2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Hát én jónak nem mondanám, mert nemrég megröntgenezték a fogamat, és most is megyek EMG vizsgálatra (elektromos), szóval előtte csináltatok egy terhességi tesztet, nehogy baj legyen...
Amúgy nekem még nem jött meg. De a pocakom nem nő. :)))
Sziasztok!
Nálunk is alvás van:)
Bejött a melegre egy szemtelen légy azt üldözöm ,mert egyfolytában Barnus orrán pihen:)
szia.
Itt is sz@r idő van.Esik az eső és sötét van.
Nagy nehezen most aludt el Gergő.Biztos az idő miatt.
Te itthonról kapod a pénzt vagy ez hogy van nálad?
Hát én bízom benne hogy a gyed maximumát kapom meg.
Hahoo.Az en munkahelyem is kifizetöhely, az en gyedem nem titok.F2-ben voltam,mint tanitonö, 53000ft-ot kaptam. Hát sztem bazikeves.Azert többre szamitottam.
Megtörtenjt az1.krumlieveszetünk,izlett neki.:)
örülök. Holnap már adok neki többet is.Ma csak egy joookiskanalnyit adtam.
Itt esik az esöö par napja.Otthon mi a helyzet??Hogyan vagytok?
sziasztok
Na úgy néz ki,hogy eljött az az tdőszak is mikor Gergő átaludja az éjszakát.Már 5.napja nem ébred fel.Jaj de jó.
Nekünk hál istennek nincs baj a kakival miota hozzátáplálás van.Kopp-kopp.
Nálunk is egy felhúzós elefánt a kedvenc.Keresztanyutól kapta
Sziasztok!
Anikó ma féléves! Hihetetlen, hogy száll az idő. Olyan élénken élnek a terhesség pillanatai még a fejemben...
Másnál is van olyan, mintha egy baba rugdosna a pocakban? Hihetetlen, mennyire érzem a bélmozgásokat - gondolom az. :))
Sziasztok:)
itt az ősz.
Rájöttem, hogy átmeneti és téli overallokat nem mostam ki, most gyorsan bevágtam a mosógépbe (most hogy végre jó nehezen fognak megszáradni...)
Bár az átmenetinek mind zsák a lába, ami tök jó a kocsiba, de kendőbe/mei tai-ba nem. Kocsiban ilyen fos időben úgyse viszem ki. Nem annyira csípi a kocsit, csak alváshoz és esővédője sincs. Filóztam, hogy vegyek-e, de elképzelem, ahogy üvölt az elbarikádozott kocsiban, és hozzá se férek... ááá
5 és fél hónapos Máté. Úgy döntöttem, hogy kóstolhat. Szopi után kapott 3 kiskanálnyi almát. Érdeklődve nézte az előkészületeket, aztán bámult rám csodálkozva, amikor megkóstolta. Eddig kiskanálból csak D-vitamint meg üresen rágicsálta ha a konyhában voltunk.
Tegnap négyszer aludt: 20-30 perceket, amúgy nagyon vidám volt, csak estére purcant ki. De az éjszaka jó volt.
Mátét most az a játék érdekli, ami műanyag is jól tudja rágni. Vagy amivel kell vmit csinálni: a forgatható-hajtogatható kiskönyv...
Négykézláb továbbra is rúgózik. Vagy tolat. Vagy leteszi a fejét, a lábát kinyújtja, sejehaj az égben:)))))
Milán nyűgös, 2 napja keményet kakil, lehet ma elmegyünk ezzel dokihoz
szerintetek érdemes?
jó reggelt
4 kor keltünk, szörnyű éjszakánk volt, bár még nem érzem az eredményét...majd délutánra biztos hulla leszek
Jó regelt! ma mi is kipróbáljuk az egyedül fürdést mert harc van, ő ülni akar kádban persze nem lehet... kíváncsi vagyok mit szól.
Att is a játszószőnyegén lévő játékokat a szőnyeggel együtt húzz magához. Kedvenc a pociban is hallgato tt felhúzhatós elefánt:)
tanuljál! helyes!
jóéjt
ahha húzza a takarót és begyűjti őket:)majd holnap megpróbálom felvenni és feltöltöm a naplómba...na megyek tanulni....:(Mucály
Jóéjt!