2009. márciusában születendő Babócáink (beszélgetés)
Nekem van valahol egyreceptem a csikós tokányra, megkeresem, és felteszem! :-)
Most meg halfilét sütök sütöben, joghurtal nyakonöntve! :-)
IGEN!!!
nagyon innék tejet, a joghurtról ne is beszéljünk!!!
persze csak azóta, amióta mondta a doki, hogy kevés fehérjét ehetek
De így nem hiányzik a szervezetünkből valami (kálcium stb)?
Köszönöm hogy így aggódtok!!! Oksa akkor megpróbálom este hívni, de nem ciki hogy olyan későn hívom??
Mint állat én is. Most azért csináltam palacsintát, mert túrós palacsintát akartam enni!!!
Persze h izgulunk...én tegnap 8 után hívtam..akkor általában már ráér...csak azért mondogatom h hívd..mert ha vér és vizeletre behív holnap reggel mennél, minnél előbb jobb. de ahogy gondolod....biztos látni akar majd...
Csikos tokány..jól hangzik????hogy kell csinalni...nálam ma husileves, második másokguba...holnap nem főzők, mert anya csin gomba pörit és turógombócot...ti is durván kívánjátok a tejet és a turót???
Heni
Dtrr
Mayka
Mónya
Kismami
Gabóca
Nese
Móni25
Rékus
Neo
Linda
Kati (Nebosszancs)
Moncsi- Lukasik Mónika
Luszi
Arrogancia
Zsóka
Lányka
Erycicus
húsleves
azt hogy kell csinálni?
Én is épp ezen gondolkoztam! Csikós tokány jutott eszembe! Nagyon rég ettem, sőt én még nem is csináltam, de most nagyon magkívántam! :-))
Milyen levesed van? Talán illik hozzá??
Katsuh! Még jó, hgy aggódunk érted! Nekünk össze kell tartanunk! :-) Most gondoltam bele, hogy ha valaki már szülőszobán lesz, akkor itt mindenki csak rá fog gondolni, és szurkolni! :-)
Tényleg! A táblázattal hogy állsz ( telefonszámokkal)? Szivesen segítek, ha kell! :-))
nincs valakinek ötlete mit főzzek holnap? (leves van még)
most kellene bevásárolni hozzá :( de fogalmam sincs mit csináljak!!!
visszajöttem
eddig bírtam a vasalást!
Szegény Lali...bár Ádusnál ez mindig 6 előtt előtt derül ki, ha maradni kell..ma necces, mert megnyertek egy nagy tendert és holnaptól 5ször ennyi munkája lesz....:), :( ugye jó is rossz is.
Na most hívott a Kolléganőm, h munka után f6 átjön....hogy is mondja, a hátam közepére sem kívánom...na mindegy...
Én is itt vagyok, csak közben a konyhában is ténykedem...
Most szólt Lali, ma is túlórázik! :-((((
Én vagyok:))) bár most ettem és ugy tele vagyok:)))
megint sétálhatnékom van....de inkább vasalnom kéne.)))
na én pihentem kicsit....nekem nem szokott josló lenni:)) Amig pihiztem Ami mocorgott...de csak nagyon finoman..na eszek egy kis levest..
katush rem visszajössz, h mit mondott a doki.
na visszaolvatalak benneteket! :-)
Nekem még nem volt jósló fájásom, bár még nem is szabadna, hogy legyen. Viszont most már néha keményedek, de nem fáj egyáltalán!
Hmm..ennek a teának énis utánnanézek!
Katush! Nyugi, ne idegeskedj! Mindenkpp hívd a dokit, ő tud mondani valami okosat!!
Nekem csak keményedni szokott.
Bár éjszaka néha olyan mintha kicsit görcsölne, de megfordulok és simán alszok tovább. Reggel csak homályosan emlékszem rá.
Ha tényleg jósló fájás lenne, csak felébrednék rá! nem?