Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009. márciusában születendő Babócáink fórum

2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)

12858. Noémi 23 (válaszként erre: 12855. - V.kler)
2009. jan. 20. 12:00

Ádus is 10 percre van, de van hogy mennie kell erre-arra..és milyen az élet, tuti akkor fog menni:)))

nekem baszsus minden nap ilyen, ilyen hülye vagyok...ha nem mosok, vasalok, ha nem vasalok, főzők, ha azt nem virágok, ha azt nem rend...ma mind összejött....de talán holnap csak főzni kell. Porszívozni és felmosnom nem szabad..mert Ádus megöl...a többit csinalhatom módjával, ha tudná hogy fél óra alatt, tettem rendet, portalanítottam, virágot locsoltam, mostam, sepertem...rosszul lenne....de akkor legalább nem fáj a hátam, és semmim ha mozgok.

na irány az ovi....aztán amig főzők leszek:))

a vasalás leeht átcsomportosítom holnapra....))

12857. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12855. - V.kler)
2009. jan. 20. 11:59

Igaz annyira nem izgulok, mert a házunk végében van a mentőállomás, csak le kell sétálnom két lépcsőházat és ott is vannak. Ők majd bevisznek ám, nah meg tesóm is ha éppen otthon lesz. Annyira azért nem izgulok, hogy én hogyan jutok be, de attól félek, goyg apa nem fog időben odaérni!!

Képzeljétek pont tegnap este mondták a kolegái, hogy ha megyünk be a korházba mindenképpen telcsizzen a céghez, mert az egész cég értünk fog szurkolni!! Aranyosak ám!!!

12856. Noémi 23 (válaszként erre: 12852. - G.gaboca)
2009. jan. 20. 11:57
sajnálom h ilyen nehéz időszakod van....az elmúlt 1-2 hétben én is kicsit szomorkás voltam...de szerencsére elmúlt..ez nálam időjárás függő egyébként...bár én feküdni nem tudok....de ma ha megvagyok mindennel, akkor du, a tv elé fekszem:)))
12855. v.kler
2009. jan. 20. 11:56

Noémi! Nagyon ügyi vagy! Én még ma a mosáson, és egy kis pakolászáson kívül semmit nem csináltam...Ilyen nap is kell! :-)

Katush, Drága! Ebből a szempontból nem vagy valami szerencsés, de hidd el, minden rendben lesz veletek is! Lehet épp pont otthon lesz a párod! Nem szabad előre ilyenektől parázni..Kircsike mindent érez!

Én nem szólok akkor semmit, Lali munkahelye 2 percre van tőlünk, csak egy telefon, és rohan haza...

12854. Noémi 23
2009. jan. 20. 11:56
Mi abban egyeztünk meg ádussal, ha olyan távolságban van, h itt van fél órán belül értem, akkor Ő visz, ha nem akkor mentőt hívunk és oda jön....
12853. Noémi 23 (válaszként erre: 12850. - Heni86)
2009. jan. 20. 11:55
De arik vagytok:)))) de ezt most h feldobtad ezt a teázást, kár h nincs itt Moncsi és Katt...mert mi teáztatjuk a gyerekeket édeskömény teával az elejétől, jó a pocak fájásra is, meg kell a folyadék, de van aki csak szoptat, vagy tápszert ad hónapos korig...van aki szilád ételt nem ad csak nagyon későn, van aki 3 hónapos kórtól már kóstoltat...kinek mit mond az anyukája sztem:)))
12852. g.gaboca
2009. jan. 20. 11:54

Jönnék többet,csak annyira nyomódik amikor ülök,meg mint mondtam egy picit befelé fordulós időszakomat élem.Többnyire fekszem az ágyban.

Nekem ez jött be.Lehet ezelőtt is csak ennyire lett volna szükségem.

12851. Noémi 23
2009. jan. 20. 11:53

nekem meg az jutott eszembe ha baj lesz a vizesedéssel, meg a vérnyomással akkor császározni fognak amit nem szeretnék, mert akkor Ádus nem eleht ott, meg azért a természetes szülés, csak természetes.)))

de a vérnyomás most rendeződni a látszik, és a víz sem vészes, remélem, holnap kiderül.

Tanchee sztem a tesóddal beszélj....addig sem leszel egyedül, amig odaér a férjed.

12850. Heni86 (válaszként erre: 12844. - V.kler)
2009. jan. 20. 11:53

Szia!

