2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Most meleg szendvicset csinálok vacsira.
A héten elvileg lesz még csirkecombból pörkölt (tejfölösen) tarhonyával.
Hétvégén pedig palóc levest főzök.
Ma túró gombócot csináltam holnap még nem tudom.
hehe, nálatok is édes lesz? ;-))))
Párom egy ideje nyaggat mákos gubával, ma vettem hózzá jó nagy kifliket, így az lesz...meg sajtos tészta. Levest még nem tudom.
Gombócot.Lekváros vagy túró gomboc.Én a hét vmelyik napjára tervezem
Akkor megint szikrázott a drága! :S :D
Egyébként én se, tudom ám pontosan,hogy hogy van,remélem jól csináltuk.De Tibiék személyzetise így mondta!
Holnap mit főztök? Adjatok valami jó kis tippet!
Nekem okostojás könyvelő azt mondta hogy januártól.
Eltudom képzelni a szitut.Édes lehet:))
Igen!
Csak nem tudtam,hogy lehet így is.Biztos jóváírják!
Mi sem rögtön adtuk be!Most,múlt héten vitte be,de ott is fel kellett tüntetni,hogy visszamenőleg mikortól igényeljük!
Most "még" gondol rá... aztán ha kibújik akkor meg visszakívánja :-)))
Mondjuk most egy hete nagyon rá van állva, folyton beszélget vele. És persze kistesó válaszol ;-)
Igen az adóbevallásnál írják jóvá.
A 600-800ft ha %-osan számolod, akkor az 5% ;-)
Én az igazolásért megyek holnap.
Havonta? Ennél csak azt kell igazolni, hogy mikor töltötted be a 12. hetet. Nem?
Ja értelek már :-) Valóban havonta adják 4e/gyerek, tehát 3-nál 12e, de ha nem igényelted azonnal, 12. héttől akkor elvileg az adóbevallásban írják jóvá?
Na ehhez nem értek...majd párom intézi ;-)
De később rájön,hogy ez volt a legjobb dolog ami történhetett.... :S KOMOLY!!
Borzasztó ami itt van néha meg emelik 600-800ft-tal hát ez mi??
Még azt mondja a szoc.miniszter,hogy vkinek fájni fog.Hát erre már nem is lehet mit mondani
aranyos.már most gondol a kis tesóra:))
Mi már leadtuk Tibi munkahelyén a papírt.De nekünk azt mondák,hogy azt havonta adják.
Most adják a riportot a TV2-n.Hát vastag a bőr a képükön....
Jaj képzeljétek, az oviban mindenki kapott egy szivecskés matricát a felsőjére...és Kincső kettőt kért, mondván egyet a kistesónak is hoz :-))))
Hát bízom benne,hogy nem lesz belőle semmi
Tényleg Maily, Ercsike, Erika: kértetek már igazolást a dokitól a 12. betöltött hétről, hogy az adójóváírást igénybe tudjátok venni az adóbevallásnál? Ne felejtsétek el!
Ez a család centrikusság.És még mondják,hogy el van öregedve az ország.
Kicsit rákerestem erre a CSP dologra...szerintem ez megint egy nagy buborék..nem hinném, hogy lesz belőle valami.
Most mondják majd a híradóban.Idáig csak a beharangozóban hallottam
Hát én is csak lestem!Megint kinek akarják tömni a zsebét??? Én igazán nem sajnálom senkitől,de azt a pénzt nem az anyuka,a gyerek kapja!Mi köze ahhoz egy csöppségnek,hogy mennyi az anyukája keresete?
Felháborító!!
További ajánlott fórumok: