2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Jó reggelt!Mai Bumerángban vicc:
Drágám,hozd ide a sört a hűtőből...
Feleség:Varázsszó?
-Megüsselek?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sziasztok:)
Az első éjszakai hosszú-nagy alvás egyre rövidült, szinte teljesen eltűnt röpke két hét alatt. Evés után alszik tovább, panaszra nincs ok, de a jót könnyű volt megszokni...
Bébikomp: annyira negatívan írnak róla, hogy én még szemezni sem szemezek vele. A gyereknek biztos tetszik: más szemszögből látja a világot, izgi játékok vannak rajta. Ez leköti, ennek a szülő nagyon örül... A negatívumok, amiket leírnak sokkal fajsúlyosabb érvek (balesetveszélyes, nem tesz jót a gyerek mozgásfejlődésének) Na de ez csak az "elmélet", többieknek tapasztalata is lesz (csak hát még rövid távú)
Játékok: Máténak is mi vagyunk a kedvenc játékszerei:) ezentúl nagy kedvenc a kiskönyv, mert lehet forgatni, "lapozni" na és persze megenni (vastag karton). Kedven a zörgős DM-es könyv is.
Labdát még nem próbáltam, de jó ötlet:)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni mi a véleményetek a bébikompról?
Bent voltunk a bredonban beletettem poénból Barnust és onnantól kivenni sem lehetett. Csengetett, dudált, mindent megszerelt rajta, majd elindultvele és haladt előre!
Persze megvettük....De nem vagyok biztos benne, hogy jó-e?Sokan szidják,sokan dicsérik...
szia
nálunk ha már elunja a játszószőnyeget, akkor adok neki egy szatyrot, és azzal még eljátszik legalább egy fél órát :) Aztán ha unja, adok neki egy színes díszpárnát és azt püföli
szerintem nem kell bonyolult játékokra gondolni, nálunk sokkal jobban elszórakozik a legegyszerűbb tárgyakkal, amik a lakásban találhatók és odaadhatók neki
meg még a labda nagy sláger, nagyon tetszik neki, hogy gurul, és azon nagyokat kacag ha dobálom a levegőbe a labdát
a szatyornál azért oda kell figyelni a gyerkőcre főleg ha van már foga!
Sziasztok
Engem az érdekelne,hogy milyen babás elfoglaltságokat,játékokat szoktatok otthon csinálni?Mivel lehet jól lekötni a babát?
(nem madzagra gondoltam:)
Jó reggelt! Gratula a fogakhoz:)
A vérzés szerintem nem gáz még azért nem "normális" teljesen a szervezet szülés után... Pláne temég szopizetsz, ugye, Viki?
sziasztok!
Hát iszonyat nehéz napokon vagyunk túl.Gergő nem szereti ezt a hülye szeles időt.Semmit nem aludt napközben csak hisztizett.Csak kézben volt el.Már soxor azt hittem megőrülök.Estére én is kipurcantam rendesen.2napja viszont már nagyon jó fiú.Ma is aludt du.2,5 órát és este 6kor még egy jó fél órát.Remélem vissza szokik a megszokott napirendünkhöz.
Szerintetek van olyan hogy ha már egy jó ideje eszik sokmindenfélét(nincs új kaja bevezetése)akkor most lesz allergiás vmire?
Laci azt mondja lehet vmelyik zöldség vagy gyümi vegyszeres volt hiába mostam meg ,a belsejében benne lehet és lehet attól lett pöttyös.Most abba hagytam mindent 2-3 napra és majd kezdem megint.De látszik hogy már muladozóban vannak a pöttyei.
Mensi:Én mikor elkezdtem szedni a Cerazettét folyamatosan picit véreztem és amikor áttértem a Gracialra még akkor is és amikor elfogyott egy levél na akkor megjött rendesen.Már azt hittem hogy elvérzek.De most már minden ok.
Hát nem volt kellemes 1 hónapig vérezni.Már ugy volt megyek dokihoz.
Cumi:nálunk hál istennek nem kell Gergőnek és nem is akarom hogy rászokjon.Neki is mindíg a szájában van a keze (úgy tudja cuppogtatni)viszont még nem szívta ki egyszer sem.
jó éjt mindenkinek!
En is gratulalok minden fogacskasnak.
Az en babmnak meg nem jon a foga, de mar nem sokara, legalabbis ugy latom...
Amugy jo ejt mindenkinek
Sziasztok lányok!
Voltunk a babaexpon, találkoztunk Barbiékkal is.
Nekem bejött, mert mindent megvettem, ami kellett télire. + olcsóbbak voltak a pelenkák és bébiételek, mint a boltban. Jó sokat költöttem. :))
(és Anikó bepasizott Barnabással :)))
Hahó!!! Sziasztok!!! ... én is gartulálok minden fogacskásnak :))) ... mi még mindig nyüglődünk, remélem mostmár nem sokáig :))
Lányok... Valaki adott már gesztenyét?? ... tegnap vettem pár szemet, vagy várjak még??
Koszonjuk a gratulaciokat:)))!Bizom a jobb ejszakaban;),mar nagyon rank ferne. De joo,janyok,akkor ujra 13 eves vagyok???:)!Elottem az élet.Remélem hamar beall.
Ma Annanak krumpi-sütötököt keszitettem, nagyon izlett neki. :)
Jo ejt!