2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Lehet menni is fog:)))
Megyek dokihoz, ha későn érnék haza, akkor a honapi kávénál találkozunk hölgyeim
A techinka ördöge.
Mit akartál venni?
A tescoban nálunk van nuk ami üveg.
Ja azt meg kettőt kaptunk karácsonyra a tesóméktól, a kékbe bele van gravírozva: "apa etet", a sárgába: "anya etet". Aranyos:)
Na így jött össze ez a sok db.
A mellszívóhoz nekem is van cumisüveg meg kapunk sógornőmtől tupperware-s üveget mert az a mániája, hát nem tudom milyen nem mutatja meg amíg nem születik meg a bébi de max ha gond van vele akkor veszünk még 1-et.Mi mondjuk mérleget meg l.figyelőt bérlünk, sterilizálót nem veszünk csak majd olyan folyadékot meg kifőzök .
Aha, jó nagy kell ,hogy minden beleférjen , meg még a szekrénybe is bemenjen..majd leméregetem:)
Jó az aventos mert ezek a 300ft cumisüvegek egy pár használat után olyanok mintha már 10gyerektől örökölted volna.
Nekem is olyan van.
A tescoba van egy csomó.Csak nehogy úgy járj mint én, hogy már a másodikat veszem mert az első kicsi lett:)
A cumisüvegek ajándékok voltak mindenhez. Mellszívó,kuka, mérleg,légzésfigyelő,sterilizáló stb.És mind aventes:)
Szia!
Köszi
Tündi klassz a kocsi nagyon és jóóó a színe, nagyon praktikus!!
Én szopt. melltartót kaptam, 4-t, most kicsit nagyok ,hát remélem nem kell másikat venni...
Nekem is kettő van.
Veted vagy kaptad ??
Lányok hangosan mozognak oldalt a beleim már látom előre érzem ebből hasmenés lesz.
Akkor naponta cserélheted.
Nekem kettő van 125ml.Én nem gondoltam többet.Még majd 250ml-et veszünk még.Aztán majd meglátjuk.Azt már menet közben is tudunk venni