Néha nekem is tud feltenni olyan kérdést a Tomi mint pl. mikortól teázhat a gyerek stb. Én meg ott állok és belegondolok, hogy basszus fogalmam sincs! :)))) Olyankor a napi kérdés mennyiséget este kikeresem a neten! :)

12849. v.kler (válaszként erre: 12842. - A7f41877f6)
2009. jan. 20. 11:52
Ezt szerintem már most beszéld meg a tesóddal, hogy vállalja e? Ha igen, akkor szerintem nyugodtan kérd meg, biztos sokat segítene, amíg nincs ott a férjed!
12848. 3530c3fcb5 (válaszként erre: 12834. - A7f41877f6)
2009. jan. 20. 11:51
na ezzel én is így vagyok! Az én páromat januárban léptették elő a munkahelyén, és napközben sokat van vidéken, persze 4-5 óra fele mindíg hazaér. Épp azon gondolkoztam, hogy mi lesz ha pont akkor lesz az ország másik végében mikor éppen megindul a szülés, hogyan fog beérni a kórházba!!! Vagy én hogyan fogok bejutni???
12847. Noémi 23 (válaszként erre: 12843. - G.gaboca)
2009. jan. 20. 11:51

Szia Gabó....

Minden rendben lesz hidd el....ne legyél magadba fordulva...mindne szuper lesz.

Én is megvettem..de nekem annyira nem tetszik a könyv..van amivel egyet értek, van amivel nem.

12846. Noémi 23
2009. jan. 20. 11:50

Tanchee biztos oda fog érni a férjed és midnen rendben lesz.

Én is imádom a terhességet..nagyon nagyon....de élvezni a 30 hétig élveztem nagyon, azóta egyre jobban kijön minden féle nyűg is rajtam, na meg annyira szeretném már hogy a kezemben tartsam Amit....ha minden igaz lesz még egy terhességem majd, remélem az is ilyen jó lesz..hisz alapvetően nagyon jó a terhességem, a viz az egyetlen bajom....de midnenkinek van vm...

Én kész vagyok,a mosás is megy, indulás az oviba...aztán du. főzés és vasalás....utána pedig pihi. Muszáj.

Sztem is csak nagyobb Ami....mert a 4d a korának teljesen megfelelő volt 28 hetesen..de majd ha megszületik kiderül minden.

nagyon várom már....annyira készülök rá...de mégsem tudom elképzelni milyen lesz ha nem mozog a pocakomban fura lesz. Bár napja, csak keveset mozog....

12845. Heni86 (válaszként erre: 12842. - A7f41877f6)
Szerintem beszéljétek meg előre, hogy szó lehet-e róla. Szerintem szívesen fel fogja ajánlani a segítséget akkor meg miért ne! Az elején még úgyis csak a készülődést látja meg a vajúdás alatt nem történik semmi olyan ami "megrázó" lehetne. Fiú amúgy?
12844. v.kler

Szia, Heni! Szia Gabóca!

Örülök Nektek! :-)

Én éppen a neten olvasgatom a babás témákat, mindennap tanul az ember, de ez igazából akkor lesz az igazi, amikor élesben gyakorlom majd! :-)

Gabóca! Biztosan rossz lehet, néha én is depis vagyok! De kitartás, már tényleg nem sok van hátra! :-) És nemtudsz gyakrabban csatlakozni hozzánk? Mi az a könyv, amit olvasol?

12843. g.gaboca
2009. jan. 20. 11:49

Legutóbb egy kis húgykövet találtak,már azt hittem vesehomok,de a bal vesémben látszanak fekete pontok,amire azt mondta a doki a baba nyomja és ez terheseknél igy szokott lenni.Azért annyira nem megnyugtató.

A könyv címe A suttogó titkai-Tracy Hogg és Melinda Blau .A csecsemő gondozásáról és neveléséről szól.Nekem nagyon tetszik,már a kharmadik kötetet olvasom.

12842. a7f41877f6 (válaszként erre: 12839. - Heni86)
2009. jan. 20. 11:47

igazad van! ha olyan gyorsan fog menni, hogy nem ér oda (2-3 óra kell neki), akkor lehet, hogy még jobban s járok :)

azon gondolkodom, hogy amíg nem ér oda a férjem, oda rendeljem-e a tesóm

ő ott lakik. nem tudom, hogy segítség lenne-e, meg hogy kitegyem-e ennek?

12841. Heni86 (válaszként erre: 12836. - G.gaboca)
2009. jan. 20. 11:46
Szia Gabóca! Gyere sűrűbben ám ha tudsz!!! :))
12840. a7f41877f6 (válaszként erre: 12838. - G.gaboca)
2009. jan. 20. 11:44

gaboca, kitartás!!! már nincs is olyan sok hátra, és minden nappal fejlettebb a babóca, egyre kevesebb a kockázat, ha hamarabb kibújna!

milyen könyvet olvasol? hátha minket is megnyugtatna!

12839. Heni86 (válaszként erre: 12834. - A7f41877f6)
2009. jan. 20. 11:44
Nem lesz semmi baj, szerintem biztos odaér! A férfiak időnként csodákra képesek főleg ha a családjukról van szó! Nálunk is hasonló lesz a helyzet ha minden igaz... De ettől ne félj, nincs olyan szerencsénk szerintem, hogy olyan állati gyors legyen a szülés! :)))
12838. g.gaboca (válaszként erre: 12835. - V.kler)
2009. jan. 20. 11:42
Szia kler.Én rengeteget olvasok és készülök a nagy napra amikor hazahozom és mióta egy bizonyos könyvet olvasok megnyugodtam és már nem vagyok annyira bizonytalan magamban.Lehet ez neked is segitene.
12837. Heni86
2009. jan. 20. 11:39

Sziasztok Kismamik!

