2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Ha ugy jön ki a dolog igen szeretném.Mondjuk furi lenne, merthogy Kírával a vizem folyt el.
De azt mondta a dokikám, hogy mivel nyitva vagyok, semmi akadálya a burokrepesztésnek.
Tulhordásnál naponta kell menni a kórházba ha ugy gondolod, vagy be is fekhetsz.Legalábbis a bajcsyba igy van, beszéltem egy kismamával multkor, aki már 1 hete tulhordta.
Sziasztok...1-2 villám hozzászólás:
Én 3.-ra se szívesen szülném farosan a babát...inkább próbálják meg megforgatni vajúdás közben!
Itt is úgy nézett ki, mintha vihar jönne, de csak a szele jött végül :-)
Szilvi: kár ezen parázni..nem lehetsz napra pontos, hogy megnyíltál-e vagy sem... ez akár 2-3 óra elteltével is lehet más, mint amikor még a doki esetleg azt mondta, hogy zárt vagy. Nem kell neki túl nagy jelentőséget tulajdonítani. Ha a doki eltilt, az más, azt érdemes betartani.
egyébként te ehhez mit szólsz, szeretnéd, hogy burkot repesszen?
én nem is tudom túlhordás esetén mi történik? mennyi időt várnak? és ha nem indul meg addig, akkor be kell menni a kórházba és megindítják?
Ditty sem várt meg most meg már te sem?
Más pedig nincs aki a Bajcsiban fog szülni:(
Olyan jó lett volna valakivel együtt bent lenni...
Pedig Ditty egy napra volt valem kiírva és veled is csak 4 nap van köztünk...
Jobb ha rendesen kifejlődik, bár én is nagyon szeretném már látni az enyémet, mivel 4D-n sem mutatta az arcát... :))
De akkor jön amikor akar... :)))
ha keddig nem jön magától akkor inditjuk.
Kíra 4300 gramm volt, ha most végig hordanám nagyobb lenne, nem szeretnék felesleges repedéseket, de reménykedek hogy addig meglesz, 1 ujjnyira nyitva vagyok, vérezgetek.
Ha hétfőn megvizsgál még attól is megindulhat.
Szeretném mondjuk ha a héten meglenne tényleg.
ma ilyen takaritási pakolási vásárlási lázam volt, egész nap tettem vettem.
Most meg csillapithatatlan evési kényszerem van.
Most ettem meg a 3. sajtos kiflimet szendvicskének, na persze nem kicsi kifli, hanem az a közepes.
Most nyilalgat a derekam.Jó lenne...:)
És akkor akarod majd?
Én nem is tudom... ha túldordom és elutazik a dokim , hát lehet nem akarom hogy beindítsa.Ez hülyeség???
Ha valaki látna most minket...Én is és Apa is ülünk a laptopunkkal és elmélyülten nyomkodjuk:)
Mondtam neki az előbb , hogy menjünk fel valami oldalra és beszélgessünk!
Olyan mint a telefonszex:)
Tegnap óta nekem már csak olyat szabad:(
valszinű, hogy nagy lesz a baba, és Kírával is nagyon megszenvedtem, a doki is :)
ugyhogy mondta, hogy ha nagyon nem birom akkor kedden burkot repeszt ha én ugy gondolom.
Egyébként 11-re vagyok kiirva, aznapig van aztán szabira megy :)
Iza vagyok :)
még nem esik nálunk, de fog
de jó!
Miért?
Én még előbb:)
a dokim szerint a héten, de ha nem akkor kedden 5-én burkot repeszt :)