Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2009 májusában új élet születik fórum

2009 májusában új élet születik (beszélgetés)

2008. okt. 2. 11:11
Hát igen, bár ez menstruáció alapján számított...mondjuk pont 6. héten voltam UH-n, azt mondta adoki hogy az 5 mm-es baba az pont 6 hetes terhességnek felel meg...2 hét múlva megyek, már alig várom:) Te merre laksz?
943. maly
2008. okt. 2. 11:06

Én is! Pont! :)

Legalábbis az első uh-alapján!

:)

2008. okt. 2. 10:47
Tegnap volt a 8. hét...9 hetes terhes vagyok:) És ti?
941. maly
2008. okt. 2. 10:40

Vaalmit nekem is be kell újítani! :)

Neked mekkora a pocaklakód?hány hetesek vagytok?

2008. okt. 2. 10:32
Na nekem ezért van füzetem:)az mindíg nyitva van:)
939. maly (válaszként erre: 937. - D550c57e19)
2008. okt. 2. 10:29

Az a legviccesebb,hogy felírok én is mindent,de ha valaki elfelejt ránézni a naptárra... :DDDDD

Hát ez van! :)

938. d550c57e19 (válaszként erre: 935. - Zsannii)
2008. okt. 2. 10:17
persze, biztos nem lesz gond...Meg legalább lelkesen hallgat... a környezetemben akinek volt babája már és mondok valamit 2 mondat után bólogat és a seját babavárását mondja, akinek meg még nem volt az meg sajnálkozva hallgat. A tapasztalatlan védőnő lelkesen hallgat, gyűjt infót és még tanácsol is...
2008. okt. 2. 10:14
Maly, megnyugtatlak, nálunk a cégnél én voltam az aki pontosan emlékezett MINDENRE, minden hülyeségre! Most meg? 10 percig is alig marad meg valami, külön füzetet vezetek az elvégzendő feladatokról...Lehet hogy a fáradtság az oka, vgy hogy akaratlanul is megoszlik a figyelem magad és a munka között, de tényleg furi ez a szita-agy:)
936. maly
2008. okt. 2. 08:52

Sziasztok!

Henyke! Gratulálok,és neked is Ditty! :)

Képzeljétek,tegnap kellett volna mennem vérvételre,és elfelejtette... :S

Hihetetlen,hogy olyan az agyam,mint a szita! Szét vagyok esve! :S :)

Na mindegy,majd jövő héten! :)

Remélem mindenki jól van!

935. Zsannii (válaszként erre: 932. - D550c57e19)
2008. okt. 2. 08:17
Ez a nem tudja, de tanítja című dolog?:) Na jó, nem vagyok rosszmájú:)Biztosan tud majd segíteni, mert ő legalább tanulta, én meg még azt sem:)
934. Zsannii (válaszként erre: 933. - Ditty26)
2008. okt. 2. 08:14

Jó reggelt mindenkinek!

De jó, hogy minden rendben:)

Erről a "Meddig dolgozzunk, ikor mundjuk meg a főnöknek" témáról beszélgettünk valamelyik nap. Pont én kérdeztem, mert kíváncsi voltam rá, és persze tanácsot is szerettem volna kérni. Szerintem minden munkahely és szituáció más és más. Én úgy döntöttem, hogy a főnökömnek szólok a jövő héten, neki mégiscsak utánpótlást kell keresnie. És addig dolgozom, amíg bírom, de legkésőbb a tanév felénél eljövök. Az ugye január végét jelenti. Ahogy alakul. Lehet, hogy hamarabb lesz belőle:)

933. Ditty26
2008. okt. 2. 07:57
Sziasztok!Tegnap voltunk a magándokinál.Beengedték apukát is!!Láttuk a kicsi szívét és végre hallottuk is..leírhatatlan élmény volt.Képzeljétek fejjel lefele van,denevérest játszik:)Már most tudom milyen jó humora lesz a drágámnak:)És 2 nap alatt nőtt 3mm-t.Én mostanában jól vagyok,eltekintve egy kis fejfájástól és szédüléstől.Kérdezte a doki hogy kiírjon e...mondtam hogy egyenlőre ne...nemtudom meddig tudok majd dolgozni.Azt mondta hogy ha betegesek szoktak lenni télen a gyerekek akkor nem kéne már.....Ma vagyok 7hetes 6 napos,elvileg a 12 .héten akartam megmondani a főnöknek,de ha mondjuk februártól már nem tudok menni akkor előbb kéne...szerintetek mit tegyek?
932. d550c57e19 (válaszként erre: 925. - Zsannii)
2008. okt. 2. 06:16
Zsanii, pont ilyen védőnője volt nővéremnek a második gyerekkel.Nővérem 25 évesen ott volt az újszülöttel + a 2 évessel, és egy 22-23 éves lány volt a védőnő. Nővérem mondott tanácsokat neki:) De szerintem kezdő, első anyukának azért tud jókat mondtani, mert végülis ezt tanulta, csak még önálló tapasztalati nincsenek!
2008. okt. 2. 06:14
Henyke gratulálok :)
2008. okt. 1. 21:00
Henyke gratula, szuper:)
929. ce53b9ff5e (válaszként erre: 914. - Zsannii)
2008. okt. 1. 20:59
Háát a piciket nagyon sokkolnám a hirrel még most. Majd november közepe tájékán mondom meg a szüleiknek, a gyerekek meg majd tőlük megtudják..ill. ha hamarabb észreveszik...szóval érted. Dehogynem mondta a doki. Én félévig tervezek dolgozni. Aztán nyugi. Persze ez egy nagy szakitás lesz az én életemben, mert valószinuleg kikötözünk vmi messzi országba Apuka munkaja miatt. . Hát igy.
928. Zsannii (válaszként erre: 927. - Henyke)
2008. okt. 1. 20:39

Henyke, ez nagyon jó!

Én is nagyon várom már a két hét múlva esedékes uh-t, akkor meg fogjuk hallgatni a szívét, és remélem, hogy minden rendben lesz:)

Jó éjt mindenkinek!

927. Henyke
2008. okt. 1. 19:06
Sziasztok Lányok!Tegnapelött voltunk UH-n, gyönyörűen fejlődik a mi kis babucink.:-) Hallottuk a szívecskéje verését is, pont olyan, amilyennek lennie kell. :-) Apa is látta, bent volt velem. Megmérték a vérnyomásom, viszont az nagyon alacsony, 95/65. Szédelgek is, meg a fejem is fájdogál. Már a kollégáimnak és a főnökömnek is bejelentettem, nagyon jól fogadták, aranyosak voltak. Sajnos a hányinger még mindig megvan, reggelente szinte állandóan, kezdem megszokni.:-) Gratulálok minden új kismamának. Puszi Nektek!
2008. okt. 1. 18:59

Nagyon édik

[link]

925. Zsannii
2008. okt. 1. 18:56

Ma voltam életem első vátandós gondozásán:)

Kaptam kiadványt a várandósságról, meg kevezményre jogosító bónt, beutalót a laborba, menni kell majd belgyógyászatra meg fogászatra is. megmérte a vérnyomásom, 110/60, pulzus 75. Kedves volt a nőci, bár nem ő lesz a védőnőm. A "védőnőm" velem egykorú, nincs még gyermeke. Tud segíteni olyan, aki még sosem volt hasonló helyzetben? Na mindegy, inkább nem kételkedem, csak pozitívan, majd meglátjuk:)

2008. okt. 1. 18:24
7végén mértem anyáéknál akkor asszem 105 volt a perre nem emléxem
2008. okt. 1. 18:13
Szerintem mindenki örüljön aki ben bent marad a kaja:) ma konkrétan 2x jött ki minden, és mindkettő tök jól esett befelémenet! Meg ez a szédelés... elég alacsony volt a vérnyomásom ,valószínűleg a fejfájások is ilyenre vezethetőek vissza...
2008. okt. 1. 18:02

a de asszem itt befejeztem :)

majd később megeszem :)

2008. okt. 1. 18:01

hűűűha mindjárt elfogy az egész pizzám :) :(

ilyet még sose csináltam

920. Zsannii (válaszként erre: 919. - Ágica1983)
2008. okt. 1. 17:58
Csak nagyon ritkán, nem jellemző.
2008. okt. 1. 17:57
és a fejed nem fáj/t?
918. Zsannii (válaszként erre: 916. - Ágica1983)
2008. okt. 1. 17:55
Én nagyon örültem eddig a hétig, mert mindenféle kaját kívántam, és jóízűeket ettem. Csak reggel émelyegtem, és eddig még csak 1-szer hánytam. Vasárnap kezdődött a nap közbeni émelygés, hastelítettség. Valamit, ennék, de nem tudom, hogy mit. A gyümölcs az egyetlen, ami jöhet. Az jól esik. Reggel két óra hosszáig küzdöttem egy teljes kiörlésű tavaszi felvágottas zsömlével. És még így is meghagytam a csücskét. Aztán már mejdnem kezdhettem az ebédet:)Most épp táppénzen vagyok a megfázásommal, ezért ráérek etetni magam. Arra is gondoltam, hogy most itthon vagyok, nem kell annyi energia, és azért van. Dehát akkor is! Na de mindegy. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nálam csak 3 napja tart ez az érzéskavalkád, remélem, hogy rövid ideig marad:)
917. Zsannii
2008. okt. 1. 17:49
7 hetes.
2008. okt. 1. 17:49

nagyon fáj a fejem.

rendeltem egy pizzát hihi :) mondom én h a sós kell nekem :) hihihi

915. Ágica1983 (válaszként erre: 914. - Zsannii)
2008. okt. 1. 17:48

Zsani!

Te hány hetes vagy? mert én nem tanár vagyok de stressz van bőven :( sajnos

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook