2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Mindenkinek kellemes hétvégét!!!Nőjenek a pocakok:):):)
Mi barátoknál töltjük a hétvégét,kisbaba is lesz:)
Puszi nektek:)
Apához felkellett mennem Budaörsre.
Az Ipari Parkba dolgozik, ha már ott jártam beugrottam a Kenguru Goldba és vettem a kisfiamnak, egy BAdy-t, egy kis zoknit és egy kiskesztyűt hogy ne karmolja össze magát.
Mindenkinek szép hétvégét!!!
Két helyne dolgozl? kemény azér tneked is...
Andic..még jó h nem etted meg:)))
Én is hétfőn megyke uh-ra alig várom már, majd mesélünk.
Na megyke csajok:))
szép hétévgét és millió puszika, bocs h ma bolond voltam:(
Sziasztok!
Vegul is tuleltem a tegnapi napot, megcsorgettem magam egy baratnommel es eljatszottam, hogy surgos dolgom van........a honom ala csaptam Panajota kajajat es eliszkoltam :) Igy nem kellet megkostolnom sem :) Csak az a baj, hogy sokszor hoz kajat :(
Szegeny vkler, ne szomorkodj. Majd betersz neha a munkahelyedre, csak ugy meglatogatni a tobbieket.
Voltam ma a korhazban, megmertek a vernyomasomat, ami rendben van, a sulyomat, amiert lecsesztek es meghallgattuk a kisbaba szivvereset.
Hetfon megyek a nogyogyaszhoz es lathatom majd a babat :)
etdömoment ez van
aztán meg nem is olyan sokára babázás! :D
(utána meg majd meglássuk...)
ügyvédi iroda -titkárság
(a másik meló meg könyvkiadónál)
mivel foglalkozol???
Én 5ig vagyok, aztán sütizés, f6ra jön Ádus.)
:)
na, nálunk mindjárt lesz egy kis sütizés (szerencsére 5-re jön még vki hozzá, utána meg 6-ra megy tornázni)
remélem, hamarabb léphetek, nem kell 8-ig lennem!.......
jó vásárlást dráha, puszi:)
neke dis szép hétvégét.)
Jajj dehogy kell.)))) Isten ments.)
Leghamarabb nov 29 dolgozom...aztán már nem nagyon..remélem.))
A héten a mekiben magyaros napok vannak, Apa bezsongott, menjünk lángost enni, meg bundás kenéyr van, meg iylen vackok:)) ari volt mint egy kisgyerek a telefonba..na egye fene elviszem egy lángosra hazafelé:)) Ő jön értem:)
és milyen szépen fejlődnek! :D
annyira jó volt megint látni, ahogy dobog a pici szívecskéje! :D
Nekem meg ma volt sírós napom, de meg volt az okom rá...
Na megjött Lali! :-) El is búcsúzom tőletek! :-)
Vigyázzatok magatokra!!! Pihenjetek sokat!!!! :-)
PUSZI!!!
én tegnap voltam bőgőmasina - pedig különösebb okom nem is lett volna...
reggel meg már 5h előtt kukorékoltam, s nem bírtam visszaaludni...
holnap ugye nem kell menned??
Én meg hüyle vagyok, mindent ugyna ugy csinalok, ert smemit nem érzek nehéznek, és alányom is bírja...velem midnig veszekszik a párom, azt szeretené hogy ugy tegyke m te de lusta lennék kétszer vissza menni:))
én is vásárolnék....de ma ninc skedvem, csak aludni..de majd kell, felsőket és csizmát vennem:)
ja a lábam körmét már alig tudtam ete levágnia köv vágást anyukám csin, Férjem nem vállaja, na az már nem megy...n érem el a hasamtól:)
Nyugi, Noémi! Nem sokára neked is eljön ez az időszak! Látom már intézkedsz, hogy hogy tudod otthagyni a munkád! Kitartás! Rendben lesz minden! Este meg pihenj, ahogy hazaérsz!!!
Hát 1-2szer elsírtam ma magam...rossz volt otthagyni pár embert...Na de csak a jövő felé nézek! :-))
Igen, nálunk csak zuhany van, kicsike a fürdő:)) meg különben sem szabad fürdeni tudom:))
Hát nem ezer mester, de féri, féri dolgokat neki kell csinalnia.)) Igazi pasi, ugyhogy megy.))