem dolgozom! Egyik szemem sír, a másik nevet...Nem a muka hiányzik, hanem a társaság... Ma már 2x hívtak, és egy ideig biztos így lesz, addig amíg bele nem jön az utódom!
Másrészt meg tudom: egy gyönyörű korszak áll ellőttem! :-)
6-ig melózok,de sietünk sztem max 30ra ott vafgyunk, d emég előbb.
Itt volt a cég könyvelője, bezs vele....a papírokat majd ő kitölkti mikor megszületem gyed, gyes...stb miatt...rendes vokt....táppénz stb meg jár mert ugye 2 éve be vagyok jeletnve stb....orvosi igazolással, el tudok menni táppénzre (ezt tudtam) a cég nem tb kifizetpő hely...így a papírokkal amit kitöltött majd be kell mennem az államkincstárhoz....elég jól elmondta mit kell majd csin...a bérről nem beszéltünk. Gondolom arról majd akkor...meg azt majd a főnökkel szeretném.
Jajj, az ilyenre nem szabad hallgatni!
Én is annyi "jó" tanácsot kaptam már!
Sziasztok!
Látom, sok mindenről lemaradtam, de igyekszem "utolérni" magam a visszaolvasásban.
Nincs mit Moncsi! :-)
Mióta azt mondták nekem, hogy fiú lesz, azóta mindenki: "Hát tényleg olyan a pocakod!" :-)
Ha kiderülne, hogy mégis lány, akkor mit mondnának? :-))
En is remelem, hogy biztosra fogja mondani a nemet es majd szepen latszodik is a babam.
En majd csak januarban megyek vasarolni, es amugy sem vennek rozsaszin ruhakat, ha meg kislanyom is lenne. Csak nem szeretnem beleelni magam hogy pl kisfiu es a vegen meg kiderul, hogy nem is az.
Mindegy. Holnaptol mar mondhatok valamit a kerdezoskodoknek. NEm kell majd azt hallgatnom, hogy "szerintem lanyod lesz, mert csipore is felszedtel par kilot" vagy "fiad lesz, mert eloreugrik a pocakod" stb stb
zseni vagy Kler!!!!!!Rattan!!
Köszi:)
En is oldalt felhuzott labbal alszom, meg olelek egy parnat.
Most volt nalam egy lany egy kisbabaval, azt hittem hogy kisfiu, na meg sotet zoldbe volt oltoztetve.
Mondta, hogy fiut vartak, de a vegen lany lett.
Remelem nekem biztosra fogjak mondani a nemet.
Andic!
Tudsz még hasoson feküdni?Ha oldalt fekszem lábam felhúzva,ami nekem kényelmes lenne,de Pocok rötön rúg hohy neki nem jó!