Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Végre valami pozitív dolog!Ilyet se sűrűn hallani!
Igen ha több mint 5 éve vagyunk kerületi lakosok.
Hát én többször ki löktem az ajtón és be jött az ablakon na nem szó szerint.Példáúl azért kellet szólnom hogy vegye le a cipőjét vagy volt mikor nem mosott kezet.De ez a régi volt a mostani aranyos.
Ezt az anyaságin felül adják nálatok?
Azt akkor majd megkérdezem.Csak megtudja mondani
És még van születési támogatás legalább is nálunk van ez nem minden kerületben van ezt a védőnő meg tudja mondani,ezt az önkormányzat adja 81390ft.
Hát de mit kiváncsiskodik ha már volt 1x.Amúgy se szimpi a csaj.Minek jön!
Mi lesz ha megszületik a babó!?Minden héten jön?
Nálam is csak egyszer volt ez kíváncsi fajta.
Valaki kérdezte hogy mennyi az anyasági támogatás meg mi kell az igényléshez.Orvosi igazolás születési kivonat és 64125ft.és a MÁK-nál kell igényelni.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy a védőnő nem csak 1x(környezet tanulmány) jön ki házhoz terhesség alatt.Mert hozzám már bejelentkezett márciusra és már volt 1x
De ezt nem a kórházba kapod?
aha minta.most cumi meg 1 via pohár kicsi..meg újságok
Meg mi van ezekben minta mert az nem kell nekem.Amit eddig kaptam talán egy fogkefe volt benne semmi értelmes.
még csak a 2. trimeszterben vagyunk majd a 27.héttől lehet menni. én majd akkor.
És hol van ez a savoyában pontosan?
NEKEM NINCS OLYAN KÖNYVEM AMIT TE KAPTÁL.
Rendi.
Ti mikor mentek a csomagért?
Jó még meg beszéljük reggel kávé.
Egyébként már egy csomoszor felvetettem, hgy akik pestiek vag yközeliek üljünk be eggyszer valahova egy kávéra..
A messszebieket nem akarom megbántani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Ha tudnak jöjjenek ők is:)
17000 a mienk...
megyek vacsiztatni, itthon van apa...
Kávéra reggel jövök:)
Ercsi, hétfőn megyek feléd a savoyába:))
Én is néztem az utazó ágyat mennyi volt.
Igen.
Mire rájöttem, miért nem mozdúl:)))
a babakocsit mire kinyitottam az is 20 perc volt, egy gomb miatt
Azt nagyon ki fogjátok használni...mi a mai napig visszük magunkkal ha megyünk valahová, pedig Kincsp már 3 éves. Nagyon praktikus darab.
Meglestem a Tied, tök jól néz ki: fékezhető a kereke, ugye?
kapok bele anyutól egy matracot:)
ő találta ki
én akkor raktam a csajokat járókába amikor már forogtak. Addig csak játszószőnyegen voltak.
Az utazóágyadnak kemény az alja? Mert ha később hosszú távon (órákig) szeretnéd benne tartani akkor jobb a stabil aljú...pl egy összecsukható járóka.
vettem ágat, hog yneki is kényelmes legyen meg nekem is. Két szintes, van hozzá peenkázó, meg polcos tároló. Elég sokat szoktunk utazgatni...
További ajánlott fórumok: