2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Fülbevalót én se lövetnék. Bőven ráér. Mi 12évesen kaptunk mindhárman.
Babaruhákat én folyamatosan mosom, szerintem nem lesz semmi bajuk. Nekem ugye mind használt és azért volt egy kicsit foltosabb, amit többször kellett, vagy van, amelyiket meg kell ölteni. Mindenesetre annyit kaptam, hogy adok belőle tovább itt egy váci lánynak, aki elvileg 6 héttel utánam fog szülni (szóval júni közepén). De nagyon görcsölt és most bent volt a kórházban 4 napig, ma remélhetőleg hazaengedik.
Jó reggelt!Szörnyű éjszakám volt,kb 20szor mentem ki pisilni..Szerettem volna bal oldalra fordulni ,de begörcsölt a hasam.Amikor átfordultam a másik oldalra már jobb volt.Biztos ott feküdt prücsök.
Én is elolvasnám a blogot ,elkülditek a címét?
Jó reggelt:) Vagyis akkor biztos nem oly jó:)
Mit varrtál?
Eldöntöttem hogy a héten kimosom a ruhákat... Mindenki azt mondja hogy nem lesz baja, meg inkább amíg bírom legyen meg... (ha tudnák hogxy utána ablakot fogok pucolni, bár megígértem apának hogy majd ő csinálja és én nem, de úgyis megcsinálom)
Anyósom mondta hogy majd ő kimos nekem, hát amiket ő vett most elhoztuk tőle...beleszagoltam a szatyorba és 5 percig tüsszögtem.Kézzel mos és nem öblíti ki az öblítőt...persze biztos csak jót akart de ez lesz az első amiket mosok:)
Köszi.
Közben tettem fel egy képet, amit sikerült csinálni az utolsó 4D-s ultrahagon, ennyit mutatott meg magából Szonja... :)))
Sziasztok jó reggelt!
Itt úúúgy fúj a szél hogy csak na...
Halljátok biztos normális de mindent megkönnyezek , ami:
-beteg kisgyerekes
-babás-aranyos
-születéses
-szüléses
Most elolvastam Noémi férjének a blogját , leírta a szülést röviden éps kajak megkönnyeztem...Nagyon kész vagyok...
Sziasztok!
Én is megérkeztem!
Jud.a Boldog Születésnapot kívánok!
Ercsike ne haragudj hogy nem hívtalak míg otthon voltunk, látom hogy beteg lett a fiad. Remélem hogy már jobban van!
A fülbevalóról még nem beszéltünk apucival, bár nekünk van családi, ami hagyományozódik, úgyhogy nem tudom mi lesz még....
Titati utólag is boldog névnapot!
Jó reggelt!
Ma mi is korán keltünk!
Hogy telt a hétvégétek?
Olyan jó idő volt tegnap.... A hétre meg végig esőt mond!: ((((
Jó reggelt!
Én vagyok az első!:)
Mentem én is. Jó jt mindenkinek:)
Reggel kávé...
csak a márciusi fórumot olvasom, s mentem át ide:)))
császárral született ma meg:)
Mehetünk elköszönök holnap viszem a gyerekeket orvoshoz mert még mindig lázas a fiam és Adrika is kezdi.
Majd jelentkezem.