Végre kitápászkodtam az ágyból. Olyan jól esett lustizni! :) Ma úgysem tudok menni sehova mert nincs itthon a kocsim, szóval ez a nap maga lesz a tunyaság és fetrengés. :)

Ráadásul itt az idő is rossz és így aztán végképp semmi kedvem semmihez.

A témához kapcsolódóan csak annyit tudok mondani, hogy a dokim szerint már nagyon eltérő ütemben híznak ilyenkor a babák lehet 150-500g hízás is hetente. :) Szép is lenne ha Boti még felszedne a 2kg-ja mellé 2,5-et! Előre szólnék, hogy készítsék a műtőt mert azt nem vállalom! :)))

12836. g.gaboca
2009. jan. 20. 11:38
Sziasztok kismamik!!Remélem nem felejtettetek még el.Mindenkinek vannak problémái.Én sajnos azóta még befelébb forduló lettem.Jelenleg jól vagyok,de azért akadnak nehéz napjaim.Néha benézek és elolvasgatom amiket irtok,de legfeljebb csak egy pár perc.Azért sokat gondolok rátok.
12835. v.kler
2009. jan. 20. 11:36

Nyugi, Tanchee! Mionden rendben lesz, hidd el! És a párod is oda fog érni, amikorra kell! :-)

Én is nagyon szeretek kismama lenni, de ennek is egyszer vége lesz, és akkor új kihívások előtt állunk! :-) Én inkább attól félek, hogy meg tudok e mindent adni a picuromnak, hogy tudni fogom-e, hogy mikor mit tegyek???

12834. a7f41877f6
2009. jan. 20. 11:32

Most sikerült kreálni magamnak egy új félelmet:

Olyan messze leszek, itthonról. Mi lesz, ha nem ér oda a párom a szülésre? Hogy fogom egyedül, csupa idegen között végigcsinálni?

12833. a7f41877f6
2009. jan. 20. 11:29

Nekem mindig nagyobb a koránál. Legutóbb 3 héttel!!!!

De azt mondták ez nem jelenti azt, hogy hamarabb megszületik. Az új dokim megnézte az első uh leleteket és azt mondta, hogy ha az elején nem volt nagyobb, nem látszott idősebbnek, akkor nincs elszámolva, tehát az hogy most nagyobb, az csak annyit jelent hogy nagy lesz.

Én is úgy gondoltam, hogy nem félek a szüléstől, de amikor felmerült, hogy lehet hogy beindítják a szülést és ott ültem a kórházban a pakkommal az "ítéletre" várva, akkor nagyon beparáztam, hogy "én még nem készültem fel!!!!!!!!!!!!!!!!!"

most hogy elnapolták a szülést, megint nyugodt vagyok :)

Valamelyik nap az jutott eszembe, hogy kár, hogy nem tart olyan sokáig a terhesség, mint az elefántoknál. Én annyira szeretem ezt az állapotot! Még nem siettetném a szülést, ellenék így még pár hónapot :)

12832. Noémi 23
2009. jan. 20. 11:23

rend van, virágok meglocsolva...hűtő rendbe téve..még mosok ma és vasalok és meg is vagyok....:)

Lassna sétálok Adriért az oviba, na meg pékségbe kifliért a gubához.))))

vacsira meg körözött lesz...kevés fűszerrel, nulla sóval, de sok hagymával.

Én néha félek..kicsi korom óta, mióta elestem és elferdült a keresztcsontom, mondták majd a szüléskor visszamegy..na ettől félek:(..de ott már csak az lesz, h nemsokára látom Ami.é...és ez akkora erőt fog adni tudom, na meg Ádus.)))

12831. 808b59bb6f
2009. jan. 20. 10:56
Elvielg en is idosebb vagyok tobb, mint egy hettel. Nekem a doki azt mondta, hogy ne aggodjak, ennek nincs jelentosege. Lehet legkozelebb meg "pont jok" leszunk.
12830. v.kler
2009. jan. 20. 10:55

Szia, Noémi!

Én is drukolok, hogy minden rendben legyen az eredményeddel! :-) Pihenj sokat, és halgass Ádusra! Bár nekem is mondhatják, hogy ne csináljak semmit, az tényleg nem úgy van! :-)

Én sem félek a szüléstől, nem is tudom mitől kellene félnem, mert nemtudom milyen! Sokat gondolok viszont rá, és várom már! :-)

12829. Noémi 23
2009. jan. 20. 10:48
basszus ha egy héttel idősebb vagyok akkor 33 hetes 2 napos vagy.....jajj istenem....mondtam én h márc elején szülök.....de ha az jön be h 38 hetesne, akkor az Operett színházból is mehetek szülni ahova febr 22 megyek Gálára..:))))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook