2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Ok! Este ha lesz időm csinálok egyet! :)))
Hát akkor én ártottam eleget a mézzel mert 3 hétig amíg beteg voltam egyfolytában azt ettem és ittam. :( De szerintem ezt sem kell olyan komolyan venni! Ha ez esett jól akkor egészségedre! :)))
Noémi neked pedig jó étvágyat!
Most beszéltem a dokimmal. Csütörtökön mehetek reggel 8-ra terheléses vércukor vizsgálatra a nyóckerbe. :( Végem lesz! 2 vérvétel 1 óra alatt... :((
Most mennem kell... 1000 dolgom van még sajnos mára. Ha nem tudnék később írni akkor puszi mindenkinek! :) Sziasztok!
Nah csajok én megyek mert még el kell mennem apácska elé a melóba fél 5-re, aztán megyünk a doki bácsihoz, 6-ra. Nomi remélem talizunk. Pusszancs mindenkinek!
Beucimm mindenképpen megkérdem a dokit...
Neked is sok cuppantás!!!!
Sziasztok!!!!
Én is tej, sajt, túrórudi.....)
befaltam a sajtburgert, végre jól vagyok:))))))))
Mi szoktunk vitázni...általában én kezdem valami hülyeségen:)) ebben az elmőlt 2 hónapban vitéztunk elég sokat...nagyon fáradtak voltunk kemény volt ez az év...elfáradtunk. de mgebeszéltünk mindent szépen rendbe jöttek a dolgok. Jobabn szeretem mint valaha és szerettme is mindig és tudom h ő is engem, de ez most egy nehéz időszak volt...de mostmár midnen rendben van. Kicsit nem vette észre, h terhes vagyok és érzékenyebb..de most már jobba figyel erre is. Egyébként a fiuknak sem könnyű most velünk:)
Így van szerintem is egy kismami nem véletlenül kívános, igenis nagyon tudja a szervezetünk, hogy mit kell enni. Pl, én mostanában a tejes dolgokért nagyon oda vagyok, tej, sajt túró tejföl. Két hete a paradicsomos dolgok kellettek. Azelőtt meg a savanyúság. Szerintem ez nem véletlen... A szervezet jelzi me kell most a babunak meg nekem...
:)) hihi, azért nem annyira örülök, ha veszekszik velem, annyira összeszorul olyankor a szívem... de hála istennek amióta együtt vagyunk az 5 újjamon meg tom számolni hányszor veszekedtünk. Inkább csak vitatkozunk. Olyan még sosem volt hogy jóéjt csók nélkül feküdtünk volna le. Meg is pusztulnék, nem tom jó éjt pusszancs nélkül aluszizni.
sztem is leeht..meg amit nem eleht is mértékkel leeht sztem. hisz midnenre szüksége van a szervezetnek....
De igenis lehet enni nagyon jó a méz. Nekem kifejezetten ajánlotta a doki is.
pocakfotót tegyél fel...:)
Nálunk a hónap elején szétdobjuk amir ekell tuti rezsi, benziin, tel számla, stb....kaja persze...a többit eltessük, általában apánál van a több pnz..mert bárhova megyünk ő füzet..de ez másként lezs ha otthon leszek, akkor nálam elsz sztem több bármit kell venni stb...de azt utálom ha nála ninc spénz..egy férfinél legyne, én elvagyok nélküle...
megjött a hambin é krumplim na nekiéllok.
Kler neked egészségedre:))
Katush ténxleg ari a csoki dolog...akkor örülsz ha veszekedtek ls csúnyán beszél mert kapsz csokit.))
Aranyos ez a fogadás, Katica! :-)
Ettem: vajas-mézes kenyeret! :-) Igaz, múltkor mintha vki azt írta volna itt, hogy nem jó a méz kismamának...de ez a kicsi nem árthat! :-)
Én már nem is idegesítem magam ezeken az anyagiakon. Ahhoz képest hogy mi folyik itt az országban még jól állunk. Olyan nagy baj nincs mert tegnap kaptam apától egy új vagyont érő telefont a másik ellopott helyett. Ő kezeli a kasszát szóval biztos tudja. Mi már szinte mindent megvettünk a babaának ami 3-4 hónapos koráig kelleni fog. Mostmár csak a játékok és aranyos de felesleges dolgok maradtak remélhetőleg! :)
én verekszek és csípek, meg harapok:))) na persze nem komolyan...nálunk apa halál nyugis, még csúnyán sme beszél, nekem van pokoli szám.... már most tudom jobban szereti majd az apját mint engem a gyerke, mert az apja egy tündér...én is de én cska néha.))
Milyen szépeket írsz, édes vagy!! Igen hát muszály hajtani már csak a kislányom miatt is. Mindent meg akarok adni neki... Bizonyos határokon belül...
