2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Ugyan semmiség!
A Balázsokat meg különösen szeretem:)
Gondoltam, csak kérdeztem...
Tavaly sirtam én is nagyon meg Mama is.
Lehet idén csak Mama fog, kiváncsi leszek, hogy ott leszek-e?
Szia!
Megvan az aláírás!
Csak küldj priviben egy póstacímetés hétfőn feladom!
Addig felteszem a naplómba , hogy meg tudja nézni Balázs!
Az én férjem is Balázs, és mikor meglátta kérdezte, hogy minek kértem neki:)
Szia, anno amikor szuperminisek voltunk játszottunk ellenük, na jó de a korunk beliekkel! :))
És Ő mióta játszik?
Balázsom 2 éve!
Sziasztok!
Csak egy gyors beköszönés! Tündérvirág Gratulálok, és jó egészséget kívánok!!!
Erikáról semmi hír! :(( Hiába írtam neki! :((
Ma takarítok, meg sütök főzök! :) Jah és az ágyruhát is lehúztam, már mindjárt leis jár a mosógét! :))
Szeles, de napos idő van nálunk!
A picikém nagyon keveset mozog, ma reggel is úgy kellett felbökdösnöm, hogy mozogjon már valamit, mert idegesített, hogy semmi mozgás! Néha fájdogál csak a hasamalja, de nem nagyon, és nem sokáig!
Remélem ez ig már jel! Pl.: Balázsommal 2-3 nappal előtte voltak jósló fájásaim, aztán jöttek az igaziak! :) Most is így lesz? Nagyon jó lenne!
Az éjszakám megint szörnyű volt! :((
További szép napot kívánok mindenkinek!!
Én nem szedtem magnét.
Néha megittam egy-egy kalciumot v. magnéziumot pezsgőtabletta formájában.Doki mondta, hogy nem kell.
Vitamint meg eleve nem szedetet velem a gyerköc nagysága miatt.
Na mi már ezen,hogy arrébb rakja a pocim már túl vagyunk, ezen sokat nevettünk Apával.
Mostmár napok óta alig mozog, talán tényleg készül?:)
Sziasztok!
Csak beköszönök. Remélem jól vagytok, én nagyon jól aludtam, nem is értem, most szinte alig érzek valamit. Görcs nincs... Ma elmegyek apával egy nagyot sétálni, hátha Nikim befészkeli magát a szülőcsatornába. (ugyanis még szinte a torkomban van:-))
Legyen szép napotok, vigyázzatok magatokra!
Puszi
De jó lenne:)
Igen remélem megismerem.
Csak már ott lennék:)
persze hogy megyünk tologatni :D ha Simi elviseli, hogy lehet Milán egy napközben ordító kis sakál lesz, miközben ő békésen szunyálna a kocsiban :D
én is megyek lányok...van még dolgom mára
sziasztok
Sziasztok lányok
Nekem egész éjszaka fájt a hasam, de nem igazán görcs és össze-vissza,de leginkább egyfolytában éreztem, hogy fáj.
Hiába van már egy lánykám, én ugy félek,hogy nem ismerem fel a fájást, hogy milyen fájás.:)
Bár azt mondják fel fogom ismerni.
Lesz neked is nemsokára.. Sőt együtt is lehet majd tologatni a kocsikat:))
Igazi MORCOS HARCOS, néha egy egy mosolyt is eleged.
Nappal nyugis este bulis:))
Megyek pihenni:)
nem, nem fogadott, kerényihez járok, mert az időm úgy engedte, hogy hozzá tudtam suli mellett járni...de ha úgy adódott más orvoshoz mentem, bár kerényi elég morcos, és mogorva...:)nem túl beszédes...én meg már megőrjítem őt, mert egyfolytában fecsegek neki...:D de csendesen elviseli :D
akkor nyugodt baba napközben? éjszaka meg virgonckodik? olyan helyes, nézegettem még a képeket korábban... kis erős, marcona csöppség, nagyon bírom.... nekem is kell egy ilyen...:D
Sziasztok Lányok!
remélem mindenki jól van:) Már régen írtam ide. Én még nem vagyok korházban, de még jele sincs annak hogy jönni szeretne a kisfiam! Tegnap voltunk dokinál, totál zárt méhszáj, semmi jósló fájás. Hétfőtől naponta megyek majd nst-re. A Doktornő azt mondja hogy ebből szerinte csak jövőhét második felében lesz valami, de még az is lehet hogy 1 hét! Pedig már nagyon türelmetlenek vagyunk:D
Mindenki pihizzen sokat, még most amíg a Picúrok engedik!
Csak Döncikémé:) Meg alszik egész nap, így este van buli:)))
Én a kórházba csináltattam a ctg. Ki az orvosod? fogadott?
nem találkoztam... a ctg-t a csepeli orvos csinálja, így nincs miért találkoznom vele. amikor legutóbb beszéltünk azt mondta, majd csak a kiírt időpont átlépése után szóljak neki. de gyanus az orvos is sejthet valamit, mert kedden közölte velem , hogy akkor találkotunk 1 hét múlva (vagyis május 5-én) a ctg-n. szóval szerinte sem bújik ki még a tökmag
és hogy viselitek az éjszakázást? lehet le vagyok maradva... mindkettőtök pocija fáj? vagy csak Simijé?
Katával találkoztál?
Mi nem alszunk, a pocink miatt.
csak benézek, aztán megyek a dolgomra.
Nagyon jó éjszakám volt, egyszer sem kellett éjszaka pisilni mennem. :)pedig az utóbbi hetekről ez nem mondható el.
mondom én ez már vihar előtti csend. :D Apa már ki van készülve, hogy mi van már ezzel a fiúval? Benn marad? :D én meg csak mosolygom, ő bizony benn marad, szerintem...