2009 májusában új élet születik (beszélgetés)
Sziasztok! Épp most keltem fel,aludtam majdnem 2 órát! Beszélni nem merek,mert a kis róka itt környékez folyamatosan,és úgy érzem,ha kinyitom a szám.....
Borsi!
Nekem pontos számot nem mondott,de mérete alapján én is 6+1 vagyok!
De nem is mentünk bele,majd legközelebb! :)
Már egész jó kis "Pacát" lehetett látni! Ilyenkor napok is számítanak,Biztos hogy minden ok! Én is azért behergeltem magam,hogy remélem nő rendesen,de a rosszullétek,hasszurka biztosít arról hogy a folyamatok nem álltak le!
4 hét múlva kell csak visszamennem......húúú...de sok!
1-jén vérvételre megyek! Ma voltam védőnőnél is!
Köszi mindenkinek,aki szorított! :D
Wixyke24 és Maly!
Mi szinte egyidősek vagyunk,ahogy látom:
wixyke24:7hét 5 nap
maly: 7hét 4 nap
falcsi(én)7hét 3 nap
Tök jó,hogy ennyire szorosan vagyunk!
Én a 2. terhességemmel a 37. hétig dolgoztam napi 8,5 órát (iroda), +2*60perc BKV. Reggel 7kor indultam itthonról és este 6 körül értem haza.
Az utazás nehéz volt, de a munkával már nem volt gond.
Fontos, hogy ne hagyd el magad, mert akkor a vajúdás és szülés lényegesen nehezebb lehet.
Sziasztok Lányok! Jó sokat írtatok!
Itt vagyok, tegnap viszont konferenciám volt, ezért aztán nem tudtam jönni. Volt ott egy állítólag finom halacska, aminek a szagát megéreztem, és menekültem. :)) Szóval a szagokra érzékeny vagyok. Ha nem eszem, megőrülök, ha meg eszem, rosszul vagyok. Én is legszívesebben fürdőköpenyben lennék, nem gatyában meg szoknyában. :))) Ma megyek újabb UH-ra (de már genetikaira), mert nem bírok ki 1 hetet, hogy ne lássam, minden rendben van.
Ja, és gratulálok az újoncoknak!
Sziasztok!
Annyira jó nektek, hogy már láttátok a kicsit, én csak október 2-re kaptam időpontot, az orvosom szerint akkor már szívdobogása is lesz.
Egyébként ti mikor megtudtátok, hogy babát vártok, kiírattátok magatokat, vagy továbbra is dolgoztok? Én most is a munkahelyemről írok, irodában dolgozom,egész nap ülök, szóval ezzel a babának talán nem ártok, vagy szerintetek?
Sziasztok!
Nekem 6 hét 5 naposan 17mm-es petezsák volt látható!
Maly örülök,hogy minden rendben volt!
Zso3695,ha lejött a film,akkor átpakolod ftp-be?
Amugy én remekül vagyok,csak elfáradtam,elromlott a galuska szaggatóm és kézzel csináltam,nem is az a baj,hanem,hogy olyan sokáig álltam,nembaj mostmár pihenek,csináltam tojáspörkölt,tojásos galuska,meg almalevest!
Ti hogy vagytok?Mit főztök?
Mindenkinek szép napot!
Jó reggelt!
Maly,szuper,hogy ok minden,én is 6 hetes és 1 napos vk,egy héttel kevesebb mint ahogy én gondoltam...Nekem sokkal kisebb a babszim mint neked,nem tudom mennyit számít ilyenkor,Ő 2mm volt hétfőn.Rem. nem gond...
Sziasztok! Voltunk dokinál!
Minden ok! Láttam a csöpp kis Buborékunkat!
5mm,és 6 hetesnek felel meg,tehát nem akkor volt peteérésem,mikor gondoltam! :)
Olyan jó volt! :DDDDDDDDD
4 hét múlva kell csak mennem!
Na megyek,mert nagyon fáradt vagyok!
Sziasztok!
Ahogy nézem én vagyok a legfrissebb...
Ti már mind látni fogjátok a picikéteket, amikor én még bálna leszek:)
De itt leszek és szurkolok :D
Kaphatsz még mindenféle nyalánkságot ;) Van aki a 7. hét után kezdi :)
Amíg nem vérzel, nem jön meg, addig ne izgulj. Nekem sincs sok bajom:)
Most már kihúzom valahogy ezt a két hetet, azt mondják nem jó, ha olyan nagyon korán megbolygatják a magzatot (ezt csak olvastam, az első babám, ezért is vagyok annyira izgatott).
Mindenkinek szép estét és jó éjt!
Egyébként attól, hogy nincs semmi jeled, lehet minden rendben! Inkább próbáld élvezni, hogy Te szerencsés vagy :-)
De ha megnyugtatna, inkább menj el korábban a dokihoz!
Ha enni nem is nagyon tudsz, próbálj 1-1 falatot rágcsálni, és kortyonként folyadékot bevinni. Ha ki is jön, valamennyi azért megmarad.
Az előzőnél én is még dolgoztam, és több időt töltöttem a wc-n "fejelve", mint az irodámban.
Így van, amikor nagyon ramatyul vagy, gondolj arra, hogy a szervezeted most készül fel, alakul át, hogy a pocaklakódnak jó dolga legyen odabenn! Azért nem kis feladat a testünknek sem, egy babát befogadni, táplálni és kihordani. Kitartás!!!
Jó éjt!
Sziasztok!
Itt vagyok, nem tűntem el, minden nap többször elolvasom az írásaitokat. Egy kicsit el vagyok kenődve, mert nálam a terhességnek semmi jele és látszata sincs. Simogatom a még nem létező pocimat és beszélek a babához és nagyon türelmetlenül várom az első orvosi vizsgálatot, amire csak a 8. hétben megyek, most vagyok a 6.-ban, de már nem bírom sokáig idegekkel.
Köszi a receptet!
Én most mnég nem hányok, de a kevés evés miatt én is nagyon gyengének érzem magam. ÉS ma még délután se tudtam pihenni, mert Kincső nem aludt. De most bepótolom, megyek is szunyálni :-)
1. terhességnél 6-13. hétig, (-5kg)
2.-nál 6-16. hétig. (-7kg)
A másodiknál 2 hét alatt zuhantam 5 kilót. Semmi nem használt.
Kitartást Henyke!
Én azt figyeltem meg,hogy a lányos anyukák a hányósak!Lehet,hogy kiscsajszi lesz...?
Hali! lejött az élet az anyaméhben 1-2. Ha gondolod, postázom, de esetleg anyum a duna plázában dolgozik, ha arra jársz valamikor....
Csináltam újabb tesztet, valami easy pregnancy vagy mi, hát az is negatív.. Ennyit a jó kis nászajándékról,no meg jó kis névnapi ajándék ez a mai:p
Hát, várok még, vagy megjön, vagy nem (remélem inkább nem). Azért maradok még köztetek, ugye nem baj?
Amúgy volt 3 pozitív teszt, de nagyon halványak.
Anbene,Glinda,Wixyke,B.zs.!
Hol vagytok?????
Zso!
Ne mondj le róla!De csináltál már + tesztet is nem?