Pont ma beszéltük apácskával, hogy már ha vitázunk is arra is oda kell figyelnünk, mert ha meglesz babuci előtte nem akarunk majd vitázni. Nah meg van egy rossz szokások, elég heves természet vagyok, és ha ideges vagyok, néha csúnyán beszélek.
Na erre apácska mondta ha ő beszél csúnyán vesz nekem csokit, ha én beszélek csúnyán én veszek neki... Most megy a verseny ki vesz előbb csokit... :)))))
Jajj ne légy elkeseredve drága.....lesz ez jobb is...biztos.))
Sokan azt mondják nem vállalnak gyereket az anygaika miatt, meg is értem meg nem is..mert ebben az országban nagyon ugy tünik soha nem lesz rendes anyagi biztonság.
Apa is azért vált munkát, ha otthon maradok is meglegyünk, végül jan 1-től.
Jajj nehéz, de minden alakulni fog szépen, és hajt mindket h még jobb legyen a gyerekünknek mert értük érdemes.)
Jaj de édes!! HIHI kismamik, mindenki eszik meg eszik, meg eszik, nah nembaj ez természetes!!!
Bizony télleg egy szavatok sem lehet... Nagyon szerencsések vagytok. :)))
jaj ne is mondd jön a fűtés szezon a rezsi is több lesz jöv hónapban... nah látod Nomi mi nem veszünk kocsit hanem lassan eladjuk, ha így haladunk...
Nekünk a lakásban rengeteget segítettek..éppen elég h nincs hitelünk rajta...már az óriási segítség volt....meg egy óriási szép lagzi...szval egy szavunks em leeht ez az év gazdag volt nekünk midnenben.)) de el is fáradtunk:)
Jajj...ezek a piszkos anyagiak! :-( De sajnos muszáj vele foglalkozni...
Voltam Anyukáméknál. szerencsére nem laknak messze:5 perc gyalog! :-)
Nekem is ennem kellene valamit..
Nekem is reggel a túro ruditól..most egy ideje nem mozog (mitóza éhs vagyok) sztem ő is az volt és inkább bealudt..még mindig nem jött meg a hambim:(((
Hát ha rá van kényszerülve az ember muszály beosztani, na meg persze nem is tudom mi lenne ha a szülők nem segítenének nekünk...
jaj képzeljétek... Most gyorsba ettem egy Boci keserű csokit(kicsit), mert már annyira éhes voltam,és babyke annyira elkezdett ficánkolni! :)))
Borzasztó...az a mi kettőnk fél fizetése...:(( és a rezsi, stb:(( Mi így is nehezen oldjuk meg...nagyon ügyesek vagytok, h be tudjátok osztani a többit.
Van bizony mi is arra vettük a lakást! Húúú akkor kb. mi is 100.000.- körül fogunk törleszteni. Ijjajja pont amikor babykére kéne a lóvé!!! Eddig 60.000.- törlesztetteünk, de akkor holnap én is bemegyek megkérdem...
Nekünk csak a konyhabútoron van hitel, az forint alapú....38 volt idáig....nem tom változik e..az 1 éves hitel 0%thm ikea akciós....jövő jun jár le..aztán elvileg át akkarunk mászni yilen értékhatárban egy autóba!
Nos, nekünk 2 éve külön fánk volt otthon is....így díszünk van...de karácsonyi ajcsik hada (sok a gyerek:))) a rokonoknak meg apróságok, meg csinalok, de ahhoz is meg kell venni midnent, az sme olcsó már.
Apának a szülianpi ajcsit megkapta előbb....aznap vacsizni viszem a Trófeába, már kitaláltam, kérek a cégtől egy jó kocsit és azzal.))))
Mi Metroba járunk..az is olcsó, de csak ha nagy tételt veszel...én meg inkább midnenből keveset szoktam....meglátjuk hazafelé..
Igen, sajnos ez megy most! Én is félek egy kicsit, hogy mi lesz ha nem javul gyorsan a helyzet! :( Nektek is van CHF hiteletek?
Nekem kicsit a Tesco olcsóbbnak tűnt mert a nagybevásárlást ott ejtettük meg a költözés után és egy csomó mindenből van Tesco-s is és tök jók. Pl. szerintem tök mindegy, hogy Tesco-s majorannát veszek-e vagy 2x annyiért másmilyet. Szóval az jobb volt valamivel. Nekünk is kell most gyűjtögetni mert lesznek ünnepek dögivel még karácsony előtt. Aztán persze a karácsony!!!! Ugyebár díszeket is kell vennünk ami nem lesz olcsó mulatság főleg mivel a Tominak nem tetszik a müanyag...
További ajánlott fórumok: