2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Na csajok,
lányomat befogtam fotózni, raktam fel friss pocakot. Hogy milyen szögletes??? Mitől? És nem a nadrág miatt, mert az még pocak alatt végetér.
Akkor tényleg nem kell sok minden és még fiú is.
A papíron október 28-a van írva.... hogy akkor voltam 12 hetes.
Én már régen vissza vettem de van egy két nap amikor nagyon el engedtem magam.
Minden semmit nem adtam el...
Jővő héten megyek a védőnőhöz 12.08án voltam utóljára kiváncsi vagyok mennyit híztam..De ha sokat visszaveszek a mértékből..
Én is hétfőn megyek terh. cukorra.
De gondolom neked a Domitol sok minden meg maradt.
Hát én most is nézelődtem de nem vettem meg.És sok mindent nem fogok.
Én majd április körül nézelödöm a babónak ami kell.Bár nem sok minden.
Most csak hetente 1* tes.. és akkor is csak ennivaló..
Jó nagyok vagyunk de én nem csak elől hanem hátul is.
De tényleg régen annyira szeretem elmenni vásárolni most már nem annyira legszívesebben mindent meg rendelnék csak szeretem megfogdosni a dolgokat.
Nem baj. Napról-napra nő a hasam barátnőm mindig mikor meglát megdicséri meg megsimogatja. Majd teszek róla képet.A tiéteket is szoktam nézni mennyivel másabb mint az elején kis pici most meg nagy dinnye 4 kilos
Én most a terhességem alatt fáradok el hamar és kifulladok.Mi lesz még később?
Én is azt szoktam mondani,ha elfáradok,hogy elmúltam már 20 éves.Hiába öregszik az ember?:))
Ma jól elfáradtam már nem szeretek annyira vásárolni mint régen.Most már fárasztó vagy öregszem?
Még én is vagyok.Csak ehhez az adó témához nem tudok mit hozzá szólni.
szia jó éjt marad valaki?
Én megyek,apa hazaért! További szép estét! Holnap reggel jövök majd,védőnő után!
Sziasztok!
Nem esel át másik kategóriába a bruttó béred marad. csak nem 32000 lesz az adód hanem 20000.- és itt kapod meg azt a 12000ret.de ezt a párod el tudja magyarázni
Na most már tényleg kíváncsi vagyok majd meg írom.Mondom én eddig nem jártam jól a plusz pénzekkel csak elmesélem hogy az utolsó fizetés emelésem 4100 meg emelték és 3800 le vontak.A többi mind az enyém lehetett........
Nem apuka átveszi tőled mikor töltöted a 13at pontosan? vagy 2 vagy 3 hónapot Ő megkaphatja...Nem buktad el egyben megkapod ha apuka odaja.Az apeh utalja.
ok.bocsi lányok,fáradt vok...
De akkor ha jól értem, mivel idén nnics adóm (gyes miatt), így ezt a 3 hónapot elbuktuk?
Igen már csak a 3 gyerekesek.2005előtt még az egy gyerekesek is aztán eltörölték...
Nekem jobb lenne ha a párom igényelné mert nekem nem jó így hogy át esek másik kategóriába.
Ezek a juttatások adómentesek!Nem befolyásolja a sávokat.
Sajnos az 1 és 2 gyerekesek adókedvezményét eltörölték!Így csak a nagycsaládosokra vonatkozik!
Nem mert az adód lesz kevesebb ez által és azt kapod meg..Tehát nem a fizetésedet emelik hanem a befizetendő adódat csökkentik.
Van rá 1 nyomtatvány meg a cégnél is lehet kérni. A párod igénybeveheti, az ideit úgy adod át neki.
Mert ameddig magzat addig csak te veheted igénybe és az adóbevallásnál a végén átadod neki.AAmikor megcsinálod az adóbevallásodat akkor ott a 0853-04es lapon kitöltöd és beirod a párod.De ha valaki könyvelő ismerős segít Ők jobban tudják...
További ajánlott fórumok: