2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Gátolajat ki mondott és milyen fajtát?
Ma egy csomó mindent bevásároltam, illetve megrendeltem, szóval haladok a kelengyelista vége felé.
Szilvi!
Megint elküldtem
Nekem mindegy hogy hova megyünk,melyikbe.Nekünk a Heim Pál van közelebb,de a Madarász utcai is jó nekem.
Ahova a többség akar menni.De megyek mindenképp ha megbeszéljük.
Innen másoltam ki a címed.Elküldöm mégegyszer.
Egyébként ez a freemail-es cím nem egyszerű:()
Tündi, nem jött meg az email! egyeztetjük a emailt? maracziszilvia@freemail.hu
Barbi, hol lesz 15.-én bemutatótok?
Beszéltük egy páran hogy megyünk vagy a -Heim Pálba vagy a Madarász utcai kórházba egy tanfolyamra a bölcsőhalállal kapcsolatba.
Nem jössz el?
Helló!Hazaértem.
jó sokat kellett visszaolvasni.
Én már vettem légzésfigyelőt Angelcaret.Az jelzi ha merül az elem úgyhogy nem jelezhet emiatt tévesen.
Pelusból a barátnőmnek is a liberó vált be, azt veszek én is.
sziasztok!
Voltam szülésfelkészítőn
Nagyon jó és érdekes volt.Az újszülöttekről volt szó.Sztem ha vki még nem volt (és első babáját várja) érdemes elmenni.
Ja és ingyenes volt
Sziasztok!
Nem semmi, 10 oladlt kellett visszaolvasnom!
Légzésfigyelőt mi is founk venni, apa mindeképpen akar, és Én is biztonságosabban érzeném magam. Ő a jogsihoz végzett el elsősegély tanfolyamot, úgyhogy benne megbízom, hogy fogja tudni mit kell tenni ha baj van.
Pelust meg kapunk az ismerősöktől, akik már nem használják és bevát egy egész zacskónyit, úgyhogy az elején nem lesz gond.
Holnap megyek védőnőhöz, majd megkérdezem tőle hogy itt mikor kell beiratkozni a gyerekorvoshoz, meg hogy van-e körzeti. Aztán csütörtökön meg terhesgondozás :)))
én anno tescoban láttam...
de talán nagyobb péknél is lehet. Bár ezt inkább mirelitben szokták árulni...plus, kaisers stb nincs a környékeden?
no, nem tudjátok hol lehet venni pitát?
sütöttem, de car lett s kidobtam a pitába:)